Home Blog

Gadgets til øl og vin entusiaster

0
GADGETS TIL ØL OG VIN

Næsten alle mænd elsker de sene sommeraftener i haven, og tilbringer tiden sammen med familien eller deres nærmeste kollegaer eller venner.

De mørke tider og hyggelige stunder midt i juletiden, kan også være lige så hyggelige. Det er her både øl, og vin bliver skænket over bordet og sammen med alverdens lækre sager.

Sommetider kan det være lidt skægt, at gøre hverdagen lidt sjovere med gadgets til øl og vin.

At finde det perfekte gadgets til øl og vin kan være lidt af en udfordring, især hvis udvalget er stort.

Der findes gadgets specifikt til kun øl eller vin

Om du er øl eller vin entusiast, så kan du berolige dig med, at der findes gadgets til begge dele.

Hvis du læser længere nede i denne artikel, vil du opdage, at der er super fede og sjovt gadgets til øl og vin, som du ikke har set før. Du kan også bruge denne artikel som en gaveinspiration til manden der har alt.

Vi starter med med gadgets til vinelskeren

Vi lægger hårdt ud med klassiske oplukkere til vin, der på ingen måde er en stor nyhed. Du finder oplukkere overalt, og sikkert også i din køkkenskuffe gemmer der sig allerede en eller to.

I denne artikel har vi fundet helt usædvanligt vin oplukkere, du helt sikkert ikke har kunne finde nede i Bilka, eller den lokale superbrugs.

Vi giver dig hermed overblikket over de sjoveste, og fedeste vin oplukkere, som enhver mand der sætter pris på kvalitetsvin bør eje.

Alessi Parrot – Italiensk flerfarvet oplukker

Oplukkeren skiller sig virkeligt meget ud, og egner sig til manden, der tør skille sig ud fra mængden.

Farverne er voldsomme, men fede på den gode måde. Den er funktionel, smart og lige til at have gemt nede i et par fede herrejeans.

Så når den næste dyre amarone vin skal nydes, kan du overraske gæsterne med denne vilde farverige oplukker.

Zwilling Sommelier – Sættet til den kvalitetsbevidste mand

Når manden skal forkæles med det bedste, og det fedeste gadgets til øl og vin, så kommer man ikke udenom luksus gavesættet fra Zwilling.

Tag sættet i brug når gæsterne kommer, eller brug det som supplement til hjemmebaren.

Kølende ølskum – Perfekt til lune aftener

Hvem har ikke prøvet, at nyde en lunken øl på en varm sommerdag? Smagen af lunken Heineken, Tuborg, Brewmaster eller Carlsberg øl, er ikke ligefrem det man mest har lyst til, at slukke tørsten med.

Det problem behøver du ikke længere tænke over, med denne smarte køler. På kort tid forvandler den dine kedelige lunkne øl til kolde lækre øl på ingen tid. Den fortjener et stort plus, og er helt klart et af årets fedeste gadgets til øl elskeren.

Magnet oplukker – Gør din hverdag nemmere

Nu kan du for alvor slippe for, at lede efter oplukkeren i køkkenet. Med denne smarte magnet oplukker ved du altid, at den enten sidder fast på køleskabet eller familiens magnet tavle.

Dette en billig investering, som alle ølelskere bør have i huset. Den monteres direkte på køleskabet, og sørger at overfladen ikke bliver ridset. Herefter kan du nemt åbne din favorit øl med kun én hånd.

Fitness: Bedste romaskine 2018

1
Bedste romaskine

Bedste romaskine 2018 – Sammenlign priser og specifikationer

Den bedste romaskine giver den mest effektive træning af hele kroppen på samme tid, og du forbrænder flest kalorier på kortest sammenlignet med andre træningsmaskiner.

En god romaskine styrker hele kroppen, og får sat din kondition på en prøve.

Med andre ord så aktivere du mange muskelgrupper, og får samtidigt også godt gang i blodomløbet.

Udover den gode konditionstræning og styrketræning er romaskiner generelt meget skånsomme, og man ser ikke ret mange skader, som primært skyldes forkert brug eller på grund af overbelastning.

Romaskiner giver en meget effektiv træning derhjemme

Vi bruger meget tid på jobbet, uddannelsen, familien og andre interesser.

Tiden kan derfor i perioder være utrolig kostbar, og når man senere hen i livet også stifter familie, så kan et par timers træning + transporttid til træningscenteret føles uoverskueligt, at få presset ind i en travl hverdag.

En romaskine er et godt og sundt redskab til den travle hverdag, og kan for mange familier være den helt rigtige løsning. De fylder mindre og bliver mere praktiske, at have med at gøre.

Du kan både træne styrke og intervaller med en romaskine

En hel del har den opfattelse, at romaskiner generelt kun er beregnet til interval og konditionstræning.

Udover at maskinen er god til interval, så er de også virkelige effekt til at styrke dine muskler.

Roning er godt for hele kroppen, og du kan udfordre dig selv på flere måder. Jo erfaring, du får, og jo bedre form du bliver, kan du med tiden opjustere belastning på en romaskine.

Er der risiko for overbelastning og skader?

Som tidligere nævnt, er romaskiner et af de mest skånsomme træningsformer. I roning er risikoen for skader utrolig lille.

Belastningen er stort set fordelt på hele kroppen, og der ingen udfordringer med balancen, hvor skal udføre svære tekniske øvelser.

Selvom det måske lyder let, så anbefales det altid at tage kontakt til et fitnesscenter eller en instruktør, som kan vejlede dig, og gode råd, inden du giver dig i kast med træningen.

Det kan helt klart også anbefales, at kigge efter den bedste romaskine på markedet og undersøge hvilke modeller, der opfylder dine behov.

Valg af den bedste romaskine 

Med hensyn til valg af den bedste romaskine, så er der flere ting, du bør overveje inden købet.

Du skal først og fremmest sikre dig, at du har plads nok i stuen, garagen, udestuen eller hvor du har tænkt at placere maskinen.

Herefter skal du være opmærksom på, at der findes 5 typer modstandstyper, som romaskinerne arbejder med.

 • Magnetmodstand
 • Vandmodstand (Nyeste)
 • Luftmodstand
 • Hydraulisk modstand
 • Kombi magnet og vandmodstand

Romaskiner med magnetmodstand

En romaskine med magnetmodstand er helt klart dem, der er til at finde i danske hjem. De er praktiske, og kan passe væk når man ikke bruger den.

De fleste kan klappes op, og gemmes bagved en tøjskab, under en seng eller op af en væg.

De har et forholdsvis lavt støjniveau, og har mange indstillingsmuligheder. Mange magnet romaskiner kommer med præinstalleret træningsprogrammer med forskellige belastningsniveauer.

Der følger en elektronisk LCD display med, så man altid ved hånden kan regulere belastningen.

→ Pris på romaskiner i god kvalitet fra cirka 5500 kroner

Den elektromagnetiske regulering og svinghjulet gør, at det næsten føles som at ro ude på vandet. Er man helt ny indenfor romaskiner, så er dette et rigtig godt sted at starte ud.

Man kan erhverve rigtig gode romaskiner, som prismæssigt starter fra cirka 5500,00 kr når vi taler om kvalitets maskiner, som gerne skulle holde til nogle års træning.

Romaskiner med vandmodstand

Denne type er nok den bedste romaskine, der blevet populær de seneste par år, som funktionelt minder de meget om de klassiske modeller med luftmodstand. Med andre ord bliver vand anvendt i stedet for luft til at generere mere modstand.

Det siges, at denne type giver mest naturlige følelse, og mest autentiske lyd, som føles at ro “rigtigt”.

Det giver også et blødere træk, og dermed bedre oplevelse. En vigtig detalje ved romaskiner med vandmodstand er, at de ikke kan indstilles på samme måde, som luft og magnetmodstand.

Belastningen styres helt af dit trækstyrke, og ro tempo. Et hurtigt og tungt tempo vil derfor skabe et høj belastning, og modsat vil et langsomt og svagt tempo skabe en lav belastning.

→ Nem vedligholdelse som øger maskinens levetid

Det er heller ikke et must, at skifte vandet i tanken/beholderen, og eneste vedligeholdelse kræver, at du cirka hver tredje måned hælder et par centiliter klor i, så vandet ikke med tiden lugter grimt.

Prismæssigt befinder vi os i dyrere skala  og priser starter fra cirka 10.000 kroner.

Romaskiner med luftmodstand

Her er der tale om en “klassisk” romaskine, som er til at finde i samtlige fitnesscentre.

Det er en meget traditionel maskine, som både er tungere og fylder mere på grund af det indbyggede luftsystem. Kølingssystemet gør præcis det, at luften bliver blæst direkte i hovedet på dig imens du roer.

Den er specielt interessant for entusiaster og elitesportsudøvere, når de skal vedligeholde formen i de kolde måneder.

Har man rigtig meget plads derhjemme eller en garage til rådighed, så er denne type den bedste romaskine.

Romaskiner med magnet og vandmodstand

Denne typer køre både med magnet, og vand modstand. Som oftest bliver denne kombination benyttet i roklubber, da det giver flere muligheder og en mere udfordrende modstand.

Maskinen er bygget mere robust, idet der forventes, at motionisten bruger mere energi og kræfter i sit træk.

Der kan virkelig laves tunge træk, og som nybegynder kan denne type ikke anbefales. Generelt er der tale om super gode, og stærke romaskiner, som virkeligt kan tåle “tæsk” i det lange træk.

Romaskiner med hydraulisk modstand

Denne type er oftest de billigste på markedet med en konstant modstand. Det vil ikke føles som, at ro “rigtigt” og adskiller langt fra den naturlige ro dynamik ude i vandet.

Den vil med andre ord ikke følge hverken dit trækstyrke eller tempo.

Jo længere du har roet, jo højere krav vil du stille til maskine. Derfor kan en romaskine med hydraulisk modstand ikke anbefales, hvis man ønsker et seriøst udbytte af sin træning.

Man skal desuden også være opmærksom på, at de hurtigt kan blive utrolig varme og derfor anbefales, at højst bruge den i cirka 45 minutter af gangen.

Kort fortalt er det ikke den bedste romaskine på markedet, og det kan kun anbefales, at du vælger af de andre modeller.

Concept2 romaskiner har i mange år prydet markedet med sine førende og højt anbefalede egenskaber.

Denne nye PM5 model har et opdateret computersystem som giver et hav af muligheder, samt det nye pulsmålerprogram.

Selve computeren er selvgenererende med strøm, hvilket betyder at den oplades under brug. På displayet kan du følge med i din distance, hastighed, kalorier, antal åretag pr minut, samt watt og puls.

Man kan skifte imellem visningerne, sådan at du kan se hvordan dit træt er fordelt på hvert enkelt tag, eller blot de traditionelle visninger som distance, pace og tid.

Ydereligere er der også installeret spil i computeren, så du kan konkurrere imod computeren, eller mod andre roere.

Sidstnævnte kan gøres ved hjælp af trådløs forbindelse, eller ved opkobling, begge forbinder de to romaskiner, så man kan konkurrere imod hinanden.

Træk data på dine træningspas og med 10 modstandsinstillinger

Sidst men ikke mindst, kan du med det medfølgende USB-stik overføre din data til din Computer, hvor du kan med den gratis medfølgende software, kan se statistikker.

 Concept2 romaskinen er bygget på det koncept at den bruger en turbine som bremsesystem.

Altså luftmodstand. Der er 10 modstandsindstillinger som justeres manuelt.

Denne bedste romaskine er robust og komfortabel og har en maks brugervægt på 226 kg.

Selve maskinen vejer 26 kg, og kan let flyttes rundt, samt foldes sammen, så den ikke fylder så meget.

Yderligere har romaskinen et ergonomisk håndtag samt justerebare fodpedaler, med god og sikker fæstning af fødderne.

Specifikationer:

 • Bremsesystem: Luft
 • Modstands justering: Manuel
 • Svinghjul: 9 kg
 • Træningsprogrammer: 7
 • Modstandsniveauer: 1-10
 • Watt funktion: Ja
 • Brugerprofiler: Ja
 • Pulsmåling: Ja (tilkøb)
 • Foldbar: Ja
 • Sædehøjde: 35 cm
 • Mål (klappet): 84 x 64 x 135 cm
 • Mål (Udfoldet): 240 x 61 x 90 cm
 • Vægt: 26 kg
 • Max brugervægt: 226 kg

Reebok Rower GR Romaskine

Hvis du leder efter en den bedste romaskine, som er brugervenlig og med en masse indbyggede programmer, er Reebok Rower GR en rigtig god en af slagsen. 

Den fås med 17 indbyggede træningsprogrammer, så der er noget til et ethvert niveau og humør.

Alt dette styres via en computer med et farve display på 71 x 66 mm, og 6 knapper.

Reebok Rower GR romaskinen har også et pulsprogram installeret, men selve pulsmåleren købes seperat.

Displayet viser hastighed, tid, distance, kalorier og antal åretag pr. minut, samt puls.

Svinghjulet på denne romaskine er på 8,25 kg, og giver dig 16 forskellige modstandsniveauer, grundet den elektroniske styring af modstand.

Praktisk romaskine som hurtigt kan gemmes væk

Selve romaskinen vejer 36,6 kg, og kan foldes sammen og let transporteres ved hjælp af de installerede transporthjul.

Demensionerne af romaskinen er 198 x 48 x 82 cm når den er i brug, og 86 x 48 x 148 cm når den er sammenfoldet.

Glideskinnen måler 123 cm, hvilket medfører at sædet har en rækkevidde på 85 cm at bevæge sig på.

Selve fodpedalerne har justerbare stropper der giver sikker fæstning af fødderne.Den maksimale brugervægt af Reebok Rower GR er på 120 kg.

Specifikationer:

 • Bremsesystem: Magnet
 • Modstands justering: Elektronisk
 • Svinghjul: 6,5 kg
 • Træningsprogrammer: 17
 • Modstandsniveauer: 1-16
 • Watt funktion: Nej
 • Brugerprofiler: Nej
 • Pulsmåling: Nej
 • Foldbar: Ja
 • Sædehøjde: 22 cm
 • Mål (klappet): 86 x 48 x 82 cm
 • Mål (Udfoldet): 198 x 48 x 82 cm
 • Vægt: 36,2 kg
 • Max brugervægt: 120 kg

Finnlo Aquon Pro Plus Romaskine

Finnlo Aquon Pro Plus romaskine

Gå til webshopFra 10499,00 hos Apuls

Finnlo Aquon Pro Plus romaskinen har en kombineret luft og magnet styret modstand, som let kan justeres på selve håndtaget.

Den spænder eller 30 og 300 watt, og giver dig dermed 32 modstandsniveauer at vælge imellem. 

Romaskinen har 12 fitnessprogrammer indbygget, samt 4 pulsprogrammer og 5 “race tracks”, der gør det muligt for dig at konkurrere mod computeren, hvor af én af de fem race-programmer kan programmeres individuelt.

Flot digitalt baggrundslys med mange funktioner

Selve displayet viser tid, watt, modstandsniveau, program, puls, total antal åretag, tid pr 500 m, distance og kalorieforbrug. 

LCD-Displayet kan tilmed også justeres i højden, og har sort baggrundslys, hvorpå at det blå digitale display tydeligt kan ses, og kræver et 230V strømstik.

Selve skinnen er bygget af aluminium og har en længde på 146 cm, der gør den idéel til brugere fra 1,5 m til over 2 m. Den maksimal brugervægt er på 150 kg. 

Romaskinen vejer 48 kg, og fylder 240 x 50 x 107 cm når den er i brug, og 135 x 50 x 198 når den er foldet sammen.

Den kan dermed let pakkes væk og transporteres ved brug af transporthjulene.

Specifikationer:

 • Bremsesystem: Luft og magnet
 • Modstands justering: Elektronisk
 • Svinghjul: 7 kg
 • Træningsprogrammer: 12
 • Modstandsniveauer: 1-32
 • Watt funktion: Ja
 • Brugerprofiler: Ja
 • Pulsmåling: Ja (tilkøb)
 • Foldbar: Ja
 • Sædehøjde: 24 cm
 • Mål (klappet): 135 x 50 x 198 cm
 • Mål (Udfoldet): 240 x 50 x 107 cm
 • Vægt: 48 kg
 • Max brugervægt: 150 kg

Fitland R6300 Romaskine

Fitland R6300 romaskine

Gå til webshopFra 2999,00 hos Apuls

Denne model er den bedste romaskine i sin prisklasse, som er en let anvendelig med et komfortabelt sæde, en lav bøjle og et enkelt LED-display der er lige til at gå til.

Maskinen kan foldes sammen, så den fylder under halvdelen, hvilket gør denne romaskine idéel i et mindre hjem, da den også kommer med transporthjul, og kun vejer 26,5 kg.

På grund af et magnetisk bremsesystem med svinghjulet på 7 kg, har denne romaskine 8 modstandsniveauer, så den kan indstilles til lige præcis dit behov.

Bremsesystemet giver dig et glidende og sikkert bevægelse imens du ror. 

Da bøjlen kun måler 14 cm ved det laveste sted, giver det en let påstigning, selv for personer med gangbesvær.

Et godt valg til høje personer og plads til bevægelse

Selve glideskinnen er fremstillet i stærkt stål og er yderst hårdfør. Dette medfører at maskinens maksimale brugervægt er 130 kg.

Glideskinnen måler 104,5 cm i længden, og yder derfor en stor bevægelsefrihed, også for de personer der er højere end gennemsnittet.

Computeren leverer et brugervenligt display, der viser din tid, scan, åretag pr. minut, dit totale antal åretag, og hvor mange kalorier der er blevet ydet.

Computeren er udstyret med en enkelt knap, som du kan skifte imellem diverse visninger, samt nulstille værdierne ved et langt, kontinuertligt tryk.

Leveres med skridsikkert underlag og komfortable sæde

En vigtig ting ved romaskiner, er også selve pedalerne, som på denne romaskine leveres med et skridsikkert underlag der måler 31 x 13,5 cm, som giver god fæstning for dine fødder.

Ydereligere sidder der også kraftige stropper med velcro der måler 4,8 cm i bredden. Dette giver en sikker fæstning, så du ikke behøver at efterspænde og justere under træning.

Sidst men ikke mindst, er romaskinen udstyret med et yderst komfortabelt sæde, der måler 36 x 28,5 cm, samt en højde på 3,5 – 5 cm.

Under sædet finder du 6 kraftige hjul, der gør denne maskine dejlig manøvrevenlig, og til den bedste romaskine i den lavere priskategori. 

Specifikationer:

 • Bremsesystem: Magnet
 • Modstands justering: Manuel
 • Svinghjul: 7 kg
 • Træningsprogrammer: Ingen
 • Modstandsniveauer: 1-8
 • Watt funktion: Nej
 • Brugerprofiler: Nej
 • Pulsmåling: Nej
 • Foldbar: Ja
 • Sædehøjde: 22 cm
 • Mål (klappet): 67 x 51,5 x 47 cm
 • Mål (Udfoldet): 180 x 51,5 x 116 cm
 • Vægt: 26,5 kg
 • Max brugervægt: 130 kg

SE OGSÅ → Fitness: Bedste løbebånd til prisen

Stepmaskine til hjemmebrug: Bedste modeller til fitness

0
Stepmaskine til hjemmebrug

Hvad er en stepmaskine?

Det kan bogstaveligt komme bag på dig, hvad en stepmaskine er. En stepmaskine er en fitnessmaskine, hvorpå du tager små skridt(steps) i pumpende bevægelse.

Dette resulterer først og fremmest i høj kalorieforbrænding, men også i udviklingen af din bagdel: hvilket er derfor at en stepmaskines egenskaber, bogstaveligt kan komme bag på dig.

En stepmaskine er et motionsredskab, med to pedal, som du stiger op på, og derfra begynder du bare at jogge derudaf, ved skiftevis at pumpe med hvert dit ben.

Ved at indstille modstand, kan du vælge hvor hårdt du ønsker det. De er gode og nemme at have med at gøre, og samtidig fylder de klassiske stepmaskiner stort set ingenting.

Flere fordele ved brug af stepmaskine

→ God til hjemmet

Stepmaskiner er rigtig gode til hjemme. Af flere årsager. Først og fremmest fylder de ikke så meget, hvilket gør dem nemme og praktiske at have med at gøre.

For det andet kan du dyrke motion lige meget hvilket slags vejr det er udenfor, hvilket også giver dig mindre undskyldninger.

For det tredje kan du gøre det samtidig med at du ser TV.

→ Billig i anskaffelse

Stepmaskiner ligger helt klart i den billige ende af træningsredskaber til hjemmet. Især hvis man sammenligner med løbebånd og cross-trænere.

Dette gør det også meget mere aktuelt for dig at komme igang med en motion.

→ Nem og praktisk

Hvis du ønsker at komme i gang med at motionere, men ikke er tryg nok til at tage i diverse  fitnesscentre, eller du blot ønsker et alternativ til travle, mørke eller triste dage, en stepmaskine en fantastisk måde at træne på.

De er som nævnt billige, og derfor også billigere i længden end et medlemsskab i et fitnesscenter, hvilket gør dem ufatteligt nemme og praktiske at have med at gøre.

→ Skånsom for kroppen

Samtidig med god i hjemmet, billig og nem at bruge, så er den meget skånsom for kroppen. Dette skyldes at din led og knogler ikke udsættes for stød eller voldsomme bevægelser.

→ Træn kroppens største muskelgruppe

Balderne er den muskelgruppe så er mest i fokus, hvis du benytter dig af en stepmaskine. Men samtidig er både dine lår og din mave i brug.

Derudover kommer balancen, hvilket medfører at en masse små muskler også kommer i spil.

→ Ulemper ved brug af stepmaskiner

Der er visse ulemper ved brug af stepmaskiner. Først og fremmest kræver det noget balance at stå på en stepmaskine.

Ydereligere kan det også give ømhed i knæene i starten. Begge dele vil blot udbedres med tiden, men det kan være en demotiverende faktor i starten

Abilica Ministep stepmaskine – God maskine med hydrauliske pumper

Stepmaskinen Ministep fra Abilica er fiks og nem stepmaskine, hvor du med nemhed kan indstille og justere højde og derved sværhedsgraden.

Den er udstyret med hydrauliske pumper, som giver dig et godt og sundt resultat, jo længere tid du bruger den.

På den lille computer kan du følge med i hvor mange trin du har taget, hvor lang tid du har motioneret, samt hvor mange kalorier du har brugt.

Den vejer kun 9 kg, og kan derfor nemt flyttes ind og ud af stuen, eller medbringes til sommerhuset.

Den maksimale brugervægt på denne stepmaskine er 100 kg.

Specifikationer:

 • Computer display: Ja
 • Maskinens vægt: 9 kg
 • Max brugervægt: 100 kg
 • Mål: (L x B x H)  L 43 x B 48 x H 23 cm

Abilica CoreStep 360 Ministepper – God til rotationer 

Hvis det lyder lidt for monotomt, blot at steppe derudaf i et langt træk, så har Abilica lavet et alternativ med det CoreStep 360 Ministepper.

Med denne stepmaskine, har du mulighed for at lave rotationer alt imens du træner.

Dette vil derved træne flere muskler, end på en traditionel stepmaskine, da den også har større indvirkning på din core-muskulatur.

Den lever også op til den del af navnet der hedder 360, da stepmaskinen kan drejes 180 grader, så du kan udfordre dig selv med en anden type rotation, og på den måde udnytte stepmaskinen 360 grader.

Computer som viser kalorieforbrug, samt skridt og tid, kan desuden vendes, så du kan følge med i dit træningspas, ligemeget hvordan du vælger at bruge stepmaskinen.

Denne stepmaskine vejer 12 kg, og kan derfor nemt gemmes væk efter brug. Samtidig har den en maksimal brugervægt på 100 kg.

Specifikationer:

 • Computer display: Ja
 • Maskinens vægt: 12 kg
 • Max brugervægt: 100 kg
 • Mål: (L x B x H)  L 33 x B 51 x H 27 cm

Kettler 2 in 1 mini stepper stepmaskine – Træn hele kroppen

Fra Kettler i USA, har de fundet på den fikse ide at tilføje to elastikker på din stepmaskine, så du udover at træne, lår, balder og din nedre ryg, også kan træne overkroppen.

Den er bygget med en stabil ramme, og har derfor en maksimal brugervægt på 120 kg, så den kan benyttes af stort set alle.

Den har et lille display, hvorpå du kan følge med i hvor mange kalorier du har brændt, hvor lang tid du har motioneret, hvor mange skridt du har taget, og i hvilken frekvens du har motioneret i.

Den hverken fylder eller vejer for meget, så du kan derfor nemt gemme den væk efter brug, eller flytte den ind foran fjernsynet, hvis du skulle have lyst til det.

Specifikationer:

 • Computer display: Ja
 • Maskinens vægt: 13 kg
 • Max brugervægt: 120 kg
 • Mål: (L x B x H)  L 43 x B 36 x H 30 cm

Titan ministepper stepmaskine – Lav vægt og med LED display

Hvis du leder efter en lav intensitets træningsform, som stadig brænder masser af kalorier, er en stepmaskine lige noget for dig.

Yderligere kan den nemt flyttes ind og ud af det lokale du ønsker at træne i, da den ikke fylder meget og kun vej 7,5 kg og har en maksimal brugervægt på 110 kg.

Denne stepmaskine kommer med det Titan selv kalder Xertubes, som er to træningselastikker, som du kan montere på maskinen, og derved samtidig træne overkroppen på forskellige måder.

Så udover at være højt kalorieforbrændende og god for balder, lår og core-muskulatur, kan du nu træne hele kroppen!

På stepmaskinen sidder et lille LED display, hvor du kan følge med i hvor mange skridt du har taget, tid og kalorieforbrug.

Specifikationer:

 • Computer display: Ja
 • Maskinens vægt: 7,5 kg
 • Max brugervægt: 110 kg
 • Mål: (L x B x H)  L 43 x B 48 x H 23 cm

Sammenlign priser på fly og hotel – og spar formuer

0
Fly

Hvis du også har en forkærlighed for at spare penge, når der er tale om betaling af fly og hotel, så vil du i denne artikel finde en helt masse brugbare informationer.

Vi har nemlig kigget på, hvad man helt konkret skal gøre, hvis man vil være helt sikker på, at man får den billigste pris på markedet.

Derudover kommer vi med et par tips og tricks til, hvordan du optimerer prissammenligningsprocessen.

Brug online tjenester til prissammenligning af fly

Starter vi ud med at kigge på, hvordan man sparer mest muligt på flyafgange, så anbefaler vi, at man gør brug af de mange online tjenester, som tilbyder at sammenligne priser på kryds og tværs af flyselskaber samt forhandlere af billetter.

Selvom det kan være nærliggende at tro, at de enkelte flyselskaber har de bedste priser på egne billetter, så er det faktisk ikke altid tilfældet. Ofte vil forhandlere af flybilletter sælge dem billigere.

Det kan dog være svært at holde overblikket over de mange forskellige forhandlere, og derfor er det naturligvis rart, at der findes online tjenester, som gør det hele for dig.

Det tager endvidere ikke ret mange sekunder, før du eksponeres for et hav af muligheder, som lever op til dine krav.

Når du skal søge efter en flyafgang, så har du blandt andet mulighed for at filtrere efter følgende.

 • Afgangsdag
 • Tidspunkt for afgang
 • Dag for hjemrejse
 • Tidspunkt for hjemrejse
 • Hvornår du ønsker, at flyet skal ankomme til destinationen (ønsker du at være fremme om morgenen, eller ser du mest værdi i at lande om aftenen?)
 • Direkte fly eller med mellemlandinger

Som det ses af ovenstående, så har du mulighed for tidligt i processen at filtrere de søgeresultater, som du får frem. Derved er du sikker på, at der ikke spildes til i processen.

Skulle du endvidere opleve en flyforsinkelse på din rejse, så kan du få hjælp her. Kompensationen for en flyforsinkelse må du ikke gå glip af, og derfor sidder der virksomheder klar til at hjælpe dig. Følg førnævnte link for mere info. 

Sammenligning af priser på hoteller er lige så nemt

Kigger vi dernæst på hoteller, så er selve processen på sin vis meget lig den førnævnte for flybilletter. Der findes nemlig et hav af forskellige online tjenester, som tilbyder at håndtere selve søgningen for dig. Ligesom det også er tilfældet med flybilletter, så kan der være mange tusinde kroner at spare på hoteller, hvis blot man tager sig tiden til at sammenligne priserne.

Når man eftersøger et hotel, så har man blandt andet mulighed for at filtrere efter følgende.

 • Ankomstdag
 • Afrejsedag
 • Antallet af stjerner (kvaliteten af hotellet)
 • Faciliteter (skal der eksempelvis være aircondition og pool?)
 • Ønsker du all-inclusive, halvpension eller blot ophold uden mad inkluderet?

Dette sikrer, at du ikke bruger unødvendigt lang tid på at finde drømmehotellet ved din destination.

Det kan være en god idé at slå til med det samme

Der florerer mange rygter omkring, hvordan forhandlere sætter prisen op, hvis man har besøgt den givne side mere end et par gange indenfor et kort tidsinterval.

Selvom vi hverken kan be- eller afkræfte dette, da det kun er de enkelte forhandlere, der ved det, så viser vores erfaringer, at man skal slå til med det samme, at man ser en god pris. Ellers risikerer man, at priserne siger, og det er naturligvis ikke optimalt.

Bedste kaffekværn til under 500 kroner

0
bedste kaffekværn

Hvilken model er den bedste kaffekværn til prisen?

Det er blevet meget populært at kværne sin egen kaffe, først og fremmest fordi det bare er mere lækkert end formalet kaffe.

Derefter er der også flere muligheder for hvor meget du vil kværne din kaffe.

Der er rigtig mange måder at brygge en god kop kaffe på, heriblandt en normal kaffemaskine, stempelkande, espresso maskine, en italiensk espressokande, et godt gammeldags kaffefilter direkte over kaffekanden, ja, jeg kunne blive ved.

Kaffe serveringsmuligheder er der mere end rigeligt af, så alle kan få lige den kop kaffe de ønsker.

Men dertil skal man jo også have en kaffekværn, der kan levere den kaffe som man gerne vil have.

I resten af denne artikel, vil du derfor kunne finde forskellige typer kaffekværne, i forskellige varianter og prisgrupper.

En af den bedste kaffekværn har koniske blade, hvilket betyder, at de til forskel fra flade blade, giver en langt bedre og ens resultat, og derfor giver den bedste kop kaffe.

Bedste kaffekværn giver en god smagsoplevelse

Man kan gå ned og købe en kaffekværn til næsten ingen penge, problemet med denne type kaffekværn er, at de slet ikke leverer et tilstrækkeligt godt nok resultat. Dette skyldes at kaffebønnerne ikke bliver malet ens.

Forskellige typer kaffe, kræver forskellige typer maling af kaffebønnerne, og det er bare rigtig svært at styre med en alt for billig kaffekværn.

Så ønsker du den bedste smagsoplevelse, ligemeget hvilken slags kaffe du foretrækker, så kan det godt betale sig, at betale lidt ekstra og få den bedste kaffekværn.

Når det så er sagt, så er der massere af billige alternativer til kaffekværne på markedet, så du kan opnå den bedste smagsoplevelse.

Wilfa WSCG 2 kaffekværn – Bedste kaffekværn fra Wilfa

 

Hvis i er en hustand af kaffedrikkere, eller du bare ikke kan få nok af kaffe i alle dets afskygninger, så er WSCG 2 kaffekværnen fra Wilfa lige noget for dig.

Den har flere indstillingsmuligheder, alt hvordan du skal have din kaffe malet.

Disse indstillings muligheder er samtidig også navngivet, så du har et praj om, hvordan du skal indstille kaffekværnen.

Den har en 160 watt motor, som kan kværne op til 250 gram ad gangen. Så er I elskere af traditionel filterkaffe, kan den sagtens male nok kaffe ad gangen til det.

Kværnen er timer indstillet, og kan male i op til 30 sekunder ad gangen. På denne måde kan nøjes med at male det kaffe som du har behov for, og derved undgå spild.

Bladet i denne kaffekværn er konisk udformet, hvilket, udover at reducere støj, også sikrer jævn og ensformigt kaffe. Fordelen ved denne type blad, er også at der producerer minimal varme, så kværningen af kaffe ikke har indflydelse på smagen.

Specifikationer:

 • Effekt: 160 W
 • Kapacitet: 250 gram
 • Indstillinger: 10
 • Aftagelig beholder: Ja
 • Skridsikre fødder: Nej
 • Mål:H 31,5 x B 15,5 x D 20 cm
 • Vægt: 1,40 kg

DeLonghi KG89 kaffekværn – Bedste kaffekværn fra DeLonghi

DeLonghi er en af de førende producenter af espressomaskiner i verden. De formår at komponere høj kvalitet med lækkert design, samt et enkelt og brugervenligt stykke udstyr.

Med deres KG79 får du ligeledes et lækkert og stilfuldt køkkenudstyr, til at kværne din kaffe med.

På denne kaffekværn kan du male op til 120 gram kaffe adgang, eller det der svarer til 12 kopper.

Dette indstilles på forsiden af kaffekværnen, og du kan justere den til at male fra 2 kopper op til 12 kopper.

På siden af kaffekværnen kan du justere hvor fint eller groft du vil have kaffen malet, således at du nemt kan få lige den type kaffe du skal bruge.

Maskinen anvender en Burr kværner, som giver et rigtig godt resultat, da dette system skærer kaffebønnerne i mindre stykker, istedet for at kværne/mase dem.

Dette udvikler også langt mindre varme, således at din kaffe ikke “lider” tab af aroma, og derved – i sidste ende – din smagsoplevelse. Med andre ord er Delonghi KG89 den bedste kaffekværn til prisen.

Specifikationer:

 • Effekt: 160 W
 • Kapacitet: 250 gram
 • Indstillinger: 10
 • Aftagelig beholder: Ja
 • Skridsikre fødder: Nej
 • Mål:H 31,5 x B 15,5 x D 20 cm
 • Vægt: 1,70 kg

Wilfa CG-110B kaffekværn – Med mange indstillings muligheder

Det har ikke været lettere at lave en kop kaffe af høj kvalitet. CG-110B modellen fra Wilfa, giver dig et lækkert køkken udstyr, hvor du med nemhed kan male lige den type kaffe størrelse du ønsker.

Du kan indstille kaffekværnen til at male fra fint til groft, alt efter hvilken kaffe du skal brygge.

På forsiden kan du indstille timeren, alt efter hvor meget kaffe du skal bruge. Indstillings mønsteret her går fra 2 til 12 kopper.

Denne bedste kaffekværn kan indeholde op til 180 gram kaffebønner ad gangen, og har en motoreffekt på 110 watt, som kværner din kaffe med præcision.

Specifikationer:

 • Effekt: 110 W
 • Kapacitet: 180 gram
 • Indstillinger: 17
 • Aftagelig beholder: Ja
 • Skridsikre fødder: Ja
 • Mål:H 29,5 x B 34,3 x D 45 cm
 • Vægt: 1,40 kg

For dem som foretrækker en kaffemølle, har Bodum designet Bodum Bistro kaffemøllen.

Denne kaffekværn er med sit lækre, og genkedelige Bodum design, fremstillet til at være en heftig lille sag, som kan male din kaffe, til nøjagtig det som du skal bruge.

Den har en motor effekt på 150 watt, som kan male din kaffebønner kontinuerligt eller med en puls.

Det transparent låg har to anvendelsesmuligheder: at indholde selve maskinens maks kapacitet, samt give dig mulighed for at følge med i, hvor meget dine kaffebønner er blevet malet.

Specifikationer:

 • Effekt: 150 W
 • Kapacitet: 60 gram
 • Indstillinger: 2
 • Aftagelig beholder: Nej
 • Skridsikre fødder: Ja
 • Mål:H 23 x B 10,3 x D 10,5 cm
 • Vægt: 525 gram

OBH Precision GD7008SO – Præcision og kvalitet

Ønsker du præcision når du skal male din kaffe, så er OBH Precision GD7008SO det rigtige sted at finde det.

Med dens 110 watt, effektivt udnyttet af dens kværne system, kan den kværne fra 2 til 12 kopper ad gangen.

Den kan indstilles alt efter hvor groft eller fint du vil have malet dine bønner, så der er til enhver type kaffe. Selve kaffebønne huset kan indholde 125 gram.

Denne kaffekværn har en sikkerhedsfunktion, der gør at du ikke kan starte maskinen, uden at både kaffebønne huset og kaffebeholderen er ordentligt monteret.

Selve kværnen kan tages ud og derved nemt rengøres med den medfølgende rengøringsbørste.

Specifikationer:

 • Effekt: 150 W
 • Kapacitet: 125 gram
 • Indstillinger: 17
 • Aftagelig beholder: Ja
 • Skridsikre fødder: Ja
 • Mål:H 26,4 x B 34,6 x D 41,5 cm
 • Vægt: 1,90 kg

Melitta Molino kaffemølle – Til alle typer kaffebønner

I det store udvalg af bedste kaffekværn og kaffemøller, har Melitta designet Molino modellen.

Som er en rigtig god kaffekværn, til dig som ønsker at brygge mange forskellige slags kaffe.

Grundet indstillingshjulet med 17 trin, kan du justere hvor meget du ønsker at male din kaffe.

Den har en kraftig lille motor på 100 watt, og kan male fra 2 til 14 kopper ad gangen. Kaffebønnebeholderen kan indholde 200 gram bønner ad gangen.

Specifikationer:

 • Effekt: 100 W
 • Kapacitet: 200 gram
 • Indstillinger: 17
 • Aftagelig beholder: Ja
 • Skridsikre fødder: Ja
 • Mål:H 28,4 x B 31,2 x D 43,6 cm
 • Vægt: 1,85 kg

En lydsvag kaffekværn kan anbefales

Det er desværre ikke nogen hemmelighed at selv den bedste kaffekværn, godt kan larme en del.

Så står du tidligt op om morgenen, eller nyder en kom kaffe sent om aftenen, så kan det anbefales at anskaffe sig en lydsvag kaffekværn, så hele hytten ikke skal vækkes, eller forstyrres, hver gang der skal laves en kop kaffe.

Hvad gør nogle kaffekværne mere lydsvage end andre, kommer an på hvordan bladet er udformet.

De billigste kaffekværne på markedet har flade blade, der larmer en del mere, end lidt dyrere kaffekværne med koniske blade.

Forskellen ligger også i, at koniske blade ikke kræver lige så høj hastighed, som de flade blade gør, hvilket også supplerer til at være mere støjsvagt.

Desuden, er koniske blade også helt klart at anbefale, fordi det giver det bedste resultat.

Friskmalet kaffe smager bedst

En kop kaffe, er vel en kop kaffe? Der er idag delte meninger om alting, men der er dog større og større enighed om, at friskmalet kaffe giver den bedste smag.

Det er en større videnskab at forklare, og det er i særdeleshed også et personligt synspunkt.

Men forskellen fra formalet kaffe til frisk kværnet kaffe, er at friskkværnet kaffe ikke har mistet smag, aroma og noget af den olie som er i kaffe.

Når du kværner kaffe, sætter du gang i en oxidationsproces; dette betyder simpelt at kaffen undergår en proces der giver kaffe den smag du kender.

Jo længere kaffen står efter at være friskmalet, jo mere smag mister den. Dette skyldes at kaffen stille udtørrer, og får at få mest muligt aroma, smag og sødme fra kaffen, er det bedst at kaffen bliver brygget med friskmalet kaffe.

GODT RÅD: Opbevar bønnerne mørkt og køligt

For at videreføre hvorfor friskmalet kaffe er bedst, er det også rigtig vigtigt at bevare dine kaffebønner friske.

For selv før at kaffebønnerne bliver ristede, så vil oxidationsprocessen sætte igang. Og for lige kort at opsumere hvad det betyder; så betyder det simpelthen at smagen, aroma langsomt forsvinder i din kaffe.

Og det vil vi jo helst ikke have. Så for at undgå at dine lækre kaffebønner ikke udsættes for sådan en slags totur, så er det essentielt at kaffebønnerne opbevares mørkt, køligt og i en lufttæt beholder.

Mørke og kølige områder, kan blot være i et køkkenskabe.  Så længe leve kaffen, bogstaveligt talt, hvis du opbevarer den korrekt.

Bedste græstrimmer med batteri

0
Bedste græstrimmer

Valg af bedste græstrimmer med batteri

Som så mange ting i denne verden, er det vigtigt at ud investerer dig en akku græstrimmer, alt efter hvad du har behov for.

For jer af som ikke ved hvad en akku græstrimmer helt nøjagtigt er, så er akku foran græstrimmer en forkortelse af akkumuleret, som også er et andet ord for batteridrevent.

Som andre produkter, følger prisen som hovedregel kvaliteten. For batteridrevne græstrimmere afgøres prisen alt efter hvor kraftig maskinen er, og dertil hvor stort batteriet er.

For batteridrevne græstrimmere hænger prisen en del med batteriets holdbarhed og levetid.

Så hvis du har en lille have, eller har en stor græsplæne, uden en masse kanter, så er det nok ikke nødvendigt med en af de dyrere akku græstrimmere med en lang batterilevetid.

Med andre ord er en vigtigt, at du nøje overvejer dit valg af bedste græstrimmer, da det har en stor betydning i længden.

En græstrimmer er desuden også den helt perfekte gave til far.

Black and Decker GLC3660L20 – Bedste græstrimmer til kanter

Fra berømte Black and Decker, fås deres GLC3660L20 model, som er en kraftig kantklipper, samt den bedste græstrimmer, og kan let anvendes overalt.

Den kan nemt justeres til din højde med teleskopstangen, så du ikke behøver at bukke dig unødvendigt for at trimme græsset.

Den kommer med en 36 volt motor, og har en indbygget variabel hastighedskontrol, hvilket giver dig kontrol over at styre kraften, samt driftstiden.

Den har en ubelastet omdrejningshastighed på 6500-8500 omdrejninger pr. minut.

Den klipper/trimmer med en diameter på 30 cm, og bruger en tråddiameter på 1,5mm

Batteriets levetid lyder på op til 60 minutter, som også er den samme tid det tager at lade batteriet helt op.

Batteriet er 2,0 Ah(amperetimer), og medfølger, samt oplader og 10 m tråd. Maskinen vejer 3,5 kg

Specifikationer:

 • Drivkraft: Batteri
 • Klippebredde: 30 cm
 • Ydelse: Lithium 36 V 2 Ah
 • Arbejdstid pr gang: 32 – 37 min
 • Vægt:  3,5 kg

Bosch Art 23 græstrimmer – Med kraftig 18 volts motor

Når græsplænen er blevet lidt langhåret, trænger den til en klipning.

Men så snart græsset er slået, trænger kanterne rundt om bede, sten og træer også til at blive slået.

Dette er nu muligt, med en akku græstrimmer fra Bosch. Deres Art 23 giver dig en god og stabil græstrimmer, med nem justering af højde, samt fra græstrimmer til kantklipper.

Den har en 18 volts motor, som er drevet af et 2,5 Ah lithium-ion batteri.

Det innovative ved lige netop dette mærke, er at de benytter sig af deres nye Durablade-skæresystem, som holder op til 12 gange længere end normale tråde.

Klippeområdet måler 230 mm i diameter.

Dette medfører alt sammen til en driftsikker og ergonomisk græstrimmer, som kun vejer 2,3 kg. Desuden er det også muligt at installere et hjul, således at den kan køres rundt, for bedre og mere nøjagtig præcision.

Specifikationer:

 • Drivkraft: Batteri
 • Klippebredde: 30 cm
 • Ydelse: Lithium 18 V 2 Ah
 • Arbejdstid pr gang: 30 – 35 min
 • Vægt: 2,3 kg

Makita DUR364L grastrimmer

Makita DUR364L græstrimmer 

Gå til webshopFra 1972,00 hos 10-4

Står du og skal bruge en kraftig og lækker akku græstrimmer, har Makita lige det du skal bruge og er den bedste græstrimmer i sin klasse.

Deres DUR364L model, lover netop en kraftig og lækker græstrimmer. Den vejer 4,5 kg, og er derfor en af de tungere maskiner på markedet.

Men dette skyldes også at den kører med en dobbelt spænding på 2 gange 18 volt.

Det giver en motor med power til at overkomme nogle af de mere vanskelige steder på græsplænen.

Den har to gear, hvoraf 1 gear kan køre op til 5000 omdrejninger pr minut, og 2 gear kan køre op til 6500 omdrejninger pr minut.  

Det skal nævnes at batteri og oplader ikke medfølger. Men hvis du investerer dig i denne græstrimmer, samt andre af Makita akku maskiner, kan du benytte dig af det samme batteri.

Specifikationer:

 • Drivkraft: Batteri
 • Klippebredde: 30 cm
 • Ydelse: Lithium 2 x 18 V 2 Ah
 • Arbejdstid pr gang: 42 – 51 min
 • Vægt: 4,5 kg

Bosch, det tyske mærke vi alle kender, har fremstillet en kraftig akku græstrimmer. Den drives af en 36 Volt 2,0 Ah maskine, der gør denne græstrimmer til en af de mere kraftige og alsidige.

Batteriet har en opladningstid på ca. 70 minutter, og benytter sig af den integrerede Syneon-chip, som medvirker til et intelligensstyret energiforbrug.

På den måde får du mest ud af batteriets levetid.

Maskinen vejer 2,9 kg, og har en klippediameter på 30 cm, samt halvautomatisk trådfremføring.

Indbygget i stangen er der en teleskopstang, så du nemt kan justere højden, og derved skåne ryggen.

Hastigheden er variabel, og kan veksle mellem op  til 7500 og 8300 omdrejninger pr minut.

Specifikationer:

 • Drivkraft: Batteri
 • Klippebredde: 30 cm
 • Ydelse: Lithium 36 V 2 Ah
 • Arbejdstid pr gang: 36 – 45 min
 • Vægt: 4,1 kg

Ryobi RLT1825M13 (One+ serie)

Ryobi RLT1825M13 (One+ serie)

Gå til webshopFra 906,00 hos Proshop

Fra Ryobi kommer her RLT1825M13 modellen, som er en effektiv græstrimmer. Den har en 18 volts spænding, som drives af et 1,8 Ah batteri, hvilket giver dig mulighed for at holde din have pæn og velklippet.

Desuden kan batteriet også bruges i resten af Ryobi’s One+ serie. Batteri og oplader medfølger.

Den indbyggede teleskopstang gør det muligt nemt at justere højden, samt med EasyEdge funktionen kan du let skifte mellem trimning og kantklipning. Klippebredden er fra 20 til 29 cm.

Den vejer kun 1,65 kg, og er samtidig ergonomisk at bruge, grundet det komfortable tohåndsgreb.

Specifikationer:

 • Drivkraft: Batteri
 • Klippebredde: 20 – 29 cm
 • Ydelse: Lithium 18 V 1,3 Ah
 • Arbejdstid pr gang: 20 – 27 min
 • Vægt: 1,65 kg

Stiga SGT 24AE – Bedste græstrimmer fra Stiga

Er du ikke helt imponeret over akku græstrimmer i modsætning til benzindrevne græstrimmer, er den tid nu ovre.

Stiga har med deres SGT 24AE model, kombineret kraften og robustheden fra en benzindreven græstrimmer, og overført dette til denne lækre, batteridrevne maskine.

På denne græstrimmer, kan du nemt justere længden og derved højden, så du skåner ryggen mest muligt.

Samtidig kan trimmerhovedet nemt og bekvemt justeres, så maskinen snildt kan bruges til kantklipning også.

Motorens størrelse lyder på 24V 4Ah, hvilket giver dig en kraftig lille motor, som kan køre i 25 minutter pr opladning.

Hele græstrimmeren vejer 2,5 kg, og derfor en af de lidt lettere modeller.

Trådens tykkelse er 1,6 mm, og har en klippebredde på 25 til 30 cm. Kort fortalt er Stiga SGT 24 AE den bedste græstrimmer i denne priskategori.

Specifikationer:

 • Drivkraft: Batteri
 • Klippebredde: 25 – 20 cm
 • Ydelse: Lithium 36 V 2 Ah
 • Arbejdstid pr gang: 20 – 28 min
 • Vægt: 2,5 kg

En akku græstrimmer uundværligt i større haver

Hvis man gerne vil have det helt rigtige finish til sin have, er en akku græstrimmer ret så uundværlig.

Du kan med nemhed tage den med rundt i hele haven, og få gjort bugt med græs og ukrudt rundt om alle kanter, bede, stolper, sten og des lige.

Slip for besværlige ledninger

Det der gør akku græstrimmer yderligere uundværlige, er at de er batteridrevne, og at du derfor slipper for lange, besværlige og dyre forlængerledninger.

Så har du en stor have, og ønsker en den bedste græstrimmer, er en akku græstrimmer det helt rigtige valg for dig.

Køb et anerkendt mærke

Anerkendte mærker er bare bedre, da disse har modtaget ris og ros, for til sidst at slippe igennem nåleøjet, med et produkt som kan klare de ting du skal have ordnet i haven.

Men anerkendte mærker kan også klare tidens tand, og holde til at blive brugt.

Der er derfor et grundlag for, at nogle ting kommer med mærket. Dette gælder særdeleshed når det drejer sig om maskiner og redskaber til haven.

Og på længere sigt, er det bare bedre at investere i den bedste græstrimmer, der kan tåle at blive brugt til det, det skal bruges til, istedet for at skulle gå ud og købe en ny igen, allerede om et år eller to.

Skån din ryg og kig efter højdeindstilling

Hvis du døjer med ryggen, eller blot har kendskab til, at hvis du arbejder for lang tid i den forkerte stilling, så vil du begynde at døje med ryggen.

Det er derfor en rigtig god idé at kigge efter en akku græstrimmer med højdeindstilling.

På den måde kan du justere hvor lang akku græstrimmeren er, så du hverken behøver at bøje dig forover, eller bagover, for at trimme græskanterne.

Du skal blot bruge armene til at styre græstrimmeren med armene, og sørge for at holde en rank og sund positur.

(Ah) Amperetimer, spænding og volt

Når du skal ud og investere dig i en den bedste græstrimmer med batteri, eller en akku græstrimmer, er det en god ide at vide lidt om hvad Ah, volt og spænding betyder.

Ah står for Ampere Hour, som på dansk betyder Amperetimer. 1,0 Ah vil kunne trække 1 Ampere i en time, givet at denne 1 ampere er konstant.

Mange ting kan have indflydelse på dette, så som vekslende modstand. Og da du vil benytte en græstrimmer til at slå græskanter med, kan du med sikkerhed forvente at der vil opstå vekslende modstand.

Spænding i forbindelse med en græstrimmer, har indflydelse på hvor kraftig din maskine er. Jo højere volt, desto højere kraft, kan den udføre.

Sammenhængen mellem Amperetimer og spænding er, at jo større spændingen er, desto mere strøm(ampere) skal den bruge.

Derfor er det vigtigt at have med i mente, at hvis du ønsker, eller skal bruge en kraftig maskine til din have, så skal du også huske at se efter en maskine med et større batteri.

Bedste Zanussi vaskemaskine i 2018

0
Bedste Zanussi vaskemaskine

Valg af bedste Zanussi vaskemaskine

I denne artikel finder du overblikket over den bedste Zanussi vaskemaskine i 2018. Du finder blandt andet også flere testvindere, hvor de har vundet en række test fra både danske og udenlandske magasiner.

Helt præcist forsøger vi med artiklen at finde ud, hvilken frontbetjent vaskemaskine fra Zanussi, der er det bedste valg i 2018.

Ny Zanussi vaskemaskine? Dette skal du se efter

Der er mange faktorer, der spiller ind, når du skal købe den bedste Zanussi vaskemaskine. På markedet findes der en række rigtig gode anbefalesværdige vaskemaskiner, som blandt andet har høje energiklasse besparelser, og en høj vaskekapacitet.

Mange er utrolig opmærksomme på energiklassen, der helst skal ligge A+++ kategorien, som på årsbasis kan spare op til et par tusinde kroner.

Men udover dette er der en lang række andre faktorer, der afgør om en vaskemaskine er økonomisk og mest praktisk til dit behov.

Udover energimærket kan det være en rigtig god idé at kigge nøje efter andre ligeså vigtige specifikationer udfra hver enkelt vaskemaskine. Vi har delt det vigtigste specifikationer op, hvor vi præcist og kort beskriver, hvad det betyder.

Generelt om Zanussi vaskemaskine

En Zanussi vaskemaskine er forholdsvis billigere i indkøb end så mange andre producenter, og kan betragtes som en miljøvenlig, og økonomisk vaskemaskine. De fleste nyere Zanussi vaskemaskiner har en fornuftig energimærkning, og et lavt el/vand forbrug.

Maskinerne kan konkurrere utroligt meget på prisen, og flere af topmodellerne har ligget langt nede prismæssigt i udsalgsperioderne.

Mange nye funktioner er ikke nødvendige

Tilgengæld er der blevet sparet på flere funktioner, som mange i virkeligheden slet ikke behøver. For at holde prisen attraktiv, så mulig er der blandt andet sparet på funktionerne som Dampfunktion, Aquastop, Wi-Fi, Autodosering og på enkelte modeller timer-funktion.

En god Zanussi vaskemaskine er stadig en rigtig godt valg uden nødvendigvis at være indbygget med de nyeste ekstra features. Kan man som familie leve uden disse egenskaber, så er Zanussi nok et af de mest attraktive i forhold til prisen.

Flere af topmodellerne har også vundet en række bedst i test resultater, hvilket indikere på at Zanussi også ligger i toppen af bedste vaskemaskiner.

Alle nyere Zanussi vaskemaskiner har en kulfri motor

En nyere Zanussi vaskemaskine har indbygget en kulfri motor, som har en væsentlig længere levetid i forhold til en traditionel, og de fleste modeler har centrifugering fra 1400 omdrejninger pr.minut.

Du kan læse mere meget under den hver enkelte model, og dennes specifikationer.

Zanussi ZWF91483WH – Bedste Zanussi vaskemaskine til familien

Denne Zanussi vaskemaskine er både rummelig, og energibesparende, som har et årligt forbrug på 173 kWh.

Vandforbruget ligger på cirka 10390 liter og er energimærket med A+++.

Til familien er denne Zanussi vaskemaskine et godt valg, da man kan vaske en del mere med XXL tromlen.

Derudover er der plads til hele 9 kg vasketøj, og med andre ord slipper du for at vaske tøj flere gange om ugen.

Med Quickwash og autosense funktionen bliver dit strøm, og vandforbrug nedsat yderligere, da programmet tilpasser sig automatisk efter vaskens størrelse.

Restfugtighed på 52% og 1400 omdrejninger

Restfugtigheden på 52% og centrifugeringen på 1400 omdrejninger pr. minut ligger ikke i den højeste skala, men dermed lige under som stadigt er rigtig godt, taget i betragtning af prisen på denne Zanussi vaskemaskine.

Maskinen har desuden også en Fuzzy Logic mængesautomatik, som optimere og analysere hver vaskeprocess, der går hen og giver endnu bedre vaskeresultater.

Kan du undvære timer-funktionen, autodosering, og styringen via Wi-Fi så er denne Zanussi vaskemaskine nok det en af de bedste vaskemaskiner i det lave prisleje til familien, der ikke vil på gå kompromis med kvaliteten.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A+++
 • Centrifugering: 1400
 • Vaskekapacitet: 9 kg
 • Restfugtighed: 52 %
 • Årligt energiforbrug: 173 kWh
 • Årligt vandforbrug: 10390 liter
 • Lydniveau: (Vask) 54 dB
 • Lydniveau: (Tørre) 78 dB
 • Motortype: Kulfri
 • Damp-funktion: Nej
 • Timer-funktion: Nej
 • Automatisk dosering: Nej
 • Mål: H 85 x B 60 x 60 cm
 • Vægt: 75 kg

Zanussi ZWF81663W – Mest energivenlig med timerfunktion

Denne Zanussi vaskemaskine er nok et af de mest energivenlige A+++ modeller fra producenten.

Centrifugeringen ligger på 1600 omdrejninger pr. minut, hvilket er det højeste.

Ligeledes ligger restfugtigheden kun på 44%. Samlet set får man virkelig en effektiv, og utrolig energibesparende vask, da tøjets tørretid reduceres væsentligt, og giver tørretumbleren mindre slid på længere sigt.

Spar mange penge på el og vand

Årligt bruger denne Zanussi vaskemaskine 153 kWh, og har et vandforbrug på cirka 9999 liter.

Denne kombination kan spare dig rigtig mange penge både på el, vand og varme.

En 8 kg vasketromle giver en god, og praktisk størrelse til langt de fleste familier, som vasker et par gange om ugen.

Motoren er en kulfri type, der sikre maskinen en ekstra lang levetid, og producenten giver hele 10 års garanti på motoren.

Zanussi ZWF81663W kan være utrolig nyttig i hverdagen med QuickWash funktionen som kan reducere vasketiden helt op til 50%.

Børnefamilier vil få ekstra gavn af denne funktion, da man ikke længere behøver lige så lange ventetider, og kan i stedet bruge, gøre på andre praktiske gøremål i hjemmet.

Effektiv God timer-funktion

Med det digitale resttidsvisning, og timer funktion kan man udskyde tiden med helt op til 20 timer, og du kan indstille vasketiden helt nøjagtigt, når det bedst passer dig på dagen.

Zanussi ZWF81663W har ikke det pæneste design, og kan man leve med dette, er denne Zanussi vaskemaskine den billigste i drift og mest miljøvenlige.

– Tjek evetuelt denne video med Zanussi zwf81663w

Specifikationer:

 • Energiklasse: A+++
 • Centrifugering: 1600
 • Vaskekapacitet: 8 kg
 • Restfugtighed: 44 %
 • Årligt energiforbrug: 190 kWh
 • Årligt vandforbrug: 9999 liter
 • Lydniveau: (Vask) 51 dB
 • Lydniveau: (Tørre) 78 dB
 • Motortype: Kulfri
 • Damp-funktion: Nej
 • Timer-funktion: Ja
 • Automatisk dosering: Nej
 • Mål: H 85 x B 60 x 57,6 cm
 • Vægt: 75 kg

Zanussi ZWF71660 – Med quick wash og høje omdrejninger

Zanussi ZWF71660W minder utrolig meget om ZWF81663W. Sammenligner man de 2 modeller mod hinanden, så vinder denne model på prisen, men tilgengæld er der også sparet lidt mere på den funktionelle del.

Zanussi ZWF71660W har blandt andet en mindre tromle kapacitet på 7 kg, hvilket lige er på grænsen til f.eks en større familie med 2-3 børn.

Men tilgengæld har denne Zanussi vaskemaskine et af markedets bedste centrifugering, og restfugtighed, som henholdvis ligger på 1600 omdrejninger og 44%.

Miljøvenlig og energibesparende

Der skal med andre ord bruges mindre tid på at tørre tøjet, og på længere sigt er det godt miljøvenligt valgt.

årsbasis bruge denne Zanussi vaskemaskine 9499 liter vand, og har et energiforbrug på 171kWh.

Dette tal giver en god indikation, hvad man kan forvente af en A+++ maskine der ligger på højde sammen med markedets bedste maskiner.

Lydniveauet på henholdsvis 58 (dB) og (78 dB) ligger lidt højere i forhold til de bedste vaskemaskiner.

Perfekt til en bryggers eller udhus

Til et bryggers eller udhus vil det være helt perfekt sted at have maskinen stående, da man hurtigt kan lukke døren, hvis det forvolder støjgener.

Bor man i en lejlighed eller har planer om at installere vaskemaskinen i køkkenet burde det heller ikke være et problem.

Nogle vil måske se efter vaskemaskiner med så lav decibel som muligt på grund af små børn, eller generelt ønsker en mest støjsvag vaskemaksine.

Maskinen er med børnesikring, der gør, at lågen og betjeningspanelet er fastlåst under hele vaske forløbet.

Med QuickWash kan du få rent tøj på 30 minutter, hvis man hurtigt skal ud af døren. Med denne Zanussi er du kort fortalt sikker på at få en driftsikker maskine til en fornuftig pris.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A+++
 • Centrifugering: 1600
 • Vaskekapacitet: 7 kg
 • Restfugtighed: 44 %
 • Årligt energiforbrug: 171 kWh
 • Årligt vandforbrug: 9499 liter
 • Lydniveau: (Vask) 58 dB
 • Lydniveau: (Tørre) 78 dB
 • Motortype: Kulfri
 • Damp-funktion: Nej
 • Timer-funktion: Ja
 • Automatisk dosering: Nej
 • Mål: H 85 x B 60 x 52,6 cm
 • Vægt: 71 kg

Disse specifikationer skal du kende til inden køb

Miljømærket: (Energiklasse A+/A++)

Som nævnt kender de fleste til energimærket, og betyder, hvor meget hver enkelt vaskemaskine bruger i el og vand.

Energimærkningen starter fra D, og går helt op til A+++ der de bedste og mest miljøvenlige.

Stort set er alle nyere vaskemaskiner på markedet mærket med A+ og derefter.

Vi anbefaler også kun at gå efter vaskemaskiner med de højeste energimærkninger.

Centrifugering: (1.200-1.400-1.600 omdrejninger)

Kort fortalt betyder dette, hvor mange omdrejninger tøjet udsættes for pr. minut.

Jo højere omdrejninger, jo kortere tid skal du have tøjet hængende på tørrestativet eller tørre i tørretumbleren.

Med andre ord kan man også sige, at vaskemaskiner med højeste omdrejninger giver tøjet mindst fugt og vand efter endt vask.

Støjniveau: (dB)

(dB) er en forkortning af decibel og betyder, hvor meget vaskemaskinen larmer.

Det kan være utroligt vigtigt at tænke over lydniveauet, når du skal investere i en ny vaskemaskine.

For husejere betyder støjniveauet ikke ligeså meget for dem, der enten bor i lejlighed eller rækkehus, hvor man er omgivet af naboer.

Højt støjniveau er ofte en problem i tæt bebyggede områder, og det kan være en god idé at vælge en maskine med så lav decibel som mulig, men tilgenæld stiger prisen også på vaskemaskinen.

Restfugtighed: (55% – 51% – 45% – 43%)

Jo lavere en vaskemaskines restfugtighed er, jo mindre fugt indeholder tøjet, efter endt vask.

Det betyder, at tøjet både vil tørre hurtigere i tørretumbleren eller på et tørrestativ.

Det er et mere miljøvenligt valgt at vælge en vaskemaskine med en lav restfugtighed som muligt, da du skal lufte mindre ud, og tørretumbleren skal køre i kortere tid af gangen.

Man kan på denne måde spare på ens årlige elforbrug.

Kulfri motor:

Som navnet antyder, så er vaskemaskinens motor uden kul og giver dermed færre slitage. Når der er mindre at slide på  – jo mindre vedligeholde skal man tænke på, og det giver en forlænget levetid på vaskemaskinen.

Motoren har en klare sig i længere tid sammenlignet med de traditionelle, og flere producenter giver helt op til 10 års garanti eller mere på motoren.

Generelt er vaskemaskiner med kulfri motor mere miljøvenlige, og mere energibesparende. Det kan derfor kun anbefales, at købe en vaskemaskine med kulfri motor.

Dampfunktion:

Kort fortalt betyder det, at vaskemaskinen har sit eget antikrøl program, der er meget skånsom overfor tekstiler. Damp funktion er især godt til uld, skjorter og pæne bukser.

Behovet for strygning af tøjet bliver minimeret, og man spare rigtig meget tid på strygning af tøj.

Med dampfunktionen behøver man nødvendigvis ikke længere at aflevere tøjet til renseri. Processen er nogenlunde den samme, og dit tøj vil se nyt ud – Næsten som dengang dét blev købt fra ny af.

Timer:

En vaskemaskine med en timerfunktion kan være smart i en travl hverdag. Du kan præcis indstille, hvornår vasken skal sættes i gang, og hvornår den skal være færdig.

Det er super god feature, hvis man er en børnefamilie og har travlt om morgenen.

F.eks kan du fylde vaskemaskinen op om morgen, og indstille den til at starte senere hen på dagen. Når du så har fri fra arbejdet, så kan du komme hjem til et rent, og frisk vasket tøj.

Børnesikring:

Alle børnefamilier bør overveje en vaskemaskine med høj sikkerhed. En hel del modeller har en rigtig smart pin kode lås der gør, at man ikke kan foretage sig noget, før koden er blevet tastet ind.

Derudover kan lågen og betjeningspanelet fastlåses helt under vask, og der kan ikke ændres på vaskeprogrammet, efter maskinen er blevet sat i gang.

Automatisk sæbedosering:

Mange nye vaskemaskiner er indbygget med et automatisk sæbedosering. Alt afhængig, hvilket mærke og model der er tale om så, består vaskemaskinen af 1 til 2 beholdere, som fyldes op med vaskepulver, flydende vaskepulver og skyllemiddel.

Der fyldes på til max punktet, og det samme gentages løbende. Man slipper for at dosere vaskepulver og skyllemiddel, og man skal egentligt blot starte maskinen.

Især familier med børn vil få det største udbytte af denne funktion, hvor de mindste kan deltage aktivt i husets daglige gøremål.

Kapacitet:

Det er vigtigt at vide, hvor mange kg tøj vaskemaskinen kan tage imod af gangen.

Valget kan have en afgørende betydning for energiforbruget, og der er stor forskel på, om man bor alene eller er en familie med 2-3 børn.

En børnefamilie med 2 voksne og 2 børn vil ikke have ret meget glæde af en vaskemaskine der kun tage imod mellem 5-7 kg vasketøj.

Man ville være nødt til at vaske op til flere gange på ugentligt basis.

Vælger man derimod en model, der tage imod 8-10 kg tøj, så kan der spares en hel del på vand, og elregningen hvert år.

Så set fra et økonomisk perspektiv skal man gå efter en høj kapacitet, hvis man er en større familie og omvendt, hvis man bor alene eller kun bor 2 sammen.

Aquastop:

Aquastop er altid en god egenskab for en vaskemaskine. Det giver en høj sikkerhed i tilfælde af et uheld. Med andre ord kan man kalde for det en vandlås, som begrænser vandskaden, hvis der opstår en fejl i en slange i vaskemaskinen.

WIFi funktion:

Wi-Fi til vaskemaskiner er nyere af dato, og giver en smartere teknik, som kan styres via en smartphone.

Det giver en god kontrol over maskinen, og du kan samtidigt også holde styr på energiforbruget.

Det eneste krav er, at man har adgang til internettet, og downloader en app, som passer til vaskemaskinen. Det er forholdsvis enkelt at komme igang med, og det er gratis at bruge.

Det er en smart funktion, men ikke den vigtigste. Langt de fleste kan faktisk godt undvære denne feature, og ens valg af bedste vaskemaskine skal ikke afgøres på dette grundlag.

Bedste transportabel grill for pengene i 2018

0
Mest transportabel grill for pengene

Valg af transportabel grill

Flere vælger at købe en transportabel grill i stedet for en engangsgrill. På længere sigt er det meget nemmere at have med at gøre, og du behøver ikke forurene naturen eller lede efter affaldsspande ude i det fri.

En transportabel grill kan stort bruges alle steder og kan nemt pakkes ned i bilens bagagerum.

De små transportable gasgriller er heller ikke en dyr investering, og faktisk kan de fleste være med her.

Det næste spørgsmål er, hvilken type transportabel grill skal du købe? Hvad er forskellen på de enkelte modeller?

Det forsøger vi at finde ud længere nede i artiklen, hvor du finder en grundig produkt beskrivelse af hver transportabel grill.

Hvilken transportabel grill skal jeg vælge?

Først er fremmest, er det vigtigt at gøre op med sig selv om man vil have en grill, der køre på gas eller kul.

Det er ikke en entydigt svar på hvilken type der er dét bedste valg, men hver enkelt grill har hver sine svage og stærke sider.

Generelt er anskaffelsesprisen på gasgrill lidt højere end kulgrill, og en gasgrill er også nemmere at vedligeholde.

Dertil sagt skal det siges, at over tid – Så vil en gasgrill alligevel være en smule billigere i drift, men det er ikke prisen i sidste ende, som skal afgøre dit valg.

Hvad er nemmest en transportabel grill på gas eller kul?

Man siger, at gasgrillen er nemmest, når det kommer til regulering af temperaturen og hastigheden.

Kort fortalt tager det ikke længere end 10-12 minutter, at få varmet gasgrillen, og du kan i princippet allerede stege bøfferne.

Derimod tager det dobbelt så lang tid at få varmet en kulgrill ordenligt op.

Konklusionen er derfor, at gasgrillen vinder helt klar på bekvemmelighed. Alligevel mener mange, at en kulgrill er hyggeligere forstået på den måde, at du har masser af tid til hygge sammen med venner og familie med en kold øl eller sodavand, imens kulgrillen starter op.

Hvilken grill type giver den bedste smagsoplevelse?

Dette er nok et af de sværeste spørgsmål, for der vil altid være tilhængere og modstandere af både gasgrillen og kulgrillen.

Det handler mere i princippet om smag og behag, og hvordan det passer ind i ens hverdag.

Begge dele kan desuden tilsættes med flere forskellige røgsmag, hvis man ønsker en karakterisk smagsoplevelse.

Hverken gas eller briketter tilføre ikke smag, men det gør derimod kul, som mange mener er det “helt rigtige” metode at grille på. Uanset hvad du vælger, så er løsninger stort set lige gode.

Andre er gået et skridt længere og har anskaffet begge typer grill til hver situation.

Hvad er nemmest at rengøre?

Når det kommer til rengøring og vedligeholdelse, så er den traditionelle kulgrill nemmest at gøre ren.

Efter endt grillning kan man lade kullet lade blive i grillen i et stykke tid, hvorefter det bliver til aske. Herefter skal man blot hælde asken ud af grillen.

Det er meget enkelt, og der behøves ikke engang særligt meget knofedt til. En gasgrill skal man hele tiden sørge for, at få fjernet gammelt fedt fra kødet, som drypper ned i en fedtbakke.

Bakken skal tømmes hver gang, og risten kræver mere vedligeholde samt pleje i forhold til en kulgrill.

Det er meget vigtigt at få rengjort fedt bakken, da man ellers risikerer, der opstår brand.

Den lille transportabel grill er måske en af de bedste i sin kategori. Selvom den ikke fylder ret meget, så er den virkeligt effektiv og kan grille alle typer kød.

Napoleon TravelQ 285 er et fint supplement til de store gasgrill, og kan udover i det fri også bruges til en mindre terrasse eller altan.

Den er utrolig effektiv med sine 2 brændere og har god plads til grillning, der måler 54 x 57 centimeter. Den starter lynhurtigt op, som er helt perfekt til camping eller en travl hverdag.

Den er også kompakt, og stativet kan foldes sammen, og pakkes ned i bilens bagagerum. Den er med andre ord utrolig nem at transportere og kan bringes med overalt.

Effektiv direkte og indirekte varme

Gasgrillen kan både grille direkte, og ved indirekte varme. Der er masser af muligheder, og den kan både tilsluttes til de helt små “dåse” gasflasker, som vi kender fra supermarkederne, og de helt store flasker på 5 – 10 kg.

Dog skal der købes et regulatorsæt til de store flasker, hvis man ønsker dette setup.

Grillen inkl. stativet vejer blot 19 kg og er bygget i god kvalitet, så den holder til alt slags vejrforhold.

Ligeledes er tændingssystem godt afdækket, så vinden ikke påvirker ilden i brænderørene. Der er også 2 borde i siderne med ophæng til dine grillredskaber, og plads nok til en tallerken eller bakke, når kødet er stegt færdigt.

Der er virkeligt mange muligheder med denne transportabel grill fra Napoleon, som kan bringes med på campingturen eller have stående på terrassen.

– Tjek evetuelt denne video med Napoleon TravelQ 285 gasgril

Specifikationer:

 • Materiale: Rustfrit stål
 • Brændere: 2
 • Grillareal: 1.840 cm²
 • Bordhøjde: 73 cm
 • Totalhøjde: (Lukket) 94 cm
 • Bredde: (Lukket) 51 cm
 • Vægt: 19 kg

Dette er “storebroderen” til Napoleon TravelQ 285. Grillen har blandt andet fået højere aluminiums låg, som giver endnu flere muligheder.

Du kan grille fjerkræ eller større stege. Med sine 2 individuelle brændere kan du også grille på direkte og ved inddirekte varme.

Den tænder hurtigt op og er klar til brug cirka 10 minutter efter. Der er også et termometer i fronten, så man kan holde styr på temperaturen.

Dermed kan du meget hurtigt komme igang med, at grille sammen med vennerne eller familien.

Til hverdag især for småbørns familie er denne type transportabel grill helt det rigtige valg.

Den fylder også minimal i forhold til de store gasgrill og kan opbevares på altanen eller i mindre skur, når den ikke bruges.

Lav vægt og kan køre på hjul som en trolley

Den kan også “pakkes sammen” nøjagtigt som en trolley, og køres til f.eks til en bålplads, der er lidt længere væk.

Der medfølger et regulatorsæt til grillen, der kan bruges til mindre 5 kilos flasker og de helt store på 10 kg.

Stativet er utroligt stabilt, og man skal ikke bekymre sig om vægten fra en stor fad.

Sidebordene er rimelige robuste, og det samme kan man sige om grillen, som er også er vejrstands bestandig.

Napoleon TravelQ Pro 285X gasgrill vejer kun 19,5 kg, hvilket ikke er meget for en komplet gasgrill i dennes størrelse.

Der er ingen tvivl om, at Napoleon TravelQ Pro 285X er den bedste transportabel grill på gas med mange funktionelle egenskaber, som gør at vi prismæssigt befinder os i den høje ende.

– Tjek evetuelt denne video med Napoleon TravelQ Pro 285X gasgril

Specifikationer:

 • Materiale: Rustfrit stål
 • Brændere: 2
 • Grillareal: 1.840 cm²
 • Bordhøjde: 74 cm
 • Totalhøjde: (Lukket) 103 cm
 • Bredde: (Lukket) 112 cm
 • Vægt: 19,5 kg

COBB premier transportabel grill er en rigtig smart gasgrill, der er utrolig familievenlig. Faktisk er den opbygget på den måde, at det ydre aluminiumskabinet ikke bliver varmt ved direkte berøring.

Med andre ord skal du ikke længere bekymre dig om, at brænde fingrene ved direkte berøring.

COBB også billig i drift, hvor det vil sige, at du kan grille i cirka 3 timer på en enkelt lille gasdåse.

Alle dele kan desuden tåle at vaskes i en opvaskemaskine, hvilket gør det meget let at gå til. Selve grillen vejer kun 4 kilo og er meget transportvenlig.

COBB er perfekt til camping og vandretur

Den kan tages med på picknik, camping, jagt eller med på en fisketur. Den giver rigtig mange fleksible muligheder, og småbørnsfamilier med en mindre altan ville også få meget glæde af denne type transportabel grill.

Temperaturen kan komme helt på 300 grader, og man kan købe et tilslutte en regulator til de større 5 – 10 kilos gasflasker.

COBB premier kan bruges til alt lige fra fisk, grøntsager og til mindre stege. Med andre ord er denne grill et af de bedste til prisen, som er billig i drift på den lange bane.

Specifikationer:

 • Materiale: Rustfrit stål
 • Dele vaskes i opvaskemaskine: Ja
 • Regulator til flasker: Ja (tilkøb)
 • Brændere: 1
 • Totalhøjde 30 cm
 • Bredde: 30 cm
 • Vægt: 4 kg

Lotusgrill regular 34 cm kulgrill

forklaret på den måde, at den både er gnistfri og røgfri. Lotusgrill er batteridrevet med et unikt blæsesystem, der sender luft op direkte til kullene.

Kullene ligger samlet helt tæt i en lukket beholder, som efterfølgende tændes op.

Der sidder en knap i siden, som tænder for ventilationssystemet, der samtidigt sørger for at regulere på temperaturen. Den fylder ikke ret meget og har en vægt på blot 3,7 kilo.

Med dobbeltvægge og kulsmag

Dermed kan du kort fortalt medbringe grillen overalt. Den er perfekt til outdoor folket, hvor det helst skal gå nemt til.

Lotusgrill er desuden indbygget med dobbeltvægge, som gør, at du ikke brænder dig ved at flytte rundt på grillen.

Du skal heller ikke bekymre sig om kød fedtet, da Lotusgrill er opbygget effektivt, så kødsaften umuligt kan dryppe ned direkte på kullene.

Er du ikke til gasgrill, kan Lotusgrill lige være sagen, da kødet tilført “kulsmag” ligesom de traditionelle kuglegrill, som vi allesammen kender.

Ønsker du en hurtig lille grill til hverdagsbrug eller en transportabel grill til camping, så kan den lille prisvenlige Lotusgrill helt klart anbefales.

– Tjek evetuelt denne video med Lotusgrill regular

Speficikationer:

 • Materiale: Rustfrit stål
 • Brændere: 1
 • Brændetid: 40-90 min
 • Grillstater: Ja (indbygget)
 • Bordhøjde: 23,4 cm
 • Bredde: 21 cm
 • Vægt: 3,7 kg

Lotusgrill XL 45 cm bordgrill

Denne Lotusgrill er “storebroderen” med en grillrist på 45 cm i diameter. Har har du med andre ord en del mere plads at gøre godt med.

Du kan grille større bøffer, og stege til familien og vennerne. Nogle foretrækker generelt mere plads til kødet, da flere griller flere typer kød på samme tid.

I beholderen til kul kan der cirka indeholde 400 gram kul, hvor ifølge producenten Lotusgrill allerede vil være klar efter 5 minutter.

Grillen vejer 6,7 kilo, og er stadig til at transportere rundt med. Som den lille model, er denne også yderst meget billig i drift, og er helt perfekt til grill entusiaster.

Som en af de få på markedet kan grillen købes i hele 6 forskellige farver. Lotusgrill kan desuden være en helt perfekt gave til outdoor manden eller kvinden, som har alt.

– Tjek evetuelt denne video med Lotusgrill XL 45 cm 

Specifikationer:

 • Materiale: Rustfrit stål
 • Brændere: 1
 • Brændetid: 60-120 min
 • Grillstarter: Ja (indbygget)
 • Højde: 25,7 cm
 • Bredde: 23,5 cm
 • Vægt: 6,5 kg

Her er der tale om en “must have” transportabel grill til entusiasten. Den er super fed og har et tiltalende design, der på ingen måde ligner de andre modeller.

Den er udviklet af en Michelin stjerne kok, der ønsker at skabe rammer for et lækkert måltid på farten.

Bundpladen og håndtaget er varmeresistent, som gør, at du ikke brænder dig ved direkte kontakt. Du kan derfor flytte kulgrillen stort set som det passer dig.

Der medfølger en praktisk serveringsfad, opbevaringsbakke, og et super smart låg af bambus.

Enkelt rengøring og lav vægt

Desuden grillristen porcelænsemaljeret, som gør, at det meget lettere at fjerne fedt, og snavs efter endt grilning.

Everdure er en meget smart transportabel grill, som du mere eller mindre kan bringe med overalt.

Og den vejer kun 7 kilo, og er virkeligt kompakt bygget op. Som Lotus modellen fås Everdure kulgrill også grøn, orange og grå farve.

– Tjek evetuelt denne video med Everdue Cube transportabel grill

Specifikationer:

 • Materiale: Rustfrit stål
 • Type: Kulgrill
 • Farvevalg: Sort/grøn/Grå/Orange
 • Varmeresistent: Ja
 • Højde: 23 cm
 • Bredde: 42,5  cm
 • Vægt: 7 kg

Opbevaringskurv til legetøj – 15 kurve til børneværelset

0
Opbevaringskurv til legetøj

Det er vigtigt allerede fra starten af lære børnene, at rydde op efter sig. Når man stifter familie, er en opbevaringskurv til legetøj uundgåeligt.

Legetøj, bamser, træklodser osv fylder rigtig meget på et børneværelse, og de fleste forældre kender følelsen og irritationen over flydende legetøj på hele gulvet.

Det er enormt vigtigt for både forældre samt barn at man tidligt lære, hvordan man holder orden og struktur på tingene.

Der findes rigtig mange opbevaringskurve til legetøj, og det kan være noget af en opgave at finde den helt perfekte til hjemmet.

En opbevaringskurv til børneværelset lære barnet en masse

Uanset hvor kærlige, søde og dejlige børn er – Så kommer man ikke udenom at holde disciplin, og orden er en meget vigtig del.

Allerede tidligt i barnets levealder er det nemlig en rigtig god idé at lære barnet, hvordan de får styr på børneværelset, og skaber en god struktur.

Sammen kan man nå utroligt langt, og gøre hverdagen meget lettere som familie. Derfor gør dig selv en stor bjørnetjeneste ved, at inddrage barnet i den daglige oprydning.

Hvilken type opbevaringskurv til legetøj skal jeg købe?

Det er meget individuelt, hvilken type opbevaringskurv til børneværelset forældrene vælger.

Meget har at sige, hvor gammel barnet er, og hvor meget der skal holdes styr på. Desuden vil behovet for opbevaring på børneværelset ændre sig med tiden, i takt med barnet bliver ældre og måske får større legetøj, som er mere pladskrævende.

Man kan få alt lige fra vasketøjskurv, plastkasser, trækasser, metaltråd kurve, kufferter, riskurve og endnu flere end dem vi har nævnt her.

Lego opbevaringskasse til legetøj

Lego-opbevaringskasse-til-legetøj-

Disse lego opbevaringskasser fra pixizoo.dk er en af de mest populære modeller til børneværelset.

De er holdbare og fås desuden i rigtig mange forskellige farver. Har barnet behov for en hel del opbevaring, så det ikke noget problem med legos kasser.

Kasserne kan nemlig stables, og kombineres i forskellige farver, og alt efter hvor stort behovet er.

De passer helt perfekt til det moderne hjem og kan også bruges andre steder udover børneværelset.

Opbevarings mulighederne er uendelige, og der kan både være bamser, biler, trælegetøj, lego og bøger i lego kasserne.

De er super flotte, og prisen ligger også på et fornuftigt niveau, når man tænker på, hvor meget kasserne holder til.

House Doctor opbevaringspose til legetøj

House-Doctor-opbevaringspose-til-legetøj--400x400

Hos littlethings.dk sælger de denne meget simple, og populære vasketøjskuv. Den kan transporteres nemt, og vejer stort set ingenting.

Den er utrolig praktisk og kan mere eller mindre bruges til opbevaring af alt.

Udover børneværelset kan den også bruges til soveværelset, badeværelset eller i stuen, hvor du f.eks kan have aviser eller ugeblade i.

Brug dine kreative ideér, og skab en fed indretning på det lille børneværelse med House Doctor kurven.

House Doctor Squares vasketøjspose

House-Doctor-Squares-vasketøjspose-

Her har vi også en super fed vasketøjspose, der kan bruges til opbevaringskurv til legetøj. Den minder om den foroven, men er større og har et anderledes design.

Har barnet store biler eller en Brio togbane, er det rart med en større opbevaringskurv. Selvom posen er billig og enkel, så er den utroligt stærk og næsten uopslidelig.

Som et frisk indspark til indretning kan posen f.eks hænges op på væggen eller børnesengen.

Kort fortalt er alle muligheder åbne og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Bloomingville mint opbevaringstaske

Bloomingville-mint-opbevaringstaske-

Denne opbevaringstaske til børneværelset fra littlethings.dk er nok en af de sejeste til drenge.

Designet er rigtig flot og passer helt perfekt til lyse børneværelser. Takket være hanken kan man meget let transportere posen rundt, og giver et posen et flot finish.

Brug den til opbevaring af legetøj, bamser, børnetøj eller børnesko.

Drengene er vilde med denne lækre kurv, som er fremstillet i de bedste kvalitetsmaterialer.

Done By Deer opbevaringskurv til legetøj

Done-By-Deer-opbevaringskurv-til-legetøj--364x400

Hos kids-world.dk har de denne super smarte opbevaringskasse fra Done By Deer.

Den flotte firkantede kasse kan købes i farverne blå, pudder og grå farve. De kan både bruges til et drenge og pigeværelser, som i øvrigt er super nemme at indrette.

De passer helt perfekt ind på en hylde, puslebord eller en reol.

Man kan sortere biler, legetøj og bøger i dem hver for sig, så barnet allerede fra begyndelsen lære, at holde disciplinen på børneværelset.

Kassen har desuden to huller med metalkanter i siden, som gør det meget nemt at løfte.

En hel del forældre vælger at købe et sæt bestående af tre kurve i samme farve fordi, at kurvene passer helt perfekt sammen, og kan organiseres på mange forskellige måder.

Bloomingville opbevaringskasse med hjul

Bloomingville-opbevaringskasse-med-hjul-

Denne søde trækasse med hjul passer helt perfekt til børneværelser med en halvhøj seng.

Kassen er rigtig nem at arbejde med, og er utrolig let at skubbe rundt på børneværelset.

Det søde lille pindsvin med teksten er næsten ikke til at stå for, og de hvide små skyer i trækassen giver også en sødt look.

Man kan have legetøj, sko, bamser, dukker eller byggeklodser i kassen.

Med Bloomingville opbevarings boks er det faktisk rigtig let, at få styr og orden på børneværelset, og det ligger helt oplagt til en børnefamilie med en travl hverdag.

Bloomingville trækasser med hjul

Bloomingville-trækasser-med-hjul-

Har du brug for to trækasser på børneværelset, er der også denne mulighed, hvor du køber en pakke bestående af en mindre og større kasse.

Begge har hjul, som er dejlig nemme at skubbe rundt på gulvet, og er lige til at gemme “væk” under en høj børneseng.

Trækasserne er meget stærke og kan holde til rigtig mange gode år.

Kassen er super sød og flot med den lille ræv, og grævling samt de hvide små skyer printet inde i selve kassen.

Børnene er helt vilde med de skønne trækasser, og det kan man godt forstå, når man står med dem på børneværelset.

Lego Storage opbevaringsboks i multifarver

Lego-Storage-opbevaringsboks-i-multifarver--364x400

Lego Storage består af en samlet pakke af hele 4 Lego kasser i alt. Alle kommer i forskellige størrelser og kan stables ovenpå hinanden.

Boksene er firkantede, som gør det dejligt nemt at opbevare barnets biler eller Lego klodser.

De kan både bruges til drenge og pigeværelset, hvor børnene kan have glæde af de sjove Lego opbevaringsboksen rigtig længe.

De er robuste og kan tåle stød, slag og skub, da kasserne er fremstillet i rigtig god kvalitet.

Lego Storage er helt klart oplagt til at opbevare Lego klodser, men kan også indeholde andre ting og det helt op til barnet selv og forældre.

Cane-line opbevaringskurv til legetøj i tweak

Cane-line-opbevaringskurv-til-legetøj-i-tweak--400x400

Hos coop.dk har de denne super lækre trækasse i moderne design. Den er både luxuriøs og meget praktisk, da man kan stable kasserne overalt.

Udover til brug som en opbevaringskurv til legetøj er der også andre muligheder. Da trækassen både er vejr, og vandbestandig betyder det, at den kan bruges overalt.

Derfor er den ideel til køkkenet eller badeværelset, hvor det kan blive vådt og fugtigt.

Den gode kvalitet og de stærke materialer kan mærkes på prisen, men til gengæld får du en super lækker tweakkasse, der kan placeres næsten alle steder i boligen.

Kids Concept æsker til opbevaring i børneværelset

Kids-Concept-æsker-til-opbevaring-i-børneværelset-

Utrolig mange piger er rigtig glade for de lyserøde papæsker, og de kan indeholde alt fra sko, lego, smykker, legetøj til børnetøj.

De kan placeres under en seng, reolen, hylde eller et bord, hvor man have alle sine ting på ét sted.

Det søde look gør også, at netop denne model er meget populære blandt små piger, og passer helt perfekt ind på et lille prinsesse værelse.

De kan stables ovenpå hinanden og har en smart læderstrop under låget.

Kids Concept æsker i oval form til legetøj

Kids-Concept-æsker-i-oval-form-til-legetøj-

Disse flotte ovale grå papæsker passer helt perfekt til et drenge børneværelse. Her kan der stort set opbevares alt, hvad hjertet begærer.

Der findes stort ikke mindre ting, som ikke kan bruges i de flotte stjerne æsker.

Som mange af de andre typer kan de også stables, og gemmes væk under sengen eller blot stå på en reol.

Designet rigtig flot og kan også bruges i stuen eller i soveværelset. Der er rigtig mange muligheder, så det er bare om at komme igang.

Brabantia opbevaringskurv til legetøj i grå farve

Brabantia-opbevaringskurv-i-grå-farve

Denne Brabantia er et alternativt i forhold til de traditionelle typer. For det første kan de foldes sammen, og gemmes væk under sengen eller i et skab, hvis man en dag ikke længere har brug for opbevaring.

For det andet har den en rigtig smart åbning i fronten, der gør at barnet hurtigt kan smide legetøjet i, fremfor at først pille låget af det slet ikke er nødvendigt.

Kurven indeholder 35 liter i alt så har man derfor rigeligt af plads at gøre godt med. Man kan desuden vælge følgende farver: Sort, grå, rød og mint.

De kan også stables for, at bedre holde styr tingene. Man kan også have flere farver stablet, som gør det dejligt nemt for børn at holde en ordentlig struktur på deres værelset.

Oprindeligt er Brabantia kurven tiltænkt som en vasketøjskurv, men den kan sagtens bruges på børneværelset.

Kasser til rumdeler i 7 farver

Kasser-til-rumdeler-i-7-farver-

Babytoys.dk har disse meget kendte rumdeler kasser inde på webshoppen. Denne type er nok den mest populære, og billigste løsning i forhold til opbevaring af legetøj.

De koster ikke ret meget og kan hurtigt udskiftes, når de går i stykker – Og det gør en rumdeler kasse før eller siden.

Babytoys.dk føre dem i hele 7 forskellige farver og der skulle være rig mulighed for både, at finde en passende farve til drenge og pigeværelset.

De kan dog ikke stables, men til gengæld kan de placeres overalt på værelset. Med andre ord er denne løsning nok en af de nemmeste, og billigste til små guldklumper.

Franck & Fischer kurv i økologisk bomuld

Franck & Fischer kurv i økologisk bomuld

Er du meget miljøbevidst og vil være 100% sikker på, at dit barn ikke bliver udsat for farlige og ulovlige kemikalier, så er det måske denne opbevaringskurv til legetøj, du skal købe.

Den er fremstillet i 100% økologisk bomuldskanvas, der gør kurven ekstra stærk. Den kan placeres på gulvet, bordet eller under en halvhøj børneseng.

Både drenge samt piger kan få stor glæde af den bløde kurv, og man kan sågar også selv bestemme motivet.

Kurven fås med enten en sød abe, stjerne eller en flot svane i to forskellige farver.

For cirka 200 kroner mere kan denne kurv også fås med hank, som gør det langt nemmere at flytte rundt med, når kurven bliver fyldt op.

Køkken: Bedste blender til prisen

0
Bedste blender

Valg af den bedste blender

En blender er efterhånden et uundværligt stykke værktøj i køkkenet, og derfor overvejer du måske også at anskaffe dig en, eller udskifte din gamle til noget nyere eller bedre.

Det kan dog være lidt af en jungle at finde rundt i, så derfor har vi samlet en liste over de bedste blender på markedet.

En god blender, kommer helt an på hvad du har behov for. Der er jo ingen grund til at købe den kraftigste blender, hvis du blot skal bruge den til at blende optøede og bløde madvarer.

Men skal du derimod kunne knuse is, blende frosne bær og des lige, så er det en rigtig god idé at købe en blender med en del mere slagkraft. Sidst nævnte bliver helt automatisk lidt dyrere, grundet den større motor.

Blenderen er din bedste ven i køkkenet

Når du skal lave mos, puré, hakke, knuse eller blande, er en blender din bedste ven! På kort tid kan du lave de lækreste ting, og så på nemmeste vis. Skal nødderne hakkes, så klarer en blender lynhurtigt det.

Skal du lave pesto, smoothies, puré, mos, ja, ligeså klarer en blender skærene for dig. Ønsker du at knuse noget is, kan du også sagtens gøre det.

Mulighederne er uendelige med en blender, og det gør den til et fantastisk stykke værktøj inden for morderne madlavning.

Alle har behov for en god ven, og med med den bedste blender har du en af de skarpeste knive i skuffen.

Kicthenaid BEMS4 – bedste blender til prisen

Fra Kitchenaid til dit køkkenbord, kommer der her en støjsvag og lækker blender, der kan knuse is, helt uden tilsætning af væsker.

Lad dig ikke narre af den betydeligt lille motorkraft på 550 watt. Grundet en kraftig og skarp kniv i rustfrit stål, samt soft-start og intelli-styring, som giver en optimalt hastighed ved alle niveauer, kan denne blender klare det meste.

Soft-start betyder at den starter langsomt ud, for derefter at accelerere i hastighed, hvilket giver en jævn og ensartet blandning.

Medfølgende til blenderen, er både en 1,5 liter glaskande, og en 0,75 liter plastikkande, til forskelligt brug. Begge kander har et tætsiddende låg, og et integreret målesystem, så du nemt kan se hvor meget væske du har i kanden.

Den kraftfulde motor er indkapslet i et lækkert og stilrent design, der samtidigt også giver dig en robust og stabil forstødt metalfod.

Den er indbygget med seks hastigheder, samt pulsfunktionen der giver dig 12 kombinationsmuligheder.

Specifikationer:

 • Effekt: 550 W
 • Kapacitet: 1,5 liter
 • Kande materiale: Glaskande
 • Hastigheder: 5
 • Pulsfunktion: Ja
 • Farve: Grå

Wilfa WBL-1200V2 blender

Nogle gange er det bare fedt med en stor og lækker Blender, og med den bedste blender fra Wilfa får du her en overdådig en af slagsen.

Den har en kraftig 1200 watt motor, som både kan knuse, mose, blende og hakke.

Tilmed har den et overophedningsbeskyttelse i motoren, så den ikke bliver for varm og smelter sammen.

Skulle den skade ske, er der 5 års garanti på motoren. Det siger blot lidt om hvor meget Wilfa tror på deres produkt.

Motoren er indkapslet i et lækkert rustfrit stål design, der passer perfekt ind i det nye hjem, og står godt og robust fast på dit køkkenbord med kraftige gummifødder.

Der er 18 hastigheder at regulere imellem, alt efter hvad du skal bruge blenderen til.

Tilmed har den et program til at knuse is og lave smoothie, samt et program til rengøring. Kniven i blenderen er fremstillet specielt til at knuse is.

Selve kanden er af et tykt glas, og har indikationer til afmåling. Den kan rumme op til 1,8 liter væske, hvilket giver dig plads til større mængder suppe, cocktails, smoothies, eller hvad ud nu finder på at bruge en blenders mange muligheder til. Låget har et påfyldningshul, en blød plastiskkant, og er let at tage af.

Når du er færdig med at blende det der skal blendes, er kanden nemt at afmontere samt at rengøre, så du ikke skal bøvle for meget med det.

Specifikationer:

 • Effekt: 1200 W
 • Kapacitet: 1,8 liter
 • Kande materiale: Glaskande
 • Hastigheder: 6
 • Pulsfunktion:
 • Farve: Stål

Magimix Blender 11610

Med denne kraftige blender fra Magimix, har du alt hvad du kunne ønske dig i en blender. Den har en motor med en effekt på 1200 watt, men samtidig er den stadig utrolig støjsvag

Den har fire hastigheder, samt fire forudindstilling til at blende suppe, smoothies, is og dessert.

Derudover har den også en pulsindstilling, der kan laver en pulserende effekt, der med kan bruges til at knuse is, eller andre frosne ting med.

Selve glaskanden er på 1,8 liter, og har en kvadratisk udforming, med indvendige baffler, som sikrer at din smoothie, supper, etc., bliver godt mikset sammen.

Det robuste glasmateriale kan tåle både lave og høje temperaturer, så du kan med sikkerhed lave både kolde og varmer retter i din Magimix blender.

Derudover har den et vandtæt låg, så du ikke blender smoothien udover dig selv. Dertil skal det også påpeges, at blenderen er nem at rengøre.

 Skulle du have brug for inspiration til supper, smoothies og des lige, følger der en opskriftsbog med, med mere en 80 spændende opskriftter.

Sidst, men ikke mindst, medfølger der 3 års garanti på blenderen. Med andre ord får du faktisk den bedste blender i denne priskategori.

Specifikationer:

 • Effekt: 1200 W
 • Kapacitet: 1,8 liter
 • Kande materiale: Glaskande
 • Hastigheder: 4
 • Pulsfunktion: Ja
 • Farve: Sort

KitchenAid 8270 EBK – Dyreste blender

Monsteret fra KitchenAid er kommet, og den kan både knuse, mose, hakke og blende. Indpakket i et lækkert og moderne design, sikrer denne bedste blender maksimal ydelse, grundet en motoreffekt på hele 1800 watt.

Med de asymetriske knivsblade, kan den blende alt fra frossen frugt og grøntsager, til is og lave en smuk og jævn puré.

De asymetriske knive sørger for at trække alle de typer ingredienser du ønsker blendet, ind i blenderens hvirvel centrum.

Med kun tre forudinstallerede programmer og 11 hastigheder kan du lave alt med denne blender. Den har en star/stop- samt en puls-knap. De to af programmerne er et juice- og smoothiesprogram.

Glasset har en kapacitet på 1,65 liter, hvilket giver der mere end rigeligt plads til at lave større portioner, så der er nok til større selskaber.

Det mest ultimative ved denne bedste blender fra KicthenAid, er at den har et såkaldt “Thermal Control Jar”, hvilket på godt gammeldags dansk betyder, at du kan lave varme supper i din blender.

Du tilføjer blot de ingredienser du ønsker din suppe skal bestå af, og sætter derefter blenderen til at køre suppe-programmet, og 7 minutter efter har du en lækker, varm suppe, lige til at servere til hele familien.

Yderligere har du med denne blender 10 års garanti, og en lækker opskriftsbog til masser af inspiration.

Specifikationer:

 • Effekt: 1800 W
 • Kapacitet: 1,65 liter
 • Kande materiale: Glaskande
 • Hastigheder: 11
 • Pulsfunktion: Ja
 • Farve: Sort

Braun JB3060 black – God til prisen

At finde en god og driftsikker blender til en billig penge kan være sin sag idag. Men ikke længere.

Med blenderen Braun JB 3060 får du en kompakt og lækker blender, der har vundet en “bedst i test” hos forbrugerrådet “Tænk”.

Med dens 800 watt i motorstyrke, leverer denne blender et dejligt stykke arbejde, med de 5 hastigheder, samt puls- og turbofunktion.

Med disse indstillinger kan du blende alt fra is, til smoothies med frosne bær.  Kanden er af glas, og har en kapacitet på 1,75 liter.

Den er designet således at du får den mest optimale blandingseffekt. Samtidig har den et praktisk målesystem, så du kan se hvor meget væske du har i din blender.

Glasset er let at afmontere og rengøre. Desuden kan kniven også tages af, for mere grundig rengøring. Låget har en tætsiddende gummipakning, der mindsker enhver chance for spild.

På låget sidder et doseringshul, så du nemt og sikkert kan tilføre flere ingredienser, til de lækkerier du laver.

Specifikationer:

 • Effekt: 800 W
 • Kapacitet: 1,75 liter
 • Kande materiale: Glaskande
 • Hastigheder: 5
 • Pulsfunktion: Ja
 • Farve: Sort

Smeg blender – fås i mange farver

Hvis du søger en blender med smæk i, så har SMEG produceret en blender der er lige til det.

Samtidig er designet som taget ud fra 50’erne, og fås i alskens dejlige og runde pastel farver, som leverer et fedt udseende til dit køkken. 

Motoren på 800 watt, er indhyllet i et stærk, men letvægts materiale, og er bygget til at være hurtig og kraftfuld.

Den kører med op til 18000 omdrejninger i sekundet, som giver et silke glat resultat.

Med de fire hastighed, samt isknusnings- og smoothies program, kan du knuse, mose og pulsere dine ingredienser med stor alsidighed, således at du får det bedste resultat.

Kanden består af glas, og kan rumme 1,5 liter til lækre smoothies, supper, drinks, og meget, meget andet. På selve kanden er der et integreret målesystem, så du let kan se hvor meget du har i glasset. 

Hvis blenderen bliver for varm, eller glasset tages af, stopper blender af sig selv, grundet det smarte sikkerhedsstop.

For at fyldestgøre sikkerheden yderligere, gør gummifødderne at blenderen står godt fast på køkkenbordet.

Specifikationer:

 • Effekt: 800 W
 • Kapacitet: 1,5 liter
 • Kande materiale: Glaskande
 • Hastigheder: 4
 • Pulsfunktion: Nej
 • Farve: Sort