test

Sådan sammenligner du massagepistoler med hinanden

En massagepistol er blevet et af de hotteste massageprodukter på markedet, og mange danskere har allerede købt en.

Der findes utrolig mange massagepistoler på markedet, som er vidt forskellige og vidt forskellige specifikationer og tilbehør.

Alle producenter snakker godt om deres massagepistoler, og det kan være svært at finde ud af, hvilken massagepistol der er bedst, samt hvilken massagepistol der passer bedst til dit behov.

I denne artikel vil vi komme ind på nogle punkter du kan bruge til at sammenligne de mange forskellige massagepistoler med hinanden på flere parameter.

Antal slag i minuttet

Der kan være stor forskel på hvor mange slag i minuttet en massagepistol tager, de fleste tager fra 2400 slag i minuttet og så helt op til 4000 slag i minuttet, så der kan være stor forskel.

På stort set alle massagepistoler kan du justere, hvor mange slag i minuttet du ønsker, ved at skrue op og ned for hastigheden.

Hvor mange hastigheder en massagepistol har, er også meget forskelligt, da nogle kun af 5 forskellige hastigheder og andre har helt op til 30 forskellige hastigheder.

Slagdybde

Der er meget forskel på slagdybden på de forskellige massagepistoler og de billigste har kun en slagdybde på 8 mm, hvor de professionelle massagepistoler har en slagdybde på helt op til 16 mm.
En dybere slagdybde giver en langt mere dybdegående massage, og det er en af de vigtigste specifikationer på en massagepistol, på trods af den er meget overset.

De fleste almindelige massagepistoler har en slagdybde på omkring 10-12 mm, hvilket også er fint til hverdagsbrug.

Batteritid

Stort set alle massagepistoler er udstyret med et batteri, så den kan bruges uden, at være sat til en stikkontakt.

Batteriet er en dyr komponent, og det er også i storgrad med til at bestemme salgsprisen på en massagepistol.

Som regel har de billige massagepistoler et mindre batteri, og de dyrere massagepistoler et større batteri.
De billige massagepistoler holder som regel strøm i 1-3 timer, hvor de dyrere massagepistoler kan holde strøm i 4-5 timer uden problem.

Hvilken massagepistol skal jeg vælge?

Det kan være fristende, at bare tage den dyrere massagepistol der kan tage mange slag i minuttet med dybslaglængde, samt masser af batteri.
Men i virkeligheden kan disse massagepistoler være overkill i forhold til dit behov, og du kan med fordel vælge en der er billigere og så du kan spare nogle penge på dit massagepistol køb.

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk