Er du hoppet med på den nye sportsbølge; padel tennis?

Det er ikke nogen hemmelighed, at der i dag er mange af os, der kaster sig ud i nogle nye projekter, når det kommer til sundheden. Og netop sundhedsbølgen skyller da også ind over os for tiden, hvorfor der hele tiden kommer nye muligheder til, der gør det sjovere, lettere og mere udfordrende for os at leve sundere.

Det er blandt andet noget, der ses inden for sportens verden, hvor det lige nu er blevet meget populært at spille det, som der kaldes for padel tennis.

Sådan fungerer padel tennis

Her er der tale om, at man i mindre teams bliver lukket inde i et rum, hvor der ikke er langt fra væg til væg ofte mellem 10-20 m., lidt ligesom det gør sig gældende med squash. Her bruges der så et padel bat, hvorfor det handler om at få tennisbolden skudt over på modstanderens side.  Padel eller padel tennis er dermed en ketsjersport.

Sporten oplever for tiden meget stor vækst i mange andre europæiske lande også – ligesom herhjemme.

Ikke meget har ændret sig

Sporten blev opfundet i 1969, og dengang var banerne hele 25 m. lange og omkranset af mure på alle 4 sider. Med et net i midten blev der spillet med ketsjere uden strenge, og de var også kortere end de normale ketsjere, som der er kendt fra blandt andet tennis-verdenen.

I dag er banerne blevet mindre. De er 20 m. lange og 10 m. bredde. Nettet er omkring 88 cm. højt, og så er de omkransende 4 vægge mindst 4 m. høje, således det ikke er let at skyde bolden uden for banen.

Find det bedste bat online

Er det noget, som du synes, der lyder spændende, sjovt og ikke mindst som rigtig god motion? Så bør du tage et kig online, hvor du finder alt den information, alle de råd og alt den vejledning, som du måtte have behov for, før du kaster dig ud i et slag padel tennis.

Det handler nemlig om at kende til de gode teknikker og de små tricks, hvis man gerne vil have en fordel under en kamp. Og derfor er det især vigtigt med det bedste padel bat, som du kan finde online på Padelshoppen.com.

Derfor bør du have dit eget padel bat

Når du tager et kig online, vil du derfor hurtigt finde alt det udstyr, som du skal bruge. Ofte er det muligt at låne udstyret, men kommer du først rigtig godt i gang med at spille padel tennis, så er det rart at have for eksempel sit eget bat.

På den måde ved man, at der er blevet passet godt på det, det er ikke i stykker, og der er ikke andre, der bruger det end dig. Det er derfor dit, og det er til dit held, idet du ved, hvordan det ligger i din hånd. Det handler derfor om at find det bedste padel bat.

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk