Guide: Sådan finder du den bedste barnevogn til prisen

Leder du efter en ny, smart og praktisk barnevogn, som ikke behøver at koste det hvide ud af øjnene, får du her den ultimative guide til at finde den bedste barnevogn til prisen.

Der findes mange forskellige barnevogne på markedet i dag, hvilket kan gøre det svært at finde den helt rette barnevogn, som passer til dit behov. En barnevogn er ikke en billig post, men du kan sagtens spare penge ved at gøre dig nogle overvejelser inden du går ud og køber en barnevogn.

Er du på jagt efter en ny barnevogn, som ikke behøver at koste en formue og få budgettet til at skrante, hvor du samtidig med ikke behøver at gå på kompromis med kvaliteten? Find den bedste barnevogn til prisen her.

Overvejelser du bør gøre dig inden du køber barnevogn

Lige meget hvad er det ikke billigt at sætte et barn i verden. Der er mange udgifter forbundet med at få en lille ny, hvor barnevognen er en af de største og mest vigtige poster. Når du skal finde den helt rette barnevogn, er der nogle ting som du bør overvejer – dem kan du læse her.

Hvilken størrelse barnevogn kunne du tænke dig?

Skal det være en smart lille barnevogn, som eventuelt kan klappes sammen, eller må det gerne være en stor, robust en. Størrelse på barnevognen vælges oftest ud fra hvor mange kvadratmeter du bor på.

Er barnevognen justerbar?

Det kan være en god idé at overveje, hvorvidt du ønsker at barnevognen, skal være justerbar. Du kan både få en barnevogn, som kan laves om til en klapvogn og/eller en barnevogn, hvor du med en ligge-indsats løbende kan indstille den, som baby vokser.

Har du bil eller benytter du offentlige transportmidler?

Har du en bil, er det vigtigt, at den passer i bagagerummet. Det er derfor en god idé at tage bilen med, idet du køber barnevogn, så du kan se om den passer, eller om den er let at klappe sammen, så den kan være der.

Har du derimod ikke en bil, eller benytter du dig ofte af offentlige transportmidler, er det en god idé at vælge en barnevogn, som er let og fleksibel. Du kan eksempelvis få en barnevogn med svingbare hjul, som er lette at håndtere.

Bor du i lejlighed?

Bor du i lejlighed, hvor der er trapper, bør du få en barnevogn, som er let at løfte. Ofte er lejligheder og dertilhørende trappeopgange heller ikke lige så store som et hus, hvorfor det kan være en god idé at vælge en barnevogn, som ikke fylder meget.

Bor du i byen eller på landet?

I storbyer er der mange brosten, forhindringer på vejen og mennesker, hvorfor det kan være smart med en mindre barnevogn, som er fleksibel og let at manøvre rundt. Her anbefales det at investere i en trehjulet barnevogn eller en med svingbare hjul.

Bor du derimod på landet, hvor du dagligt går ture i skoven, er det en god idé at købe en praktisk og robust barnevogn med solide hjul.

3 tips: Spar penge på din nye barnevogn

Det at købe en barnevogn er en stor udgift, men det behøver ikke koste dig en formue. Benyt et af disse 3 tips og spar penge når du køber barnevogn.

  • Prut om prisen i en fysisk butik
  • Køb din nye barnevogn over nettet
  • Køb en brugt barnevogn

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk