Home Blog

Gadgets til øl og vin entusiaster

0
GADGETS TIL ØL OG VIN

Næsten alle mænd elsker de sene sommeraftener i haven, og tilbringer tiden sammen med familien eller deres nærmeste kollegaer eller venner.

De mørke tider og hyggelige stunder midt i juletiden, kan også være lige så hyggelige. Det er her både øl, og vin bliver skænket over bordet og sammen med alverdens lækre sager.

Sommetider kan det være lidt skægt, at gøre hverdagen lidt sjovere med gadgets til øl og vin.

At finde det perfekte gadgets til øl og vin kan være lidt af en udfordring, især hvis udvalget er stort.

Der findes gadgets specifikt til kun øl eller vin

Om du er øl eller vin entusiast, så kan du berolige dig med, at der findes gadgets til begge dele.

Hvis du læser længere nede i denne artikel, vil du opdage, at der er super fede og sjovt gadgets til øl og vin, som du ikke har set før. Du kan også bruge denne artikel som en gaveinspiration til manden der har alt.

Vi starter med med gadgets til vinelskeren

Vi lægger hårdt ud med klassiske oplukkere til vin, der på ingen måde er en stor nyhed. Du finder oplukkere overalt, og sikkert også i din køkkenskuffe gemmer der sig allerede en eller to.

I denne artikel har vi fundet helt usædvanligt vin oplukkere, du helt sikkert ikke har kunne finde nede i Bilka, eller den lokale superbrugs.

Vi giver dig hermed overblikket over de sjoveste, og fedeste vin oplukkere, som enhver mand der sætter pris på kvalitetsvin bør eje.

Alessi Parrot – Italiensk flerfarvet oplukker

Oplukkeren skiller sig virkeligt meget ud, og egner sig til manden, der tør skille sig ud fra mængden.

Farverne er voldsomme, men fede på den gode måde. Den er funktionel, smart og lige til at have gemt nede i et par fede herrejeans.

Så når den næste dyre amarone vin skal nydes, kan du overraske gæsterne med denne vilde farverige oplukker.

Zwilling Sommelier – Sættet til den kvalitetsbevidste mand

Når manden skal forkæles med det bedste, og det fedeste gadgets til øl og vin, så kommer man ikke udenom luksus gavesættet fra Zwilling.

Tag sættet i brug når gæsterne kommer, eller brug det som supplement til hjemmebaren.

Kølende ølskum – Perfekt til lune aftener

Hvem har ikke prøvet, at nyde en lunken øl på en varm sommerdag? Smagen af lunken Heineken, Tuborg, Brewmaster eller Carlsberg øl, er ikke ligefrem det man mest har lyst til, at slukke tørsten med.

Det problem behøver du ikke længere tænke over, med denne smarte køler. På kort tid forvandler den dine kedelige lunkne øl til kolde lækre øl på ingen tid. Den fortjener et stort plus, og er helt klart et af årets fedeste gadgets til øl elskeren.

Magnet oplukker – Gør din hverdag nemmere

Nu kan du for alvor slippe for, at lede efter oplukkeren i køkkenet. Med denne smarte magnet oplukker ved du altid, at den enten sidder fast på køleskabet eller familiens magnet tavle.

Dette en billig investering, som alle ølelskere bør have i huset. Den monteres direkte på køleskabet, og sørger at overfladen ikke bliver ridset. Herefter kan du nemt åbne din favorit øl med kun én hånd.

Sammenlign priser på fly og hotel – og spar formuer

0
Fly

Hvis du også har en forkærlighed for at spare penge, når der er tale om betaling af fly og hotel, så vil du i denne artikel finde en helt masse brugbare informationer.

Vi har nemlig kigget på, hvad man helt konkret skal gøre, hvis man vil være helt sikker på, at man får den billigste pris på markedet.

Derudover kommer vi med et par tips og tricks til, hvordan du optimerer prissammenligningsprocessen.

Brug online tjenester til prissammenligning af fly

Starter vi ud med at kigge på, hvordan man sparer mest muligt på flyafgange, så anbefaler vi, at man gør brug af de mange online tjenester, som tilbyder at sammenligne priser på kryds og tværs af flyselskaber samt forhandlere af billetter.

Selvom det kan være nærliggende at tro, at de enkelte flyselskaber har de bedste priser på egne billetter, så er det faktisk ikke altid tilfældet. Ofte vil forhandlere af flybilletter sælge dem billigere.

Det kan dog være svært at holde overblikket over de mange forskellige forhandlere, og derfor er det naturligvis rart, at der findes online tjenester, som gør det hele for dig.

Det tager endvidere ikke ret mange sekunder, før du eksponeres for et hav af muligheder, som lever op til dine krav.

Når du skal søge efter en flyafgang, så har du blandt andet mulighed for at filtrere efter følgende.

 • Afgangsdag
 • Tidspunkt for afgang
 • Dag for hjemrejse
 • Tidspunkt for hjemrejse
 • Hvornår du ønsker, at flyet skal ankomme til destinationen (ønsker du at være fremme om morgenen, eller ser du mest værdi i at lande om aftenen?)
 • Direkte fly eller med mellemlandinger

Som det ses af ovenstående, så har du mulighed for tidligt i processen at filtrere de søgeresultater, som du får frem. Derved er du sikker på, at der ikke spildes til i processen.

Skulle du endvidere opleve en flyforsinkelse på din rejse, så kan du få hjælp her. Kompensationen for en flyforsinkelse må du ikke gå glip af, og derfor sidder der virksomheder klar til at hjælpe dig. Følg førnævnte link for mere info. 

Sammenligning af priser på hoteller er lige så nemt

Kigger vi dernæst på hoteller, så er selve processen på sin vis meget lig den førnævnte for flybilletter. Der findes nemlig et hav af forskellige online tjenester, som tilbyder at håndtere selve søgningen for dig. Ligesom det også er tilfældet med flybilletter, så kan der være mange tusinde kroner at spare på hoteller, hvis blot man tager sig tiden til at sammenligne priserne.

Når man eftersøger et hotel, så har man blandt andet mulighed for at filtrere efter følgende.

 • Ankomstdag
 • Afrejsedag
 • Antallet af stjerner (kvaliteten af hotellet)
 • Faciliteter (skal der eksempelvis være aircondition og pool?)
 • Ønsker du all-inclusive, halvpension eller blot ophold uden mad inkluderet?

Dette sikrer, at du ikke bruger unødvendigt lang tid på at finde drømmehotellet ved din destination.

Det kan være en god idé at slå til med det samme

Der florerer mange rygter omkring, hvordan forhandlere sætter prisen op, hvis man har besøgt den givne side mere end et par gange indenfor et kort tidsinterval.

Selvom vi hverken kan be- eller afkræfte dette, da det kun er de enkelte forhandlere, der ved det, så viser vores erfaringer, at man skal slå til med det samme, at man ser en god pris. Ellers risikerer man, at priserne siger, og det er naturligvis ikke optimalt.

Bedste Zanussi vaskemaskine i 2018

0
Bedste Zanussi vaskemaskine

Valg af bedste Zanussi vaskemaskine

I denne artikel finder du overblikket over den bedste Zanussi vaskemaskine i 2018. Du finder blandt andet også flere testvindere, hvor de har vundet en række test fra både danske og udenlandske magasiner.

Helt præcist forsøger vi med artiklen at finde ud, hvilken frontbetjent vaskemaskine fra Zanussi, der er det bedste valg i 2018.

Ny Zanussi vaskemaskine? Dette skal du se efter

Der er mange faktorer, der spiller ind, når du skal købe den bedste Zanussi vaskemaskine. På markedet findes der en række rigtig gode anbefalesværdige vaskemaskiner, som blandt andet har høje energiklasse besparelser, og en høj vaskekapacitet.

Mange er utrolig opmærksomme på energiklassen, der helst skal ligge A+++ kategorien, som på årsbasis kan spare op til et par tusinde kroner.

Men udover dette er der en lang række andre faktorer, der afgør om en vaskemaskine er økonomisk og mest praktisk til dit behov.

Udover energimærket kan det være en rigtig god idé at kigge nøje efter andre ligeså vigtige specifikationer udfra hver enkelt vaskemaskine. Vi har delt det vigtigste specifikationer op, hvor vi præcist og kort beskriver, hvad det betyder.

Generelt om Zanussi vaskemaskine

En Zanussi vaskemaskine er forholdsvis billigere i indkøb end så mange andre producenter, og kan betragtes som en miljøvenlig, og økonomisk vaskemaskine. De fleste nyere Zanussi vaskemaskiner har en fornuftig energimærkning, og et lavt el/vand forbrug.

Maskinerne kan konkurrere utroligt meget på prisen, og flere af topmodellerne har ligget langt nede prismæssigt i udsalgsperioderne.

Mange nye funktioner er ikke nødvendige

Tilgengæld er der blevet sparet på flere funktioner, som mange i virkeligheden slet ikke behøver. For at holde prisen attraktiv, så mulig er der blandt andet sparet på funktionerne som Dampfunktion, Aquastop, Wi-Fi, Autodosering og på enkelte modeller timer-funktion.

En god Zanussi vaskemaskine er stadig en rigtig godt valg uden nødvendigvis at være indbygget med de nyeste ekstra features. Kan man som familie leve uden disse egenskaber, så er Zanussi nok et af de mest attraktive i forhold til prisen.

Flere af topmodellerne har også vundet en række bedst i test resultater, hvilket indikere på at Zanussi også ligger i toppen af bedste vaskemaskiner.

Alle nyere Zanussi vaskemaskiner har en kulfri motor

En nyere Zanussi vaskemaskine har indbygget en kulfri motor, som har en væsentlig længere levetid i forhold til en traditionel, og de fleste modeler har centrifugering fra 1400 omdrejninger pr.minut.

Du kan læse mere meget under den hver enkelte model, og dennes specifikationer.

Zanussi ZWF91483WH – Bedste Zanussi vaskemaskine til familien

Denne Zanussi vaskemaskine er både rummelig, og energibesparende, som har et årligt forbrug på 173 kWh.

Vandforbruget ligger på cirka 10390 liter og er energimærket med A+++.

Til familien er denne Zanussi vaskemaskine et godt valg, da man kan vaske en del mere med XXL tromlen.

Derudover er der plads til hele 9 kg vasketøj, og med andre ord slipper du for at vaske tøj flere gange om ugen.

Med Quickwash og autosense funktionen bliver dit strøm, og vandforbrug nedsat yderligere, da programmet tilpasser sig automatisk efter vaskens størrelse.

Restfugtighed på 52% og 1400 omdrejninger

Restfugtigheden på 52% og centrifugeringen på 1400 omdrejninger pr. minut ligger ikke i den højeste skala, men dermed lige under som stadigt er rigtig godt, taget i betragtning af prisen på denne Zanussi vaskemaskine.

Maskinen har desuden også en Fuzzy Logic mængesautomatik, som optimere og analysere hver vaskeprocess, der går hen og giver endnu bedre vaskeresultater.

Kan du undvære timer-funktionen, autodosering, og styringen via Wi-Fi så er denne Zanussi vaskemaskine nok det en af de bedste vaskemaskiner i det lave prisleje til familien, der ikke vil på gå kompromis med kvaliteten.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A+++
 • Centrifugering: 1400
 • Vaskekapacitet: 9 kg
 • Restfugtighed: 52 %
 • Årligt energiforbrug: 173 kWh
 • Årligt vandforbrug: 10390 liter
 • Lydniveau: (Vask) 54 dB
 • Lydniveau: (Tørre) 78 dB
 • Motortype: Kulfri
 • Damp-funktion: Nej
 • Timer-funktion: Nej
 • Automatisk dosering: Nej
 • Mål: H 85 x B 60 x 60 cm
 • Vægt: 75 kg

Zanussi ZWF81663W – Mest energivenlig med timerfunktion

Denne Zanussi vaskemaskine er nok et af de mest energivenlige A+++ modeller fra producenten.

Centrifugeringen ligger på 1600 omdrejninger pr. minut, hvilket er det højeste.

Ligeledes ligger restfugtigheden kun på 44%. Samlet set får man virkelig en effektiv, og utrolig energibesparende vask, da tøjets tørretid reduceres væsentligt, og giver tørretumbleren mindre slid på længere sigt.

Spar mange penge på el og vand

Årligt bruger denne Zanussi vaskemaskine 153 kWh, og har et vandforbrug på cirka 9999 liter.

Denne kombination kan spare dig rigtig mange penge både på el, vand og varme.

En 8 kg vasketromle giver en god, og praktisk størrelse til langt de fleste familier, som vasker et par gange om ugen.

Motoren er en kulfri type, der sikre maskinen en ekstra lang levetid, og producenten giver hele 10 års garanti på motoren.

Zanussi ZWF81663W kan være utrolig nyttig i hverdagen med QuickWash funktionen som kan reducere vasketiden helt op til 50%.

Børnefamilier vil få ekstra gavn af denne funktion, da man ikke længere behøver lige så lange ventetider, og kan i stedet bruge, gøre på andre praktiske gøremål i hjemmet.

Effektiv God timer-funktion

Med det digitale resttidsvisning, og timer funktion kan man udskyde tiden med helt op til 20 timer, og du kan indstille vasketiden helt nøjagtigt, når det bedst passer dig på dagen.

Zanussi ZWF81663W har ikke det pæneste design, og kan man leve med dette, er denne Zanussi vaskemaskine den billigste i drift og mest miljøvenlige.

– Tjek evetuelt denne video med Zanussi zwf81663w

Specifikationer:

 • Energiklasse: A+++
 • Centrifugering: 1600
 • Vaskekapacitet: 8 kg
 • Restfugtighed: 44 %
 • Årligt energiforbrug: 190 kWh
 • Årligt vandforbrug: 9999 liter
 • Lydniveau: (Vask) 51 dB
 • Lydniveau: (Tørre) 78 dB
 • Motortype: Kulfri
 • Damp-funktion: Nej
 • Timer-funktion: Ja
 • Automatisk dosering: Nej
 • Mål: H 85 x B 60 x 57,6 cm
 • Vægt: 75 kg

Zanussi ZWF71660 – Med quick wash og høje omdrejninger

Zanussi ZWF71660W minder utrolig meget om ZWF81663W. Sammenligner man de 2 modeller mod hinanden, så vinder denne model på prisen, men tilgengæld er der også sparet lidt mere på den funktionelle del.

Zanussi ZWF71660W har blandt andet en mindre tromle kapacitet på 7 kg, hvilket lige er på grænsen til f.eks en større familie med 2-3 børn.

Men tilgengæld har denne Zanussi vaskemaskine et af markedets bedste centrifugering, og restfugtighed, som henholdvis ligger på 1600 omdrejninger og 44%.

Miljøvenlig og energibesparende

Der skal med andre ord bruges mindre tid på at tørre tøjet, og på længere sigt er det godt miljøvenligt valgt.

årsbasis bruge denne Zanussi vaskemaskine 9499 liter vand, og har et energiforbrug på 171kWh.

Dette tal giver en god indikation, hvad man kan forvente af en A+++ maskine der ligger på højde sammen med markedets bedste maskiner.

Lydniveauet på henholdsvis 58 (dB) og (78 dB) ligger lidt højere i forhold til de bedste vaskemaskiner.

Perfekt til en bryggers eller udhus

Til et bryggers eller udhus vil det være helt perfekt sted at have maskinen stående, da man hurtigt kan lukke døren, hvis det forvolder støjgener.

Bor man i en lejlighed eller har planer om at installere vaskemaskinen i køkkenet burde det heller ikke være et problem.

Nogle vil måske se efter vaskemaskiner med så lav decibel som muligt på grund af små børn, eller generelt ønsker en mest støjsvag vaskemaksine.

Maskinen er med børnesikring, der gør, at lågen og betjeningspanelet er fastlåst under hele vaske forløbet.

Med QuickWash kan du få rent tøj på 30 minutter, hvis man hurtigt skal ud af døren. Med denne Zanussi er du kort fortalt sikker på at få en driftsikker maskine til en fornuftig pris.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A+++
 • Centrifugering: 1600
 • Vaskekapacitet: 7 kg
 • Restfugtighed: 44 %
 • Årligt energiforbrug: 171 kWh
 • Årligt vandforbrug: 9499 liter
 • Lydniveau: (Vask) 58 dB
 • Lydniveau: (Tørre) 78 dB
 • Motortype: Kulfri
 • Damp-funktion: Nej
 • Timer-funktion: Ja
 • Automatisk dosering: Nej
 • Mål: H 85 x B 60 x 52,6 cm
 • Vægt: 71 kg

Disse specifikationer skal du kende til inden køb

Miljømærket: (Energiklasse A+/A++)

Som nævnt kender de fleste til energimærket, og betyder, hvor meget hver enkelt vaskemaskine bruger i el og vand.

Energimærkningen starter fra D, og går helt op til A+++ der de bedste og mest miljøvenlige.

Stort set er alle nyere vaskemaskiner på markedet mærket med A+ og derefter.

Vi anbefaler også kun at gå efter vaskemaskiner med de højeste energimærkninger.

Centrifugering: (1.200-1.400-1.600 omdrejninger)

Kort fortalt betyder dette, hvor mange omdrejninger tøjet udsættes for pr. minut.

Jo højere omdrejninger, jo kortere tid skal du have tøjet hængende på tørrestativet eller tørre i tørretumbleren.

Med andre ord kan man også sige, at vaskemaskiner med højeste omdrejninger giver tøjet mindst fugt og vand efter endt vask.

Støjniveau: (dB)

(dB) er en forkortning af decibel og betyder, hvor meget vaskemaskinen larmer.

Det kan være utroligt vigtigt at tænke over lydniveauet, når du skal investere i en ny vaskemaskine.

For husejere betyder støjniveauet ikke ligeså meget for dem, der enten bor i lejlighed eller rækkehus, hvor man er omgivet af naboer.

Højt støjniveau er ofte en problem i tæt bebyggede områder, og det kan være en god idé at vælge en maskine med så lav decibel som mulig, men tilgenæld stiger prisen også på vaskemaskinen.

Restfugtighed: (55% – 51% – 45% – 43%)

Jo lavere en vaskemaskines restfugtighed er, jo mindre fugt indeholder tøjet, efter endt vask.

Det betyder, at tøjet både vil tørre hurtigere i tørretumbleren eller på et tørrestativ.

Det er et mere miljøvenligt valgt at vælge en vaskemaskine med en lav restfugtighed som muligt, da du skal lufte mindre ud, og tørretumbleren skal køre i kortere tid af gangen.

Man kan på denne måde spare på ens årlige elforbrug.

Kulfri motor:

Som navnet antyder, så er vaskemaskinens motor uden kul og giver dermed færre slitage. Når der er mindre at slide på  – jo mindre vedligeholde skal man tænke på, og det giver en forlænget levetid på vaskemaskinen.

Motoren har en klare sig i længere tid sammenlignet med de traditionelle, og flere producenter giver helt op til 10 års garanti eller mere på motoren.

Generelt er vaskemaskiner med kulfri motor mere miljøvenlige, og mere energibesparende. Det kan derfor kun anbefales, at købe en vaskemaskine med kulfri motor.

Dampfunktion:

Kort fortalt betyder det, at vaskemaskinen har sit eget antikrøl program, der er meget skånsom overfor tekstiler. Damp funktion er især godt til uld, skjorter og pæne bukser.

Behovet for strygning af tøjet bliver minimeret, og man spare rigtig meget tid på strygning af tøj.

Med dampfunktionen behøver man nødvendigvis ikke længere at aflevere tøjet til renseri. Processen er nogenlunde den samme, og dit tøj vil se nyt ud – Næsten som dengang dét blev købt fra ny af.

Timer:

En vaskemaskine med en timerfunktion kan være smart i en travl hverdag. Du kan præcis indstille, hvornår vasken skal sættes i gang, og hvornår den skal være færdig.

Det er super god feature, hvis man er en børnefamilie og har travlt om morgenen.

F.eks kan du fylde vaskemaskinen op om morgen, og indstille den til at starte senere hen på dagen. Når du så har fri fra arbejdet, så kan du komme hjem til et rent, og frisk vasket tøj.

Børnesikring:

Alle børnefamilier bør overveje en vaskemaskine med høj sikkerhed. En hel del modeller har en rigtig smart pin kode lås der gør, at man ikke kan foretage sig noget, før koden er blevet tastet ind.

Derudover kan lågen og betjeningspanelet fastlåses helt under vask, og der kan ikke ændres på vaskeprogrammet, efter maskinen er blevet sat i gang.

Automatisk sæbedosering:

Mange nye vaskemaskiner er indbygget med et automatisk sæbedosering. Alt afhængig, hvilket mærke og model der er tale om så, består vaskemaskinen af 1 til 2 beholdere, som fyldes op med vaskepulver, flydende vaskepulver og skyllemiddel.

Der fyldes på til max punktet, og det samme gentages løbende. Man slipper for at dosere vaskepulver og skyllemiddel, og man skal egentligt blot starte maskinen.

Især familier med børn vil få det største udbytte af denne funktion, hvor de mindste kan deltage aktivt i husets daglige gøremål.

Kapacitet:

Det er vigtigt at vide, hvor mange kg tøj vaskemaskinen kan tage imod af gangen.

Valget kan have en afgørende betydning for energiforbruget, og der er stor forskel på, om man bor alene eller er en familie med 2-3 børn.

En børnefamilie med 2 voksne og 2 børn vil ikke have ret meget glæde af en vaskemaskine der kun tage imod mellem 5-7 kg vasketøj.

Man ville være nødt til at vaske op til flere gange på ugentligt basis.

Vælger man derimod en model, der tage imod 8-10 kg tøj, så kan der spares en hel del på vand, og elregningen hvert år.

Så set fra et økonomisk perspektiv skal man gå efter en høj kapacitet, hvis man er en større familie og omvendt, hvis man bor alene eller kun bor 2 sammen.

Aquastop:

Aquastop er altid en god egenskab for en vaskemaskine. Det giver en høj sikkerhed i tilfælde af et uheld. Med andre ord kan man kalde for det en vandlås, som begrænser vandskaden, hvis der opstår en fejl i en slange i vaskemaskinen.

WIFi funktion:

Wi-Fi til vaskemaskiner er nyere af dato, og giver en smartere teknik, som kan styres via en smartphone.

Det giver en god kontrol over maskinen, og du kan samtidigt også holde styr på energiforbruget.

Det eneste krav er, at man har adgang til internettet, og downloader en app, som passer til vaskemaskinen. Det er forholdsvis enkelt at komme igang med, og det er gratis at bruge.

Det er en smart funktion, men ikke den vigtigste. Langt de fleste kan faktisk godt undvære denne feature, og ens valg af bedste vaskemaskine skal ikke afgøres på dette grundlag.

Bedste transportabel grill for pengene i 2018

0
Mest transportabel grill for pengene

Valg af transportabel grill

Flere vælger at købe en transportabel grill i stedet for en engangsgrill. På længere sigt er det meget nemmere at have med at gøre, og du behøver ikke forurene naturen eller lede efter affaldsspande ude i det fri.

En transportabel grill kan stort bruges alle steder og kan nemt pakkes ned i bilens bagagerum.

De små transportable gasgriller er heller ikke en dyr investering, og faktisk kan de fleste være med her.

Det næste spørgsmål er, hvilken type transportabel grill skal du købe? Hvad er forskellen på de enkelte modeller?

Det forsøger vi at finde ud længere nede i artiklen, hvor du finder en grundig produkt beskrivelse af hver transportabel grill.

Hvilken transportabel grill skal jeg vælge?

Først er fremmest, er det vigtigt at gøre op med sig selv om man vil have en grill, der køre på gas eller kul.

Det er ikke en entydigt svar på hvilken type der er dét bedste valg, men hver enkelt grill har hver sine svage og stærke sider.

Generelt er anskaffelsesprisen på gasgrill lidt højere end kulgrill, og en gasgrill er også nemmere at vedligeholde.

Dertil sagt skal det siges, at over tid – Så vil en gasgrill alligevel være en smule billigere i drift, men det er ikke prisen i sidste ende, som skal afgøre dit valg.

Hvad er nemmest en transportabel grill på gas eller kul?

Man siger, at gasgrillen er nemmest, når det kommer til regulering af temperaturen og hastigheden.

Kort fortalt tager det ikke længere end 10-12 minutter, at få varmet gasgrillen, og du kan i princippet allerede stege bøfferne.

Derimod tager det dobbelt så lang tid at få varmet en kulgrill ordenligt op.

Konklusionen er derfor, at gasgrillen vinder helt klar på bekvemmelighed. Alligevel mener mange, at en kulgrill er hyggeligere forstået på den måde, at du har masser af tid til hygge sammen med venner og familie med en kold øl eller sodavand, imens kulgrillen starter op.

Hvilken grill type giver den bedste smagsoplevelse?

Dette er nok et af de sværeste spørgsmål, for der vil altid være tilhængere og modstandere af både gasgrillen og kulgrillen.

Det handler mere i princippet om smag og behag, og hvordan det passer ind i ens hverdag.

Begge dele kan desuden tilsættes med flere forskellige røgsmag, hvis man ønsker en karakterisk smagsoplevelse.

Hverken gas eller briketter tilføre ikke smag, men det gør derimod kul, som mange mener er det “helt rigtige” metode at grille på. Uanset hvad du vælger, så er løsninger stort set lige gode.

Andre er gået et skridt længere og har anskaffet begge typer grill til hver situation.

Hvad er nemmest at rengøre?

Når det kommer til rengøring og vedligeholdelse, så er den traditionelle kulgrill nemmest at gøre ren.

Efter endt grillning kan man lade kullet lade blive i grillen i et stykke tid, hvorefter det bliver til aske. Herefter skal man blot hælde asken ud af grillen.

Det er meget enkelt, og der behøves ikke engang særligt meget knofedt til. En gasgrill skal man hele tiden sørge for, at få fjernet gammelt fedt fra kødet, som drypper ned i en fedtbakke.

Bakken skal tømmes hver gang, og risten kræver mere vedligeholde samt pleje i forhold til en kulgrill.

Det er meget vigtigt at få rengjort fedt bakken, da man ellers risikerer, der opstår brand.

Den lille transportabel grill er måske en af de bedste i sin kategori. Selvom den ikke fylder ret meget, så er den virkeligt effektiv og kan grille alle typer kød.

Napoleon TravelQ 285 er et fint supplement til de store gasgrill, og kan udover i det fri også bruges til en mindre terrasse eller altan.

Den er utrolig effektiv med sine 2 brændere og har god plads til grillning, der måler 54 x 57 centimeter. Den starter lynhurtigt op, som er helt perfekt til camping eller en travl hverdag.

Den er også kompakt, og stativet kan foldes sammen, og pakkes ned i bilens bagagerum. Den er med andre ord utrolig nem at transportere og kan bringes med overalt.

Effektiv direkte og indirekte varme

Gasgrillen kan både grille direkte, og ved indirekte varme. Der er masser af muligheder, og den kan både tilsluttes til de helt små “dåse” gasflasker, som vi kender fra supermarkederne, og de helt store flasker på 5 – 10 kg.

Dog skal der købes et regulatorsæt til de store flasker, hvis man ønsker dette setup.

Grillen inkl. stativet vejer blot 19 kg og er bygget i god kvalitet, så den holder til alt slags vejrforhold.

Ligeledes er tændingssystem godt afdækket, så vinden ikke påvirker ilden i brænderørene. Der er også 2 borde i siderne med ophæng til dine grillredskaber, og plads nok til en tallerken eller bakke, når kødet er stegt færdigt.

Der er virkeligt mange muligheder med denne transportabel grill fra Napoleon, som kan bringes med på campingturen eller have stående på terrassen.

– Tjek evetuelt denne video med Napoleon TravelQ 285 gasgril

Specifikationer:

 • Materiale: Rustfrit stål
 • Brændere: 2
 • Grillareal: 1.840 cm²
 • Bordhøjde: 73 cm
 • Totalhøjde: (Lukket) 94 cm
 • Bredde: (Lukket) 51 cm
 • Vægt: 19 kg

Dette er “storebroderen” til Napoleon TravelQ 285. Grillen har blandt andet fået højere aluminiums låg, som giver endnu flere muligheder.

Du kan grille fjerkræ eller større stege. Med sine 2 individuelle brændere kan du også grille på direkte og ved inddirekte varme.

Den tænder hurtigt op og er klar til brug cirka 10 minutter efter. Der er også et termometer i fronten, så man kan holde styr på temperaturen.

Dermed kan du meget hurtigt komme igang med, at grille sammen med vennerne eller familien.

Til hverdag især for småbørns familie er denne type transportabel grill helt det rigtige valg.

Den fylder også minimal i forhold til de store gasgrill og kan opbevares på altanen eller i mindre skur, når den ikke bruges.

Lav vægt og kan køre på hjul som en trolley

Den kan også “pakkes sammen” nøjagtigt som en trolley, og køres til f.eks til en bålplads, der er lidt længere væk.

Der medfølger et regulatorsæt til grillen, der kan bruges til mindre 5 kilos flasker og de helt store på 10 kg.

Stativet er utroligt stabilt, og man skal ikke bekymre sig om vægten fra en stor fad.

Sidebordene er rimelige robuste, og det samme kan man sige om grillen, som er også er vejrstands bestandig.

Napoleon TravelQ Pro 285X gasgrill vejer kun 19,5 kg, hvilket ikke er meget for en komplet gasgrill i dennes størrelse.

Der er ingen tvivl om, at Napoleon TravelQ Pro 285X er den bedste transportabel grill på gas med mange funktionelle egenskaber, som gør at vi prismæssigt befinder os i den høje ende.

– Tjek evetuelt denne video med Napoleon TravelQ Pro 285X gasgril

Specifikationer:

 • Materiale: Rustfrit stål
 • Brændere: 2
 • Grillareal: 1.840 cm²
 • Bordhøjde: 74 cm
 • Totalhøjde: (Lukket) 103 cm
 • Bredde: (Lukket) 112 cm
 • Vægt: 19,5 kg

COBB premier transportabel grill er en rigtig smart gasgrill, der er utrolig familievenlig. Faktisk er den opbygget på den måde, at det ydre aluminiumskabinet ikke bliver varmt ved direkte berøring.

Med andre ord skal du ikke længere bekymre dig om, at brænde fingrene ved direkte berøring.

COBB også billig i drift, hvor det vil sige, at du kan grille i cirka 3 timer på en enkelt lille gasdåse.

Alle dele kan desuden tåle at vaskes i en opvaskemaskine, hvilket gør det meget let at gå til. Selve grillen vejer kun 4 kilo og er meget transportvenlig.

COBB er perfekt til camping og vandretur

Den kan tages med på picknik, camping, jagt eller med på en fisketur. Den giver rigtig mange fleksible muligheder, og småbørnsfamilier med en mindre altan ville også få meget glæde af denne type transportabel grill.

Temperaturen kan komme helt på 300 grader, og man kan købe et tilslutte en regulator til de større 5 – 10 kilos gasflasker.

COBB premier kan bruges til alt lige fra fisk, grøntsager og til mindre stege. Med andre ord er denne grill et af de bedste til prisen, som er billig i drift på den lange bane.

Specifikationer:

 • Materiale: Rustfrit stål
 • Dele vaskes i opvaskemaskine: Ja
 • Regulator til flasker: Ja (tilkøb)
 • Brændere: 1
 • Totalhøjde 30 cm
 • Bredde: 30 cm
 • Vægt: 4 kg

Lotusgrill regular 34 cm kulgrill

forklaret på den måde, at den både er gnistfri og røgfri. Lotusgrill er batteridrevet med et unikt blæsesystem, der sender luft op direkte til kullene.

Kullene ligger samlet helt tæt i en lukket beholder, som efterfølgende tændes op.

Der sidder en knap i siden, som tænder for ventilationssystemet, der samtidigt sørger for at regulere på temperaturen. Den fylder ikke ret meget og har en vægt på blot 3,7 kilo.

Med dobbeltvægge og kulsmag

Dermed kan du kort fortalt medbringe grillen overalt. Den er perfekt til outdoor folket, hvor det helst skal gå nemt til.

Lotusgrill er desuden indbygget med dobbeltvægge, som gør, at du ikke brænder dig ved at flytte rundt på grillen.

Du skal heller ikke bekymre sig om kød fedtet, da Lotusgrill er opbygget effektivt, så kødsaften umuligt kan dryppe ned direkte på kullene.

Er du ikke til gasgrill, kan Lotusgrill lige være sagen, da kødet tilført “kulsmag” ligesom de traditionelle kuglegrill, som vi allesammen kender.

Ønsker du en hurtig lille grill til hverdagsbrug eller en transportabel grill til camping, så kan den lille prisvenlige Lotusgrill helt klart anbefales.

– Tjek evetuelt denne video med Lotusgrill regular

Speficikationer:

 • Materiale: Rustfrit stål
 • Brændere: 1
 • Brændetid: 40-90 min
 • Grillstater: Ja (indbygget)
 • Bordhøjde: 23,4 cm
 • Bredde: 21 cm
 • Vægt: 3,7 kg

Lotusgrill XL 45 cm bordgrill

Denne Lotusgrill er “storebroderen” med en grillrist på 45 cm i diameter. Har har du med andre ord en del mere plads at gøre godt med.

Du kan grille større bøffer, og stege til familien og vennerne. Nogle foretrækker generelt mere plads til kødet, da flere griller flere typer kød på samme tid.

I beholderen til kul kan der cirka indeholde 400 gram kul, hvor ifølge producenten Lotusgrill allerede vil være klar efter 5 minutter.

Grillen vejer 6,7 kilo, og er stadig til at transportere rundt med. Som den lille model, er denne også yderst meget billig i drift, og er helt perfekt til grill entusiaster.

Som en af de få på markedet kan grillen købes i hele 6 forskellige farver. Lotusgrill kan desuden være en helt perfekt gave til outdoor manden eller kvinden, som har alt.

– Tjek evetuelt denne video med Lotusgrill XL 45 cm 

Specifikationer:

 • Materiale: Rustfrit stål
 • Brændere: 1
 • Brændetid: 60-120 min
 • Grillstarter: Ja (indbygget)
 • Højde: 25,7 cm
 • Bredde: 23,5 cm
 • Vægt: 6,5 kg

Her er der tale om en “must have” transportabel grill til entusiasten. Den er super fed og har et tiltalende design, der på ingen måde ligner de andre modeller.

Den er udviklet af en Michelin stjerne kok, der ønsker at skabe rammer for et lækkert måltid på farten.

Bundpladen og håndtaget er varmeresistent, som gør, at du ikke brænder dig ved direkte kontakt. Du kan derfor flytte kulgrillen stort set som det passer dig.

Der medfølger en praktisk serveringsfad, opbevaringsbakke, og et super smart låg af bambus.

Enkelt rengøring og lav vægt

Desuden grillristen porcelænsemaljeret, som gør, at det meget lettere at fjerne fedt, og snavs efter endt grilning.

Everdure er en meget smart transportabel grill, som du mere eller mindre kan bringe med overalt.

Og den vejer kun 7 kilo, og er virkeligt kompakt bygget op. Som Lotus modellen fås Everdure kulgrill også grøn, orange og grå farve.

– Tjek evetuelt denne video med Everdue Cube transportabel grill

Specifikationer:

 • Materiale: Rustfrit stål
 • Type: Kulgrill
 • Farvevalg: Sort/grøn/Grå/Orange
 • Varmeresistent: Ja
 • Højde: 23 cm
 • Bredde: 42,5  cm
 • Vægt: 7 kg

Opbevaringskurv til legetøj – 15 kurve til børneværelset

0
Opbevaringskurv til legetøj

Det er vigtigt allerede fra starten af lære børnene, at rydde op efter sig. Når man stifter familie, er en opbevaringskurv til legetøj uundgåeligt.

Legetøj, bamser, træklodser osv fylder rigtig meget på et børneværelse, og de fleste forældre kender følelsen og irritationen over flydende legetøj på hele gulvet.

Det er enormt vigtigt for både forældre samt barn at man tidligt lære, hvordan man holder orden og struktur på tingene.

Der findes rigtig mange opbevaringskurve til legetøj, og det kan være noget af en opgave at finde den helt perfekte til hjemmet.

En opbevaringskurv til børneværelset lære barnet en masse

Uanset hvor kærlige, søde og dejlige børn er – Så kommer man ikke udenom at holde disciplin, og orden er en meget vigtig del.

Allerede tidligt i barnets levealder er det nemlig en rigtig god idé at lære barnet, hvordan de får styr på børneværelset, og skaber en god struktur.

Sammen kan man nå utroligt langt, og gøre hverdagen meget lettere som familie. Derfor gør dig selv en stor bjørnetjeneste ved, at inddrage barnet i den daglige oprydning.

Hvilken type opbevaringskurv til legetøj skal jeg købe?

Det er meget individuelt, hvilken type opbevaringskurv til børneværelset forældrene vælger.

Meget har at sige, hvor gammel barnet er, og hvor meget der skal holdes styr på. Desuden vil behovet for opbevaring på børneværelset ændre sig med tiden, i takt med barnet bliver ældre og måske får større legetøj, som er mere pladskrævende.

Man kan få alt lige fra vasketøjskurv, plastkasser, trækasser, metaltråd kurve, kufferter, riskurve og endnu flere end dem vi har nævnt her.

Lego opbevaringskasse til legetøj

Lego-opbevaringskasse-til-legetøj-

Disse lego opbevaringskasser fra pixizoo.dk er en af de mest populære modeller til børneværelset.

De er holdbare og fås desuden i rigtig mange forskellige farver. Har barnet behov for en hel del opbevaring, så det ikke noget problem med legos kasser.

Kasserne kan nemlig stables, og kombineres i forskellige farver, og alt efter hvor stort behovet er.

De passer helt perfekt til det moderne hjem og kan også bruges andre steder udover børneværelset.

Opbevarings mulighederne er uendelige, og der kan både være bamser, biler, trælegetøj, lego og bøger i lego kasserne.

De er super flotte, og prisen ligger også på et fornuftigt niveau, når man tænker på, hvor meget kasserne holder til.

House Doctor opbevaringspose til legetøj

House-Doctor-opbevaringspose-til-legetøj--400x400

Hos littlethings.dk sælger de denne meget simple, og populære vasketøjskuv. Den kan transporteres nemt, og vejer stort set ingenting.

Den er utrolig praktisk og kan mere eller mindre bruges til opbevaring af alt.

Udover børneværelset kan den også bruges til soveværelset, badeværelset eller i stuen, hvor du f.eks kan have aviser eller ugeblade i.

Brug dine kreative ideér, og skab en fed indretning på det lille børneværelse med House Doctor kurven.

House Doctor Squares vasketøjspose

House-Doctor-Squares-vasketøjspose-

Her har vi også en super fed vasketøjspose, der kan bruges til opbevaringskurv til legetøj. Den minder om den foroven, men er større og har et anderledes design.

Har barnet store biler eller en Brio togbane, er det rart med en større opbevaringskurv. Selvom posen er billig og enkel, så er den utroligt stærk og næsten uopslidelig.

Som et frisk indspark til indretning kan posen f.eks hænges op på væggen eller børnesengen.

Kort fortalt er alle muligheder åbne og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Bloomingville mint opbevaringstaske

Bloomingville-mint-opbevaringstaske-

Denne opbevaringstaske til børneværelset fra littlethings.dk er nok en af de sejeste til drenge.

Designet er rigtig flot og passer helt perfekt til lyse børneværelser. Takket være hanken kan man meget let transportere posen rundt, og giver et posen et flot finish.

Brug den til opbevaring af legetøj, bamser, børnetøj eller børnesko.

Drengene er vilde med denne lækre kurv, som er fremstillet i de bedste kvalitetsmaterialer.

Done By Deer opbevaringskurv til legetøj

Done-By-Deer-opbevaringskurv-til-legetøj--364x400

Hos kids-world.dk har de denne super smarte opbevaringskasse fra Done By Deer.

Den flotte firkantede kasse kan købes i farverne blå, pudder og grå farve. De kan både bruges til et drenge og pigeværelser, som i øvrigt er super nemme at indrette.

De passer helt perfekt ind på en hylde, puslebord eller en reol.

Man kan sortere biler, legetøj og bøger i dem hver for sig, så barnet allerede fra begyndelsen lære, at holde disciplinen på børneværelset.

Kassen har desuden to huller med metalkanter i siden, som gør det meget nemt at løfte.

En hel del forældre vælger at købe et sæt bestående af tre kurve i samme farve fordi, at kurvene passer helt perfekt sammen, og kan organiseres på mange forskellige måder.

Bloomingville opbevaringskasse med hjul

Bloomingville-opbevaringskasse-med-hjul-

Denne søde trækasse med hjul passer helt perfekt til børneværelser med en halvhøj seng.

Kassen er rigtig nem at arbejde med, og er utrolig let at skubbe rundt på børneværelset.

Det søde lille pindsvin med teksten er næsten ikke til at stå for, og de hvide små skyer i trækassen giver også en sødt look.

Man kan have legetøj, sko, bamser, dukker eller byggeklodser i kassen.

Med Bloomingville opbevarings boks er det faktisk rigtig let, at få styr og orden på børneværelset, og det ligger helt oplagt til en børnefamilie med en travl hverdag.

Bloomingville trækasser med hjul

Bloomingville-trækasser-med-hjul-

Har du brug for to trækasser på børneværelset, er der også denne mulighed, hvor du køber en pakke bestående af en mindre og større kasse.

Begge har hjul, som er dejlig nemme at skubbe rundt på gulvet, og er lige til at gemme “væk” under en høj børneseng.

Trækasserne er meget stærke og kan holde til rigtig mange gode år.

Kassen er super sød og flot med den lille ræv, og grævling samt de hvide små skyer printet inde i selve kassen.

Børnene er helt vilde med de skønne trækasser, og det kan man godt forstå, når man står med dem på børneværelset.

Lego Storage opbevaringsboks i multifarver

Lego-Storage-opbevaringsboks-i-multifarver--364x400

Lego Storage består af en samlet pakke af hele 4 Lego kasser i alt. Alle kommer i forskellige størrelser og kan stables ovenpå hinanden.

Boksene er firkantede, som gør det dejligt nemt at opbevare barnets biler eller Lego klodser.

De kan både bruges til drenge og pigeværelset, hvor børnene kan have glæde af de sjove Lego opbevaringsboksen rigtig længe.

De er robuste og kan tåle stød, slag og skub, da kasserne er fremstillet i rigtig god kvalitet.

Lego Storage er helt klart oplagt til at opbevare Lego klodser, men kan også indeholde andre ting og det helt op til barnet selv og forældre.

Cane-line opbevaringskurv til legetøj i tweak

Cane-line-opbevaringskurv-til-legetøj-i-tweak--400x400

Hos coop.dk har de denne super lækre trækasse i moderne design. Den er både luxuriøs og meget praktisk, da man kan stable kasserne overalt.

Udover til brug som en opbevaringskurv til legetøj er der også andre muligheder. Da trækassen både er vejr, og vandbestandig betyder det, at den kan bruges overalt.

Derfor er den ideel til køkkenet eller badeværelset, hvor det kan blive vådt og fugtigt.

Den gode kvalitet og de stærke materialer kan mærkes på prisen, men til gengæld får du en super lækker tweakkasse, der kan placeres næsten alle steder i boligen.

Kids Concept æsker til opbevaring i børneværelset

Kids-Concept-æsker-til-opbevaring-i-børneværelset-

Utrolig mange piger er rigtig glade for de lyserøde papæsker, og de kan indeholde alt fra sko, lego, smykker, legetøj til børnetøj.

De kan placeres under en seng, reolen, hylde eller et bord, hvor man have alle sine ting på ét sted.

Det søde look gør også, at netop denne model er meget populære blandt små piger, og passer helt perfekt ind på et lille prinsesse værelse.

De kan stables ovenpå hinanden og har en smart læderstrop under låget.

Kids Concept æsker i oval form til legetøj

Kids-Concept-æsker-i-oval-form-til-legetøj-

Disse flotte ovale grå papæsker passer helt perfekt til et drenge børneværelse. Her kan der stort set opbevares alt, hvad hjertet begærer.

Der findes stort ikke mindre ting, som ikke kan bruges i de flotte stjerne æsker.

Som mange af de andre typer kan de også stables, og gemmes væk under sengen eller blot stå på en reol.

Designet rigtig flot og kan også bruges i stuen eller i soveværelset. Der er rigtig mange muligheder, så det er bare om at komme igang.

Brabantia opbevaringskurv til legetøj i grå farve

Brabantia-opbevaringskurv-i-grå-farve

Denne Brabantia er et alternativt i forhold til de traditionelle typer. For det første kan de foldes sammen, og gemmes væk under sengen eller i et skab, hvis man en dag ikke længere har brug for opbevaring.

For det andet har den en rigtig smart åbning i fronten, der gør at barnet hurtigt kan smide legetøjet i, fremfor at først pille låget af det slet ikke er nødvendigt.

Kurven indeholder 35 liter i alt så har man derfor rigeligt af plads at gøre godt med. Man kan desuden vælge følgende farver: Sort, grå, rød og mint.

De kan også stables for, at bedre holde styr tingene. Man kan også have flere farver stablet, som gør det dejligt nemt for børn at holde en ordentlig struktur på deres værelset.

Oprindeligt er Brabantia kurven tiltænkt som en vasketøjskurv, men den kan sagtens bruges på børneværelset.

Kasser til rumdeler i 7 farver

Kasser-til-rumdeler-i-7-farver-

Babytoys.dk har disse meget kendte rumdeler kasser inde på webshoppen. Denne type er nok den mest populære, og billigste løsning i forhold til opbevaring af legetøj.

De koster ikke ret meget og kan hurtigt udskiftes, når de går i stykker – Og det gør en rumdeler kasse før eller siden.

Babytoys.dk føre dem i hele 7 forskellige farver og der skulle være rig mulighed for både, at finde en passende farve til drenge og pigeværelset.

De kan dog ikke stables, men til gengæld kan de placeres overalt på værelset. Med andre ord er denne løsning nok en af de nemmeste, og billigste til små guldklumper.

Franck & Fischer kurv i økologisk bomuld

Franck & Fischer kurv i økologisk bomuld

Er du meget miljøbevidst og vil være 100% sikker på, at dit barn ikke bliver udsat for farlige og ulovlige kemikalier, så er det måske denne opbevaringskurv til legetøj, du skal købe.

Den er fremstillet i 100% økologisk bomuldskanvas, der gør kurven ekstra stærk. Den kan placeres på gulvet, bordet eller under en halvhøj børneseng.

Både drenge samt piger kan få stor glæde af den bløde kurv, og man kan sågar også selv bestemme motivet.

Kurven fås med enten en sød abe, stjerne eller en flot svane i to forskellige farver.

For cirka 200 kroner mere kan denne kurv også fås med hank, som gør det langt nemmere at flytte rundt med, når kurven bliver fyldt op.

Køkken: Bedste blender til prisen

0
Bedste blender

Valg af den bedste blender

En blender er efterhånden et uundværligt stykke værktøj i køkkenet, og derfor overvejer du måske også at anskaffe dig en, eller udskifte din gamle til noget nyere eller bedre.

Det kan dog være lidt af en jungle at finde rundt i, så derfor har vi samlet en liste over de bedste blender på markedet.

En god blender, kommer helt an på hvad du har behov for. Der er jo ingen grund til at købe den kraftigste blender, hvis du blot skal bruge den til at blende optøede og bløde madvarer.

Men skal du derimod kunne knuse is, blende frosne bær og des lige, så er det en rigtig god idé at købe en blender med en del mere slagkraft. Sidst nævnte bliver helt automatisk lidt dyrere, grundet den større motor.

Blenderen er din bedste ven i køkkenet

Når du skal lave mos, puré, hakke, knuse eller blande, er en blender din bedste ven! På kort tid kan du lave de lækreste ting, og så på nemmeste vis. Skal nødderne hakkes, så klarer en blender lynhurtigt det.

Skal du lave pesto, smoothies, puré, mos, ja, ligeså klarer en blender skærene for dig. Ønsker du at knuse noget is, kan du også sagtens gøre det.

Mulighederne er uendelige med en blender, og det gør den til et fantastisk stykke værktøj inden for morderne madlavning.

Alle har behov for en god ven, og med med den bedste blender har du en af de skarpeste knive i skuffen.

Kicthenaid BEMS4 – bedste blender til prisen

Fra Kitchenaid til dit køkkenbord, kommer der her en støjsvag og lækker blender, der kan knuse is, helt uden tilsætning af væsker.

Lad dig ikke narre af den betydeligt lille motorkraft på 550 watt. Grundet en kraftig og skarp kniv i rustfrit stål, samt soft-start og intelli-styring, som giver en optimalt hastighed ved alle niveauer, kan denne blender klare det meste.

Soft-start betyder at den starter langsomt ud, for derefter at accelerere i hastighed, hvilket giver en jævn og ensartet blandning.

Medfølgende til blenderen, er både en 1,5 liter glaskande, og en 0,75 liter plastikkande, til forskelligt brug. Begge kander har et tætsiddende låg, og et integreret målesystem, så du nemt kan se hvor meget væske du har i kanden.

Den kraftfulde motor er indkapslet i et lækkert og stilrent design, der samtidigt også giver dig en robust og stabil forstødt metalfod.

Den er indbygget med seks hastigheder, samt pulsfunktionen der giver dig 12 kombinationsmuligheder.

Specifikationer:

 • Effekt: 550 W
 • Kapacitet: 1,5 liter
 • Kande materiale: Glaskande
 • Hastigheder: 5
 • Pulsfunktion: Ja
 • Farve: Grå

Wilfa WBL-1200V2 blender

Nogle gange er det bare fedt med en stor og lækker Blender, og med den bedste blender fra Wilfa får du her en overdådig en af slagsen.

Den har en kraftig 1200 watt motor, som både kan knuse, mose, blende og hakke.

Tilmed har den et overophedningsbeskyttelse i motoren, så den ikke bliver for varm og smelter sammen.

Skulle den skade ske, er der 5 års garanti på motoren. Det siger blot lidt om hvor meget Wilfa tror på deres produkt.

Motoren er indkapslet i et lækkert rustfrit stål design, der passer perfekt ind i det nye hjem, og står godt og robust fast på dit køkkenbord med kraftige gummifødder.

Der er 18 hastigheder at regulere imellem, alt efter hvad du skal bruge blenderen til.

Tilmed har den et program til at knuse is og lave smoothie, samt et program til rengøring. Kniven i blenderen er fremstillet specielt til at knuse is.

Selve kanden er af et tykt glas, og har indikationer til afmåling. Den kan rumme op til 1,8 liter væske, hvilket giver dig plads til større mængder suppe, cocktails, smoothies, eller hvad ud nu finder på at bruge en blenders mange muligheder til. Låget har et påfyldningshul, en blød plastiskkant, og er let at tage af.

Når du er færdig med at blende det der skal blendes, er kanden nemt at afmontere samt at rengøre, så du ikke skal bøvle for meget med det.

Specifikationer:

 • Effekt: 1200 W
 • Kapacitet: 1,8 liter
 • Kande materiale: Glaskande
 • Hastigheder: 6
 • Pulsfunktion:
 • Farve: Stål

Magimix Blender 11610

Med denne kraftige blender fra Magimix, har du alt hvad du kunne ønske dig i en blender. Den har en motor med en effekt på 1200 watt, men samtidig er den stadig utrolig støjsvag

Den har fire hastigheder, samt fire forudindstilling til at blende suppe, smoothies, is og dessert.

Derudover har den også en pulsindstilling, der kan laver en pulserende effekt, der med kan bruges til at knuse is, eller andre frosne ting med.

Selve glaskanden er på 1,8 liter, og har en kvadratisk udforming, med indvendige baffler, som sikrer at din smoothie, supper, etc., bliver godt mikset sammen.

Det robuste glasmateriale kan tåle både lave og høje temperaturer, så du kan med sikkerhed lave både kolde og varmer retter i din Magimix blender.

Derudover har den et vandtæt låg, så du ikke blender smoothien udover dig selv. Dertil skal det også påpeges, at blenderen er nem at rengøre.

 Skulle du have brug for inspiration til supper, smoothies og des lige, følger der en opskriftsbog med, med mere en 80 spændende opskriftter.

Sidst, men ikke mindst, medfølger der 3 års garanti på blenderen. Med andre ord får du faktisk den bedste blender i denne priskategori.

Specifikationer:

 • Effekt: 1200 W
 • Kapacitet: 1,8 liter
 • Kande materiale: Glaskande
 • Hastigheder: 4
 • Pulsfunktion: Ja
 • Farve: Sort

KitchenAid 8270 EBK – Dyreste blender

Monsteret fra KitchenAid er kommet, og den kan både knuse, mose, hakke og blende. Indpakket i et lækkert og moderne design, sikrer denne bedste blender maksimal ydelse, grundet en motoreffekt på hele 1800 watt.

Med de asymetriske knivsblade, kan den blende alt fra frossen frugt og grøntsager, til is og lave en smuk og jævn puré.

De asymetriske knive sørger for at trække alle de typer ingredienser du ønsker blendet, ind i blenderens hvirvel centrum.

Med kun tre forudinstallerede programmer og 11 hastigheder kan du lave alt med denne blender. Den har en star/stop- samt en puls-knap. De to af programmerne er et juice- og smoothiesprogram.

Glasset har en kapacitet på 1,65 liter, hvilket giver der mere end rigeligt plads til at lave større portioner, så der er nok til større selskaber.

Det mest ultimative ved denne bedste blender fra KicthenAid, er at den har et såkaldt “Thermal Control Jar”, hvilket på godt gammeldags dansk betyder, at du kan lave varme supper i din blender.

Du tilføjer blot de ingredienser du ønsker din suppe skal bestå af, og sætter derefter blenderen til at køre suppe-programmet, og 7 minutter efter har du en lækker, varm suppe, lige til at servere til hele familien.

Yderligere har du med denne blender 10 års garanti, og en lækker opskriftsbog til masser af inspiration.

Specifikationer:

 • Effekt: 1800 W
 • Kapacitet: 1,65 liter
 • Kande materiale: Glaskande
 • Hastigheder: 11
 • Pulsfunktion: Ja
 • Farve: Sort

Braun JB3060 black – God til prisen

At finde en god og driftsikker blender til en billig penge kan være sin sag idag. Men ikke længere.

Med blenderen Braun JB 3060 får du en kompakt og lækker blender, der har vundet en “bedst i test” hos forbrugerrådet “Tænk”.

Med dens 800 watt i motorstyrke, leverer denne blender et dejligt stykke arbejde, med de 5 hastigheder, samt puls- og turbofunktion.

Med disse indstillinger kan du blende alt fra is, til smoothies med frosne bær.  Kanden er af glas, og har en kapacitet på 1,75 liter.

Den er designet således at du får den mest optimale blandingseffekt. Samtidig har den et praktisk målesystem, så du kan se hvor meget væske du har i din blender.

Glasset er let at afmontere og rengøre. Desuden kan kniven også tages af, for mere grundig rengøring. Låget har en tætsiddende gummipakning, der mindsker enhver chance for spild.

På låget sidder et doseringshul, så du nemt og sikkert kan tilføre flere ingredienser, til de lækkerier du laver.

Specifikationer:

 • Effekt: 800 W
 • Kapacitet: 1,75 liter
 • Kande materiale: Glaskande
 • Hastigheder: 5
 • Pulsfunktion: Ja
 • Farve: Sort

Smeg blender – fås i mange farver

Hvis du søger en blender med smæk i, så har SMEG produceret en blender der er lige til det.

Samtidig er designet som taget ud fra 50’erne, og fås i alskens dejlige og runde pastel farver, som leverer et fedt udseende til dit køkken. 

Motoren på 800 watt, er indhyllet i et stærk, men letvægts materiale, og er bygget til at være hurtig og kraftfuld.

Den kører med op til 18000 omdrejninger i sekundet, som giver et silke glat resultat.

Med de fire hastighed, samt isknusnings- og smoothies program, kan du knuse, mose og pulsere dine ingredienser med stor alsidighed, således at du får det bedste resultat.

Kanden består af glas, og kan rumme 1,5 liter til lækre smoothies, supper, drinks, og meget, meget andet. På selve kanden er der et integreret målesystem, så du let kan se hvor meget du har i glasset. 

Hvis blenderen bliver for varm, eller glasset tages af, stopper blender af sig selv, grundet det smarte sikkerhedsstop.

For at fyldestgøre sikkerheden yderligere, gør gummifødderne at blenderen står godt fast på køkkenbordet.

Specifikationer:

 • Effekt: 800 W
 • Kapacitet: 1,5 liter
 • Kande materiale: Glaskande
 • Hastigheder: 4
 • Pulsfunktion: Nej
 • Farve: Sort

Køkken: Bedste håndmixer 2018

0
Bedste håndmixer

Valg af den bedste håndmixer

En håndmixer er vel en håndmixer, er det ikke? Sådan kan de fleste gå rundt og tænke, men der er faktisk en ret stor forskel på en mindre god, og den bedste håndmixer.

Håndmixere, eller el-piskere som de ellers kaldes for har måske ikke bevæget sig så meget siden begyndelsen.

Princippet er, at to piskeris roterer indad i hver sin retning, således at de kører indad.

Dette har været princippet ligesiden man kunne få et manuelt piskeris, også kendt som et hjulpiskeris, som du med håndkraft, piskede flødeskum eller marengs.

Idag er dette dog blevet lidt for retro, og derfor er  et kæmpe udvalg af elektriske håndmixere.

Hvis du blot leder efter en håndmixer til at piske diverse lækkerier med, så er det ret nemt at finde et.

Du kan købe alle håndmixere, og der vil denne funktion med garanti være den ene af dem. Idag har håndmixere dog som regel flere muligheder.

Deriblandt medfølger der som regel også dejkroge med, som du kan bruge til at ælte dej med, eller mose kartoffelmosen med.

Nogle håndmixere har endda en stavblender der kan installeres, og måske oven i købet også en lille blender.

Der er ikke grænser for hvor smart det kan blive, men der er dog et “men”. Ikke alle håndmixere kan levere kraft nok til at ælte en dej i længere tid.

Og det er her hvor bukken skilles fra fårene.

En håndmixer kan bruges til alt fra bagning til madlavning

En af de funktioner ved den bedste håndmixer er, at det er et vidunderligt redskab til rigtig mange ting.

I det lange løb er det altså bare rigtig hårdt at stå og piske flødeskum i noget der føles som en uendelighed, alt imens ens arm kramper og gør ondt.

Alle disse gener og smerter er et overstået kapitel med den bedste håndmixer. Du kan både piske flødeskum, ælte dej, mose kartofler, og alskens andre ting med en håndmixer

. Dette gør den til et ret uundværligt køkkenredskab i et moderne køkken, for ikke at sige at det er en kæmpe hjælp.

Ergonomi og brugervenlighed er vigtigst

Så snart at du har besluttet dig for at købe en håndmixer, eller hvis din gamle trænger til udskiftning, eller hvilken grund, du nu søger en håndmixer, så er det ikke helt ligegyldigt hvilken en du går ud og erhverver dig.

Den skal først og fremmest være rar og dejlig bruge. Derfor er ergonomien ret vigtig. En god, ergonomisk håndmixer betyder at den er god at holde på.

Du skal kunne holde ud til at bruge den, i kort, såvel som i lang tid.

Ydereligere er brugevenlighed også ret essentielt. Her menes der hvor nem den er at rengøre, udskifte fra piskeris til dejkroge, og diverse andre komponenter der medfølger.

Valg af mærke og kvalitet

Mærke og kvalitet hænger unægteligt sammen, og derfor kan det være en ret god idé, at vide lidt om diverse producenter af håndmixere, inden man køber den første og den bedste håndmixer man  kommer forbi.

Dertil skal det nævnes, at du måske ikke har behov for det, en af de lidt dyrere håndmixere kan levere og præstere.

Så shop altid efter dit behov. Hvis behovet sidenhen opgraderes, så er det jo altid muligt at gå ud og investere i en ny håndmixer.

En af de største mastodonter på markedet indenfor levering af høj kvalitets køkkenudstyr, er blandt andet et mærke som KitchenAid, som leverer utroligt gode håndmixere.

Pris kommer selvfølgelig også derefter, men du er garanteret et fantastisk køkkenredskab, som samtidigt også er rigtig flotte i designet.

Men gå altid efter dit behov, og find i listen herunder, hvilken bedste håndmixer der passer ind i dit køkkenmiljø.

Kitchenaid 9212EAC – bedste håndmixer

Den første og måske også den mest omtalte er KitchenAid 9212EAC, som med garanti kan piske stort set alt for dig.

Det er en af de de bedste håndmixer med en kraftig DC motor, som har en effekt på 85 watt, med 9 hastigheder, samt slow start.

Slow start’en giver dig en blød opstart, så du ikke risikerer at miste herredømmet over indholdet i skålen. Med andre ord, er der dermed langt mindre risiko for at pladre dig selv og køkkenet til.

Den har et lækkert retro design, og kommer blandt i en cremet hvid, så skulle den glemmes på køkkenbordet, er den en fryd for øjet.

Medfølgende får du selvfølgelig piskeris, samt dejkroge, ballonpiskeris, rørestav og en opbevaringspose.

Håndtaget er af et blødt soft grip materiale, der sikrer du får et godt tag i håndmixeren, samt telefonledning og et nemt hastigheds system.

Speficikationer:

 • Effekt: 85 W
 • Hastigheder: 9
 • Drejekrog: Ja
 • Æltning kroge: Ja
 • Farve: Hvid

Bosch MFQ4030

Skal du bruge en god og stabil håndmixer, har Bosch med der MFQ4030 model, lige hvad du skal bruge.

Den har en kraftig 500 watt motor, som kan piske det hele. Samtidig er den støjsvag og har et enkelt og lækkert design.

Medfølgende er der de innovative FineCreamer piskeris og dejkroge, så du med nemhed kan komme igang med bagning og dessert kreationerne.

Den har 5 hastighedstrin, samt en turboeffekt. Den er let at bruge og gøre rent, og har et dejligt håndtag, så du er sikret et godt greb.

Der er desuden mulighed for at tilslutte en blender fod, så du kan anvende din håndmixer i et større, mere alsidigt omfang. Bemærk at blenderfoden købes seperat.

Speficikationer:

 • Effekt: 500 W
 • Hastigheder: 5
 • Drejekrog: Ja
 • Æltning kroge: Ja
 • Farve: Hvid

Bosch MFQ36440 – med ekstra tilbehør 

Leder du efter den næste bedste håndmixer med ekstra tilbehør, uden at gå ned i kvalitet, kan du få Bosch MFQ36440. Medfølgende får du 2 piskeris, 2 dejkroge, 1 mixerstav, samt et transparent blandebæger med målestreger og låg, til brug med mixerstaven.

Mixerstaven gør at du kan anvende håndmixeren som en stavblender, så du, udover at kunne lave dessertlækkerier og ælte dej, kan blende supper, smoothies og juices.

Dette gør Bosch MFQ36440 til en aldeles alsidig håndmixer.

Motoren yder en høj motoreffekt på 450 watt, og har 5 hastighedstrin, samt en moment-/turbo indstilling.

Den er stillestående og lydsvag, så du hverken larmer for meget eller bliver for rystet når du skal bruge den.

Den har et lækkert og ergonomisk håndtag, plus en nem betjening af hastighed. Tilmed er den nem at udskifte tilbehøret på og gøre rent.

Speficikationer:  

 • Effekt: 450 W
 • Hastigheder: 5
 • Drejekrog: Ja
 • Æltning kroge: Ja
 • Farve: Hvid

Kitchenaid 9212EOB

Hvis du ønsker ‘creme de la creme’ indenfor køkkenudstyr, er KitchenAid en højt troværdigt og pålidelige leverandør.

Det samme gælder med deres 9212EOB håndmixer, som en prisværdig hjælper i køkkenet til at lave alverdens lækkerier og godter.

Til håndmixer medfølger de traditionelle piskeris, til at piske, mose og derudaf, samt dejkroge til æltning. Yderliger er der et ballonpiskeris, som lynhurtigt giver dig et lækkert og luftigt resultat, når du laver marengs eller fløseskum.

Sidste tilbehør, er en rørestav, til skumning af mælk til den hjemmelavede cappuccino eller caffe latte. Mulighederne er store med denne super gode håndmixer.

Den kraftige, men støjsvage motor på 85 watt, er indhyllet i et sejt design, som er en fryd for øjet. Dertil har den et soft grip håndtag, som giver dig et godt greb under brug. Den har 9 hastigheder at vælge imellem, og har en soft start funktion, der giver dig en blød opstart, uden at sprøjte dig og køkkenet til.

Den er nem at anvende, grundet et letanvendeligt hastighedsregulerende system. Og så er den praktisk at udskifte udstyret på, samt at gøre rent.

Speficikationer:

 • Effekt: 85 W
 • Hastigheder: 9
 • Drejekrog: Ja
 • Æltning kroge: Ja
 • Farve: Hvid & Sort

Braun HM3100

Fra Braun præsenterer vi hermed modellen HM3100, som er en henrivende håndmixer. Denne håndmixer kan blive din aller bedste ven i køkkenet, når der skal piskes flødeskum eller marengs, eller blandes kagedej til drømmekagen.

Med EasyClick er det nemt at udskifte dine redskaber, og så er den udstyret med et behageligt soft-grip håndtag, så du har et godt greb om håndmixeren under brug.

Den har en kraftig lille motor med en effekt på 500 watt, som er inddelt i 5 hastighedstrin. Dertil har den også en turboknapsfunktion.

Selve hastigheden er nem at styre. Medfølgende har den to piskeris og to dejkroge.

Speficikationer:

 • Effekt: 500 W
 • Hastigheder: 5
 • Drejekrog: Ja
 • Æltning kroge: Ja
 • Farve: Hvid

Braun HM3107 – håndmixer med multimix

Fra tyske Braun producent, kommer her Braun HM3107 Multimix, som er en håndmixer, med en masse brugsmetoder.

Den har en kraftig lille motor med en effekt på 500 watt, som kan klare det hele. Hastighedstrinene er inddelt i 5, så der kan mixes, piskes og æltes. Dertil skal det tilføjes at den også har en turbo-/momentknap.

Til håndmixeren medfølger der både 2 piskeris, 2 dejkroge, 1 blenderstav, samt et bæger med målestreger.

Blenderstaven gør det derfor muligt for dig at blende smoothies, juice, supper og meget andet.

Dette gør at du har et letanvendeligt og meget alsidigt køkkenredskab, i et flot stilrent design.

Den er nem at rengøre og skifte redskaber på, og lover et flot og jævnt resultat med den patenterede PowerBell teknologi.

Speficikationer:

 • Effekt: 500 W
 • Hastigheder: 5
 • Drejekrog: Ja
 • Æltning kroge: Ja
 • Farve: Hvid