Sammenligning af markedets billån

Selvom billeasing vinder frem herhjemme, så er det ingen hemmelighed, at der fortsat handles rigtig mange biler. Der bliver solgt masser af både brugte og nye biler, og mange af de større og dyrere biler finansieres gennem et lån.

Har du udset dig din næste bil, men har du ikke fået sparet nok op, så kan du optage et billån. Der er dog ingen grund til at tage det første lån, du bliver tilbudt, nu hvor hele verden står åben for dig. Måske findes der et billigere lån derude, som kan gøre dit bilkøb meget billigere.

Sammenligningspunkt #1 – svartid

Det er først og fremmest en god idé at sammenligne, hvor hurtigt de forskellige låneudbydere svarer på ansøgninger. Mens nogle leverer svaret på få minutter, så er andre flere uger om det. Derfor er det ikke helt underordnet, hvor man ansøger, hvis man akut har brug for en ny bil.

Santander Consumer Bank er en af de hurtigste lånevirksomheder på dette område. De giver dig mulighed for at ansøge på fem minutter, og de svarer på din ansøgning med det samme. Denne virksomhed kan foruden billån også byde ind med mange andre lånetyper. Nysgerrig? Så se flere muligheder hos Santander.

Sammenligningspunkt #2 – rente

Næste vigtige sammenligningspunkt er den altid vigtige rente.

De fleste biler koster et sted mellem 50.000 og 500.000 kroner, og når man taler så store (låne)beløb, så er det ikke helt underordnet, hvor høj renten er. Selv en lille renteforskel vil målt i kroner og ører gøre en stor forskel. Undersøg derfor, hvor du kan låne til den laveste rente.

Typisk kan man få en lav rente, hvis man er i stand til at lægge en god udbetaling, og hvis bilen ikke er alt for gammel. Renteniveauet vil også afhænge af din øvrige økonomi og gæld.

Sammenligningspunkt #3 – krav til ansøger

Et helt tredje punkt handler om, hvilke krav der stilles til dig som ansøger.

Som ansøger krydser du selvfølgelig fingre for, at du bliver godkendt uden problemer, men for at dette kan ske, så skal du opfylde de forskellige betingelser. Derfor er det hensigtsmæssigt at undersøge, hvilke krav der bliver stillet af de forskellige udbydere. Der er nemlig nogle, der stiller strengere krav end andre, når det drejer sig om parametre som krav til månedsindtægt, alder osv.

Sammenligningspunkt #4 – troværdighed og omdømme

Det fjerde og sidste punkt kan forkortes ned til følgende; troværdighed og omdømme.

At kunne låne til en lav rente er altid sjovt, men det er også vigtigt, at man får valgt en troværdig udbyder med et godt omdømme.

Tidligere lånekunders bedømmelser er som udgangspunkt en fin indikator for, om du har at gøre med et troværdigt lånefirma. Hav derfor dette punkt med i tankerne.

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk