test

Sammenligning af massagestol

Massagestole har i mange år kun være forbeholdt lufthavne, storcentre, hoteller, osv. hvilket primært skyldes at prisen på en massagestol har været så høj.

Heldigvis er massagestole blevet væsentligt billigere de seneste år, og du kan nu købe en massagestol til under 10.000 kr.

Men der er kæmpe forskel på de forskellige massagestole, og du bør sætte dig godt ind i hvilken funktioner og features du ønsker, at din massagestol skal indeholde.

Massageprogrammer

De forskellige massagestole kommer med nogle forprogrammeret massageprogrammer, og der er meget forskel på, hvor mange massageprogrammer de forskellige massagestole er udstyret med.
Et massageprogram er med til at give den gode oplevelse, og der er meget forskellig hvilket massageprogram folk synes er godt, så det kan være en god ide, at prøve nogle forskellige massagestole før du køber din egen massagestol.

Fjernbetjening eller touch-skærm

En massagestol kommer enten med en fjernbetjening eller touch-skærm, hvor du kan vælge det ønskede massagesprogram.
Ofte er de billigere massagestole udstyret med en fjernbetjening, hvor de lidt dyrere massagestol er udstyret med en touch-skærm.

Generelt så får du flere indstillingsmuligheder ved at købe en massagestol med touch-skærm, men du kan ofte spare en del penge ved, at vælge en massagestol med fjernbetjening.

Massagezoner

Massagestole er udstyret med massagezoner, og desto flere massagezoner en massagestol er udstyret med, desto bedre massage vil du få i en massagestol.

Men som med alt andet så koster en massagestol også langt mere, hvis den er udstyret med mange massagezoner.

Ofte kan du få en massagestol med mindre massagezoner og til en fair pris, der opfylder alle dine behov til en massagestol, så det er vigtigt at prøve forskellige massagestole for at finde ud af, hvor mange massagezoner du har behov for.

Scanning af ryg

De fleste dyrere massagestole er udstyret med et system der scanner din ryg, og derefter tilpasser massagebehandlingen efter din ryg.
Der findes også billigere massagestole, hvor der ikke er nogen rygscanner, og den giver dermed en mere generel massagebehandling.

Ryg scanner teknologien er med til at give en god og behagelig massageoplevelse, som kun de færreste massageprodukter kan sammenligne.

Hvilken massagestol skal jeg købe?

Ligesom med alt andet du køber, så skal man altid gøre overvejelserne med, hvor mange penge skal jeg bruge på en massagestol, og derefter kan denne massagestol tilfredsstille mine behov til en massagestol.

Det er langt fra de fleste der bare kan købe den dyreste massagestol på markedet med alle de fede funktioner og features.
Derfor er det vigtigt, at finde en massagestol der passer til dit budget og behov.

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk