Sammenligning af frisører

En frisør er en frisør…

Selvom langt de fleste frisører har gennemført én og samme uddannelse, så er der stor forskel på disse personer. Derfor vil vi ikke mene, at det er helt underordnet, om man vælger den ene eller anden frisør, når håret skal klippes, farves eller styles. I denne korte guide vil vi informere om, hvordan du finder den rette frisør.

Damefrisør vs herrefrisør

De fleste veluddannede frisører kan uden problemer klippe både mænd og kvinder såvel som børn. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at de fleste enten er mest specialiseret i herreklip, dameklip eller børneklip. Derfor kan det som mand give mening at vælge en herrefrisør, idet denne frisør vil være specialiseret i at klippe mænd og dermed har styr på mænds præferencer.

Er du på udkig efter en frisørsalon, som hele familien kan tage til, så bør du vælge en salon, der byder på både damefrisør, herrefrisør og børnefrisør. Disse alsidige saloner er heldigvis at finde i de fleste byer.

Billig vs dyr

Prisen på en klipning kan – og vil også i fremtiden – variere fra frisør til frisør. Når det kommer til prisen, vil det give mening at huske på, at den billigste salon ikke nødvendigvis leverer en dårligere service end de dyrere af slagsen. Måske skyldes den lave pris snarere, at salonen har en politik om, at alle skal have råd til at gå til frisør. Hvad angår det økonomiske, så har beliggenheden og konkurrencen i området selvfølgelig også noget at sige. Det er f.eks. billigere at blive klippet i Aabybro end Aalborg.

Frisør Aalborg / Aabybro – vi anbefaler at besøge Hair by Aagaard. Er du bosat i det nordjyske, så find frisør nær aalborg.

Booking

Som regel er det let at bestille tid til en klipning eller farvning af håret. Det er dog ingen selvfølge, at man kan klare bookingen online. Ønsker du at spare tid og energi, så vælg da en frisørsalon, der tilbyder online booking. Med online booking kan man nemt danne sig et overblik over ledige tider og i samme ombæring bestille en tid. Det kræver som regel ikke mere end et klik eller to.

Er du ikke typen, der planlægger din hverdag fra ende til anden, så kan du også vælge at besøge en frisør, der tilbyder klipning uden tidsbestilling. Det er efterhånden et ret udbredt koncept.

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk