Office-pakken er populær: Her er fordelene

Office-pakken er den bedst kendte på markedet og med god grund. Med Office-pakken får du en pakkeløsning med alle de tænkelige programmer, som man skal bruge i sin hverdag. Intet kan helt konkurrere med Office, hvilket er hvorfor Word, Powerpoint og Excel er blevet husholdningsnavne. Men hvorfor er pakken så populær?

Kan bruges til næsten alt

Office-pakken har et varieret udvalg af programmer, som hver især har deres egne funktioner. Fordi du får et udvalg af programmer, får du altså udstyret til at lave præcis det, som du skal. Fordi pakken er så alsidig, kan den bruges af næsten alle. Den er ekstrem populær på arbejdspladserne, fordi den tilbyder samarbejde mellem flere brugere. Den er også meget populær i skolerne, fordi programmerne er nemme at implementere i undervisningen. Derudover tilbyder de fleste programmer udvidelsesprogrammer, så du får mulighed for at lave bedre løsninger. I Word er det f.eks. muligt at downloade kilde-programmer, som laver automatiske kildereferencer i ens dokument. Det er også muligt at downloade regneprogrammer, så du kan udregne større og mere komplekse ligninger direkte i dine Word-dokumenter. Det er altså muligt at give programmerne flere funktioner, så de kan blive mere værdifulde i dit arbejde.

Muligheden for at synkronisere

Office 365 er tilknyttet en konto, hvilket betyder, at du har mulighed for at få adgang til dine dokumenter fra andre enheder. Det er ikke kun smart, hvis dit arbejde er fordelt over flere forskellige enheder. Det gør det også muligt at hente dokumenter ned, hvis din enhed brænder sammen. På den måde har du mulighed for at sikkerhedskopiere dine data, så du ikke mister noget arbejde, hvis der skulle ske noget med din enhed. Det er også godt at have med på farten. Hvis du kun mangler et par detaljer på et Powerpoint, så kan du sagtens lave det på din telefon i toget på vej til arbejde.

Fordi mange børn møder Office-pakken via en skolekonto, betyder det typisk, at deres konto er inaktiv, når de er færdige med deres skole. Ved at lave sin egen konto får man chancen for at føre alle ens dokumenter og filer over på sin nye konto, så man stadig kan læse gamle noter og afleveringer. Med Office-pakken er det muligt for dine børn at skabe en mere glidende overgang mellem folkeskole og gymnasiet, da alle dokumenter bliver overført på førnævnte måde. Ved at lave en konto til Office 365 er du sikker på, at du får de nyeste programmer med jævne opdateringer, så de altid lever op til forventningerne. Hvis du vil læse mere om priser og abonnementer til den nye pakke, kan du læse mere her. Du kan også læse mere om, hvorfor og hvordan du skal downloade Office-pakken.

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk