Sammenligning af juridiske firmaer

Når man skal vælge et juridisk firma, så skal man vide hvilket område man har brug for hjælp indenfor. Nedenstående berører vi kort lejeret og M&A, som er to vidt forskellige områder inden for juraen.

Lejeret

Kommer det til lejeret, så kan man støde på en lang række af problemer. Som i, en virkelig lang. Dog ligger de mest økonomisk tunge oftest ved elementer som; depositum, husleje, fejl og mangler. Uanset hvilken problemstilling, som man står overfor inden for lejeret, så kan man med fordel tage fat i DIGURA. DIGURA er en legal-tech virksomhed, som beskæftiger sig med lejeret. Grunden til, at det hedder en “legal-tech” virksomhed er, at de kombinerer teknologi og jura. Hos DIGURA skal du nemlig kun betale, hvis du vinder sagen. Du kan GRATIS få vurderet din sag, hvor de vurderer dens potentiale. Tager de sagen ind, så betaler du kun en del af det vundne beløb. Skulle de tabe sagen, jamen så koster det dig ikke en rød reje. Dog vinder de omtrent 96% af alle deres sager. Det er, hvad vi kalder smart.

Du kan besøge DIGURA her

M&A

Mergers and acquisitions er en hel anden del af juraen end lejeret. Hvor lejeret, i hvert fald den som DIGURA særligt hjælper med, mere er B2C. Så er M&A i høj grad B2B. Mergers and acquisitions omhandler groft sagt køb og salg af virksomhed og rådgivning omkring dette. Pointen med dette indlæg er, at man ikke kan hive fat i hvilken som helst jurist, til hvilken som helst opgave. Selvom DIGURA eksempelvis er eksperter i lejeret, så ville de ikke være de bedste at spørge, nå det kom til mergers and acquisitions. Her kunne man eksempelvis hive fat i en virksomhed som Plesner. De er nogen af de førende inden for dette område.

Meget mere

Der er så mange forskellige juridiske områder, at man kan blive helt ør i hovedet. Når man siger advokat eller jurist, så er det ofte en meget bred betegnelse. Langt de fleste specialiserer sig i et område. Dette skyldes, at alle områder inden for juraen er så brede, at man ikke kan blive ekspert i mere en nogle få områder. Derfor kunne dette indlæg også blive meter langt, hvis man skulle rundt om alle områder. Vi anbefaler en søgning på en jurist inden for det område, som du mangler hjælp inden for. Man kan med fordel bruge nogle af prissammenligningssiderne, eller bede om et anslag på prisen indledningsvist. At bruge en jurist, kan hurtigt blive en dyr oplevelse. Derfor tror vi, at mange kommer til at gøre ligesom DIGURA i fremtiden, med disse modeller, hvor man kun betaler dele af sin “gevinst”.

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk