Information

Har I spørgsmål omkring vores sammenligninger eller i forbindelse med reklame, artikler og eventuelt et fremtidigt samarbejde kan vi kontaktes her.

Priser og sammenligninger

Gocompare.dk har mange forskellige produkt grupper, og vi opdatere alle priser en gang om dagen. Derfor kan i visse tilfælde forekomme pludselige prisændringer eller udsolgtssituationer, hvor vi ikke har indflydelse, og det er butikken der har det sidste ord.

Da vores hjemmeside arbejder uafhængigt kan vi ikke stilles til ansvar for hverken priser, udsolgtssituationer eller fejlinformationer fra leverandøren eller shoppen vi henviser til.

Fraskrivelse af ansvar

Alle informationer på Gocompare.dk er blot vejledende, og forgår alene på brugerens risiko og ansvar. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for dårlige oplevelser, fejl oplysninger, reklamationer eller andre ting. Dette gælder ved alle butikker, som Gocompare.dk henviser til.

Gocompare.dk arbejder i bedste tro

Alle oplysninger vi på hjemmesiden er fremskaffet gennem troværdige kilder, og et grundigt research efter bedste tro for, at sikre brugerne for de så korrekte informationer som muligt.

Overser vi en fejl eller ukorrekte oplysninger, så retter vi op fejlen hurtigst muligt. Oplever du som bruger fejl på Gocompare.dk, hvor vi ikke har været opmærksomme, så høre vi gerne fra dig.

Kopiering af tekst samt indhold på Gocmpare.dk

Vi gøre opmærksom på, at direkte kopiering tekster og indhold på hjemmesiden er streng forbudt. Alt indhold fra Gocompare.dk er beskyttet i henhold til ophavsretten, og må ingen måder fremstilles offentligt uden skriftligt samtykke fra Gocompare.dk.