Sammenligning af træningsprogrammer

Når det kommer til et træningsprogram, så er det vigtigt at forstå, at der kan være stor forskel på disse. Der kan være forskel på, hvad du skal bruge som mand eller kvinde. Om du skal op og stå på scene som bodybuilder, eller om du har mere end rigeligt i et online træningsprogram.

Online træningsprogram

For mange vil et online træningsprogram fungerer rigtig godt. Her inddrager vi siden FITIT, da de netop laver træningsprogrammer online, som er lette at forstå. Desuden kommer der nye programmer hver måned. At der kommer programmer hver måned, det er super vigtigt for den kropslige udvikling. Kroppen må ikke blive “vant” til din træning. Det skal være hårdt, så den hele tiden kan udvikle sig. Udover dette, så er alle øvelser forklaret med en tilknyttet video. Dette gør det meget nemmer for brugeren – specielt hvis man ikke lige kan huske navnet, på samtlige øvelser. Man kan finde en del træningsprogrammer online, men her kender man ikke navnet på halvdelen af øvelserne, hvorfor det ikke er optimalt. Hos FITIT er det altså nemt og der kommer nye programmer hver måned. Dette er både 3 split programmer og hel uges programmer.

Besøg FITIT og prøv deres træningsprogrammer her

Personlig træner

En personlig træner kan også være rigtig god. De er ofte ikke helt billige, men her er det oftest lidt mere skræddersyet. Grunden til, at vi her skriver oftest er, at man kan opleve trænere, som blot sender de samme programmer til flere. Skal man dog stille op, så kan det være en rigtig god ide med en personlig træner. Måske ikke så meget ift et træningsprogram, men mere ift kosten. Her vil de gå ind og kigge mere specifikt på dig. Dog vil vi sige, at man sagtens kan starte ud med den langt billigere løsning, nemlig et online træningsprogram. Så længe alle øvelser er forklaret på en simpel måde og der kommer nye programmer, ligesom det ses hos eksempelvis FITIT.

Mand vs. Kvinde

Der behøver ikke være forskel på en mand og en kvindes træningsprogram. Dog vil der ofte være dette. Dette skyldes, at de mål, som der er, ofte er forskellige. Eksempelvis ser man ofte træningsprogrammer til kvinder, som i højere grad er målrettet den nedre del af kroppen. På den anden side, så kan man også godt have præcis det samme program til både en mand og en kvinde. Som sagt, så kommer det helt an på målet. Tager man dog udgangspunkt i den lidt mere gængse person, så vil der være en væsentlig forskel. Noget man ofte hører blandt kvinder, når de skal til at træne. Det er, at de ikke have for store muskler. Derfor vil de slet ikke træne eksempelvis arme. Her er der dog ingen grund til frygt. Man får ikke store muskler natten over. Desuden vil det kræve meget stor dedikation for de fleste kvinder, og mænd for den sags skyld, at tilegne sig meget store muskler.

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk