test

Sammenlign priser på gasgrill og spar penge

Leder du efter en ny gasgrill, og behøver grillsæsonen ikke koste en formue. Læs med her, og kom billigt igang med grillsæsonen.

Trænger du til en ny gasgrill, til sommerens mange lune aftener, kan du spare mange penge ved at se dig om, undersøge markedet og tjekke forskellige gasgrill-forhandlere ud. Er du i tvivl om hvilken gasgrill, du skal vælge, finder du her en test over de bedste gasgrill på markedet.

Fordele ved en gasgrill

Der er mange fordele ved at investere i en gasgrill. Dem får du listet her.

Den er hurtig

En gasgrill er hurtig til at varme. Den varmer op på cirka 10 minutter, hvorimod en almindelig kuglegrill bruger cirka 30 minutter på at varme op. Dertil er den hurtig når den skal tilberede maden du kommer på gasgrillen.

Du kan let regulere temperaturen

På en gasgrill kan du let regulere temperaturen, hvor det ikke tager grillen lang tid før end at den varmer på den ønskede temperatur. En gasgrill er særligt godt at bage pizza på, da den hurtigt og let kan komme op på høje temperaturer.

Den er nem at rengøre og vedligeholde

En gasgrill er nem at vedligeholde, hvis du løbende sørge for at rengøre den. Det eneste det kræver er en rustfri grillbørste, en klud, en køkkenspartel i teflon eller plast, lidt opvaskemiddel, som eventuelt blandes op med vand, så det er mildt og en alubakke.

Den er sikker

Samtlige gasgrill som produceres i dag, er meget sikre, så du skal ikke frygte at gasflasken lækker. Du skal bare huske at tjekke slangen, der kobler gasflasken til gasgrillen, løbende. Der kan være risiko for gaslæk, hvis slangens overflade er krakeleret grundet solen eller lignende.

Dertil kan det være en god idé, at investere i et dækken til din gasgrill, så den beskyttes for vind og vejr, og eventuelt også aftage regulatoren, når du har brugt gasgrillen. Således undgår du at den ved et uheld tændes.

Hold øje med tilbudsaviser

Der kan være penge at hente ved at tjekke tilbudsaviser og holde løbende øje med online tilbud. Den samme grill kan nemlig spænde vidt i pris fra forhandler til forhandler. Det kan derfor være til stor gavn for din pengepung, hvis du væbner dig med tålmodighed og undersøge markedet – ofte kan du spare mange procenter.

Sæt en prisalarm

Hvis du er sikker på, at du vil købe en ny gasgrill til de lune sommeraftener, hvor aftenens menu skal bestå af grillet mad, kan du med fordel anvende en prisalarm på Pricerunner. Her vil du få besked når prisen på den ønskede gasgrill falder.

Hvornår skal du købe din nye gasgrill?

Via markedsanalyser på udviklingen af priser på gasgrill, kan man se at det tidspunkt, hvor det er bedst, at du investerer i en ny gasgrill, er omkring Black Friday og op til jul. Her falder priserne markant, idet mange ønsker sig en ny gasgrill i julegave, hvor butikkerne samtidig med skal have tømt deres lager.

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk