test

Guide til køb af vægtvest

Hvis der er noget, der er blevet populært at bruge i fitnesscentrene og i den aktive træning rundt omkring i Danmark, må det siges at være vægtveste. En vægtvest er en vest, du kan tage på, når du træner, hvor du har mulighed for at tilføje ekstra kropsvægt. Så hvis du fx vejer 80 kg, kan du med en vægtvest øge din kropsvægt til fx 90 eller 100 kg. Og hvorfor så gøre det? Jo, for jo mere du har at slæbe på, desto flere kalorier forbrænder du under din træning, og desto hårdere en træning kan du give dig selv.

Hvilken vægtvest skal du vælge?

Hvis det lyder som en god idé for dig at få en vægtvest, kan det være en god idé at overveje lidt, hvilken vægtvest du skal vælge. For der er nemlig mange forskellige på markedet, og det handler først og fremmest om at finde en vægtvest, der sidder behageligt på din krop. Kan din vægtvest ikke sidde godt, er det svært at gennemføre et hårdt træningspas. Så er det også godt at vælge en vægtvest, hvor du kan montere lige netop det antal kilo, som du gerne vil træne med.

Hvad koster en vægtvest?

Det er meget forskelligt, hvad en vægtvest koster. Nogle veste kan du købe for ganske få hundrede kroner, mens andre koster op imod 3.000 kroner. Det kommer bl.a. an på kvaliteten, din vest skal være i, og hvor mange kilo du gerne vil have mulighed for at tilføje til din vægtvest. Nogle vægtveste kommer med et fastmonteret antal kilo, som du ikke kan ændre på, mens andre giver dig mulighed for at justere på vægten i vesten, så du ikke skal træne med det samme antal kilo hver eneste gang, du bruger din vægtvest.

Træner du med din kropsvægt, så er vægtveste genialt

Vægtveste er genialt for dig, der træner meget med din kropsvægt. Det kan blandt andet være i form af crossfit, hvor det kan være rart at kunne presse sig selv til det yderste. Er det efterhånden ingen sag at løfte din egen kropsvægt i en pull up, er det måske ved at være på tide at tilføje lidt mere vægt til opgaven. Og i stedet for at spise dig større, er det altså noget nemmere og noget sundere bare at købe en vægtvest, så du kan få det maksimale ud af din træning.

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk