Sammenligning af tidens mest populære streamingtjenester

Flere og flere går væk fra flow TV og sværger til tjenester som Netflix, HBO, Amazon Prime og lignende streamingtjenester, men det drejer sig ikke kun om serier, film og denne type underholdning, men i høj grad også om sport, som man efter hånden kan live streame mange steder i dag også. Derfor vælger mange i dag at se live streams af forskellige sportsgrene fremfor at tilkøbe de dyre sportskanaler i deres TV-pakke. For der er faktisk flere og flere udbydere, som tilbyder gratis live streaming. Men hvilke er de mest populære streaming tjenester, hvor finder du det bedste udvalg og er det egentlig muligt at streame noget gratis?

De mest populære streamingtjenester i 2019

I Danmark er nogle af de mest benyttede og mest populære streamingtjenester helt klar tjenester som; Netflix, TV2 Play, Viaplay og HBO, mens Amazon Prime Video også er godt på vej.

Den gigantiske streamingtjeneste Netflix dominerer stadig markedet og med deres helt enorme udvalg af serier, dokumentarer og film er de klart en af de mest foretrukne tjenester i hele verden. Her får du mange, mange timers underholdning til blot 79 kr./mdr.

TV 2 Play bruges af færre danskere, men er stadig en populære tjeneste blandt tjenesterne. Den har noget, som Netflix ikke kan byde på, nemlig en masse danskproduceret indhold – fx Badehotellet eller Rita på TV 2 Play. Tjeneste fås helt ned til kun 39 kr./mdr. afhængig af den pakke du ønsker og om du ønsker reklamer eller ej.

Viaplay byder også på en masse internationalt indhold af serier og film, men har også nogle enkelte store serier som fx Castle og Bones, som Netflix ikke kan byde på. Denne tjeneste koster 99 kr./mdr.

Amazon Prime Video er en af de nyere tjenester, men kommer frem med hastige skridt og har allerede nogle eksklusive serier, og de er fx de eneste der tilbyder muligheden for at streame det legendariske ”Top Gear”. Tjenesten er billig ift. de andre og fås til ca. 45 kr./mdr. efter en billigere periode på de første 6 måneder.

Gratis live streaming

Nogle af ovenstående tjenester tilbyder gratis prøveperioder, så du kan streame gratis, hvis du ønsker at se film/serier. Men ønsker du at se sport, så har du faktisk oftest flere muligheder. Her er det oplagt at gå til de store bettingsider som fx Bet365, Unibet og Betsafe, hvor du har muligheden for at kunne se flere forskellige sportsbegivenheder live, og så endda gratis. Du skal dog være obs på du skal registrere dig som bruger for at kunne benytte denne mulighed.

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk