Om os

Gocompare.dk er et af Danmarks nemmeste, og bedste forbruger portal til at sammenligne produkter indenfor flere kategorier. Vores mission er, at blive den mest informations givende side til danske forbrugere. Uanset om du skal investere i et større produkt eller et mindre, så kan du altid sammenligne produkter inden du handler.

Vi opdatere ugentligt vores database med produktinformationer, så du kan blive korrekt vejledt til en sikker handel. Vi bruger mange ressourcer på, at få implementeret nye produktgrupper ind, så du kan sammenligne endnu flere typer varer fremadrettet.

Vi samler på viden og glade kunder

Inden vi lægger artikler online foretager vi en meget grundig, og uvildig gennemgang af en række produkter. Vi kigger på hvordan markedet ser ud, og hvilke produkter der har klaret sig bedst udfra forskellige analyser, og kundeanmeldeser.

Set fra kundens perspektiv så gøre vi alt for, at fremhæve de vigtigste specifikationer, som kan være med til, at vejlede kunden i den rigtige retning. Gocompare.dk samler på positive, og konstruktive tilbagemeldninger for, at gøre forbrugerportalen en endnu bedre side til sammenligning af produkter.

Hvem er vi?

Bag hjemmesiden står en udvikler og to freelance journalister, som tilsammen har rigtig mange år i bagagen indenfor salg og service.

Sammen ønsker vi, at eksekvere Gocompare.dk proffesionelt med ansvar, gennemsigtighed og forståelse så kunderne udvælger de rigtige produkter til deres behov.

Ønsker du/i at komme i kontakt med os, eller har nogle spørgsmål kan dette gøres via denne kontakt formular.