Sådan får du den bedste pris på træuld

Er du på udgik efter en miljøvenlig, flot og holdbar emballage uden at skulle bruge en formue, er træuld det sikre valg. Se her, hvordan du får den bedste pris på træuld.

Hvad er træuld, og hvad bruges det til?

Træuld er spåner af træ, der er lange, smalle og sammenfiltrede. Træuld kan laves af forskellige sorter træ, men den mest anvendte træsort er gran. Træuld kan bruges til et utal af formål, blandt andet i gaveæsker, som emballage, til polstring af møbler og endda som fyld i særlige typer beton.

Hvorfor vælge træuld?

Træuld er super anvendeligt i mange henseender, da det kan bruges til mange forskellige ting. Særligt bruger mange det som fyld i gavekurve, i en gaveæske eller hvis en pakke skal sendes og have god beskyttelse.

Træuld beskytter nemlig rigtigt godt, og så ser det pænt ud i en pakke eller gavekurv. Derfor benytter mange vinforhandlere det også, når de skal sende vinflasker fra A til B. I en almindelig størrelse gaveæske, bruges der cirka 0,1-0,15 kilogram træuld.

Det afhænger selvfølgelig af hvor meget indhold der er i pakken, hvor meget du skal bruge. Ved at benytte træuld i en gaveæske eller gavekurv vil din gave fremstå eksklusiv, flot og indbydende, hvor det samtidig med beskytter indholdet i gaven.

Skal du have polstret en stol, kan du også anvende træuld. Det er let at håndtere, og det skaber en fin form på møblet, som dertil er rar at sidde på. Træuld var førhen et af de mest foretrukne produkter, når et møbel skulle polstres.

Derudover er det et prisvenligt produkt, hvor du altid har mulighed for at få mængderabat. Prisen ligger på omkring 250-400 kroner for 12 kilogram træuld.

Er træuld miljøvenligt?

Træuld er et naturprodukt, hvor danske producenter høster det fra egne marker og skov, hvortil kravene om kvaliteten af træulden er i højsæde. Derfor finder du heller ingen tilsatte kemikalier i produktet, hvorfor det heller ikke er sundhedsskadeligt.

Træuld kan genbruges flere gange, og er let at kompostere eller bortskaffe ved afbrænding. Det gør produktet bæredygtigt og miljøvenligt.

Sammenlign priser på træuld

Træuld kommer i mange forskellige kvaliteter, og alt afhængigt af hvad du skal bruge det til, kan det være en god idé, at undersøge markedet. Der findes en del danske producenter, hvorfor der er konkurrence på markedet.

Ønsker du ikke at gå på kompromis med kvaliteten, hvortil du ønsker at støtte en producent hvor ambitionen er høj, miljøet er i højsæde og priserne er fordelagtige, kan du med fordel kigge her.

Husk, at du altid kan få mængderabat ved køb af større mængder træuld, og at du sagtens kan prutte om prisen og holde forhandlere op mod hinanden. Dertil kan du anvende websider, såsom pricerunner, der sammenligner priser for dig.

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk