Guide til køb af aktivitetstavler til børn

Udvalget af aktivitetstavler er stort, og derfor kan nogle forældre godt være i tvivl om, hvilken tavle der er den bedste. Hvis du skal være sikker på, at dine børn får det bedste af det bedste, bør du undersøge indholdet i aktivitetstavlen – ligesom med alt andet legetøj.

Når det kommer til alt slags legetøj, skal du sørge for, at der for eksempel ikke er ftalater og for mange parabener i produkterne. Dog er der stor forskel på parabener. Der findes de sunde som stammer fra frugter, grønt og bær, og så findes der de usunde, som er kemisk fremstillet.

Aktivitetstavler findes desuden i alle størrelser. De fleste af dem bør ikke anvendes til børn under 18 måneder. De lidt større børn kan med stor fordel anvende dem.

Der findes blandt andet en labyrint, hvor der er en kugle, som skal bevæges rundt fra start til slut uden at falde ned i hullerne. Disse aktivitetstavler er god træning for barnets hjerne og motoriske evner. Find en aktivitetstavle her.

Mange forskellige former

Aktivitetstavler findes i forskellige former og materialer. Du kan få dem i både plastik og træ. Hvis du som forælder synes, at det er en, der skal holde i længere tid og måske til flere børn, er dem i træ de mest holdbare. De kan klare hverdagens strabadser fra børnenes side.

Det betyder, at pengene for netop dette legetøj er godt givet ud i sidste ende.

Hvis du gerne vil have aktivitetstavler med en masse fine figurer, så klik her. Der findes nemlig mange super fine og dekorative tavler, der kan matche dit barns interesser.

Aktivitetslegetøj

Gaven til de mindste

Nogle aktivitetstavler har også flere funktioner. Hvis der er små børn i familien, kan man med stor fordel give en aktivitetstavle i gave. Hvis du vil se nogle alternativer til de helt almindelige og klassiske, så klik her.

Musik, lys, lyd og aktiviteter er med til at stimulere kroppens sanser og følelser. Jo mere du som forælder aktiverer og stimulerer dine børn, jo nemmere får de det, når de bliver lidt ældre.

Andre stimuleringslege

Når barnet er stort nok til at kunne sidde op, så leg lidt med bolde. Tril en bold hen til dem, gerne en med lys og lyd. Børnene elsker det, og legen styrker balancenerverne. Når de bliver endnu ældre og kan gå lidt, så anvend motorisk legetøj og kreative aktiviteter. Det kan være i form af popup-bøger, malebøger, klistermærker eller lignende kreative lege. Dukker og biler hitter også endnu.

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk