Sammenligning af skridttæller ure

Det kan være svært at huske på at bevæge sig nok i hverdagen. De fleste har nok hørt rådet om, at voksne personer bør gå minimum 10.000 skridt om dagen. Ofte kan dette råd dog være let at glemme, når man har en travl dag. Men med et skridttæller ur bliver du mindet om at bevæge dig, når du ikke har bevæget dig i en længere periode. Samtidig kan du også løbende se, hvor mange skridt du har gået på en dag. Det kan dog være en svær opgave at skulle finde ud af, hvilken type skridttæller ur der passer bedst til ens behov.

Mange forskellige skridttæller ure på markedet

Der findes forskellige ure med skridttæller på markedet. Nogle af disse ure kan endda måle mange andre elementer ved helbredet og således ikke blot antallet af daglige skridt. Nogle personer vil typisk kun være interesserede i at få indblik i, hvorvidt de går 10.000 skridt om dagen eller ej, mens andre personer derudover også kan være interesserede i at følge med i deres hjerterytme, søvnrytme og andre helbredsfaktorer. Der findes i dag mange ure at vælge imellem, og du vil derfor med garanti finde ét, der passer til dine individuelle behov.

Sportsbuddy er leverandør af nogle af markedets bedste sportsure til både børn og voksne. Er du interesseret i at lære mere om nogle af de mest populære ure fra Sportsbuddy, så læs med her:

Sportsbuddy Veryfit Smart

Vil du have et sportsur med et stort og flot display, så er Sportsbuddy Veryfit Smart noget for dig. Armbåndsuret er fyldt med funktioner og 14 forskellige sportsprogrammer. Uret måler alt fra skridt og kalorier til søvn og puls. Sportsbuddy Veryfit Smart er ideelt til både løb, cykling, yoga og fitness, og uret tilbyder også vejledning til forskellige øvelser.

Sportsbuddy Veryfit Lite

Er et stort armbåndsur ikke lige din stil, kan Sportsbuddy Veryfit Lite være et oplagt aktivitetsur til dig, der hellere vil have et slankt design. Uret hjælper dig med at bevæge dig i hverdagen ved blandt andet at give dig vibrationer og notifikationer, når det er tid til at bevæge dig. Du kan få et detaljeret indblik i dit aktivitetsniveau igennem den tilhørende app.

Sportsbuddy Move

Hvis du synes, at det er for besværligt at have et rigtigt aktivitetsur på dig i dagligdagen, kan en skridttæller som Sportsbuddy Move være en god løsning, da denne skridtmåler er lille i størrelsen og let kan haves i lommen eller hæftes fast på tøjet. Denne skridtmåler viser både dit daglige antal skridt og forbrændte kalorier. Smartphone app medfølger.

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk