Sammenligning af belysning til private og erhverv

Belysning er noget, som alle har brug for i større eller mindre omfang. Det gælder naturligvis både private og erhverv. Desværre er det ikke altid let at finde de rette pærer eller lamper til boligen, lageret eller kontoret. Her ønsker vi derfor at komme dig til undsætning. Hovedfokusset i denne artikel er sammenligning af belysning. Vi kommer ikke ind på konkrete produkter, men giver dig til gengæld en god grundviden om, hvad du skal tage højde for, når du skal investere i belysning til det ene eller andet formål.

Valg af forhandler er afgørende

Det er først og fremmest vigtigt at finde den helt rigtige forhandler. Hvad angår valg af forhandler, så må vi antage, du gerne vil have et stort udvalg, fair priser og ikke mindst god service. Derudover vil det selvfølgelig være en fordel, hvis du kan få leveret de ønskede produkter med det samme. Det kræver dog, at produkterne er på lager, hvilket ikke altid er tilfældet. Kigger man på, hvilke forhandlere danskerne er gladest for at handle hos, så er det svært at komme udenom lyskilderdirekte.dk, som i den grad har gjort sig populær blandt danske forbrugere. Kig blot forbi trustpilot.dk og læs de mange positive anmeldelser her.

Sådan sammenligner man produkter inden for belysning

Belysning er et vidt begreb, jovist, men det er alligevel muligt at komme med nogle input til, hvad man skal have med i en evt. sammenligning. Det er særlig nemt at sammenligne pærer og lysstofrør, da man her kan nøjes med at kigge på et par sammenlignelige faktorer. Du kan med fordel starte med at stille skarpt på følgende:

  • Energiforbrug (måske den vigtigste faktor)
  • Levetid
  • Dimensioner
  • Dæmpning (er det muligt?)
  • Pris

Du kan sandsynligvis komme på endnu mere. Vores erfaring viser, at især energiforbrug og pris betyder meget for forbrugerne. Kan du tilslutte dig det, så synes vi, at du skal være ekstra opmærksom på disse. Du må dog ikke glemme også at lægge vægt på levetid, dimensioner og dæmpningsmuligheder, da det også er afgørende parametre.

Lysstofrør hører til blandt de belysningsprodukter, som er ret nemme at sammenligne. Sammenligningen går dog kun glidende, hvis forhandlerne er flittige til at oplyse de vigtigste specifikationer, heriblandt energiforbrug.

Hvad står øverst på din indkøbsliste lige nu? Rundt lysstofrør kunne måske være et af punkterne på listen. Er det tilfældet, skal du være opmærksom på, at ikke alle runde lysstofrør er lige energivenlige. Ønsker du den mest energivenlige løsning, så gå da efter LED lysstofrør.

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk