Bedste skægtrimmer på markedet

Det er efterhånden blevet en stor trend at holde sit skæg ved lige, passe og pleje det med alverdens produkter og maskiner. Her er der blandt andet et kæmpe marked for skægtrimmere, der kan holde den ønskede skæglængde ved lige. Dette er enormt praktisk, hvis ikke man ønsker at gå til en professionel barber hver anden måned og betale dyre domme for at få trimmet sit skæg. Dette kan man altså sagtens selv sørge for ved hjælp af en god skægtrimmer. Hvis du er en af dem, der har brugt dyre domme på at få trimmet skægget til din foretrukne længde, så er det på tide, at du overvejer, om en skægtrimmer kunne være noget for dig. Her i artiklen kan vi hjælpe dig på vej med at finde den bedste skægtrimmer på markedet. Dette har vi gjort ved at udarbejde en særlig skægtrimmer test, som vi herefter har kogt ned til kun at indeholde de bedste skægtrimmere på markedet.

Dette bør du overveje, inden du investerer i en ny skægtrimmer

Hvis du har klikket dig ind på siden her med drømmen om at investere i den bedste skægtrimmer på markedet, så kan vi i første omgang give dig et par gode tips til, hvordan du vælger den helt rette skægtrimmer. Allerførst kan det være en god idé at få besluttet, hvor meget din nye skægtrimmer skal koste. Det kan være, at du allerede har et budget, du skal holde dig indenfor, og derfor er det vigtigt, at du kun kigger på de skægtrimmere til en pris, der kan holde sig inden for dit budget. I vores skægtrimmer test nedenfor får du mulighed for at se et bredt udvalg af skægtrimmere i forskellige prisklasser.

Dernæst bør du overveje, hvordan du vil bruge din skægtrimmer. Her kan det være en fordel at tænke over, hvilke længder din trimmer skal klippe i, om den skal trimme hår og om du vil have en masse ekstra tilbehør med i dit køb. Der findes nemlig et bredt udvalg af skægtrimmere på markedet i dag, og derfor gælder det om at have nedfældet nogle krav til din trimmer, således at du ikke ender med at betale overpris for en masse ekstrafunktioner, du alligevel ikke ender med at gøre brug af. Tager du et kig på vores skægtrimmer test, vil du kunne finde et bredt udvalg af forskellige trimmere med forskelligt ekstratilbehør.

Remington PG180 Pilot Trimmer (All in one)

Remington PG180 Pilot Trimmer (All in one)

Gå til webshop

Denne skægtrimmer fra Remington har, som navnet også antyder, alt hvad du får brug for i en sådan trimmer. Af tilbehør får du nemlig en trimmer, der hurtigt kan rette ujævne kanter i skægget med allerhøjeste præcision. Derudover får du også en minifolie barberhoved, der er super god til en helt almindelig barbering. Slutteligt får du også en øre- og næsetrimmer. Al tilbehøret er naturligvis lavet med selvslibende blade, således at du ikke behøver at bekymre dig om en sløv barbering. Dermed har denne skægtrimmer fra Remington alt, hvad man behøver, til en aldeles fordelagtig pris.

Dertil er denne Pilot trimmer enormt praktisk at have med sig på farten, idet tilbehøret ikke fylder mere, end hvad der er plads til i den inkluderede rejsetaske. Har du derfor brug for en skægtrimmer til en god pris, som du kan have med dig overalt, så er denne Pilot trimmer fra Remington et rigtig godt bud.

Remington R95 Travel Shaver

Remington R95 Travel Shaver

Gå til webshop

Hvis du er meget på farten og leder efter en lille skægtrimmer, du altid kan have med dig, så er denne Travel Shaver fra Remington et super godt bud til dig. Her får du nemlig en trimmer, der med to barberhoveder hurtigt kan klare opgaven for dig. Den har en brugstid på 30 minutter og er herefter nem at oplade igen. Remington har desuden kælet for det praktiske design med denne trimmer, således at du altid er sikker på at kunne have din yndlings rejsetrimmer med dig på ferie eller måske bare på en forlænget weekend. Slutteligt får du et praktisk rejseetui med i købet, således at du nemt kan pakke din rejsetrimmer med ned i rejsetasken.

Remington PG6160 GroomKit Lithium Multitrimmer

Remington PG6160 GroomKit Lithium Multitrimmer

Gå til webshop

Hvis du er på udkig efter en skægtrimmer med masser af tilbehør, der kan hjælpe dig ud af selv den værste skægkrise, så er denne Multitrimmer GroomKit fra Remington et godt bud til dig. Med denne trimmer har du nemlig mulighed for at trimme dit skæg præcis, som du vil have det. Her får du nemlig i alt fem barberhoveder samt fem kamme. Af de fem barberhoveder får du en almindelig trimmer, en trimmer til næse og øre, en trimmer til detaljer, en trimmer til kroppen og til sidst en minifolie shaver. Alle blade på disse barberhoveder er naturligvis belagt med titanium, således at de ikke går hen og bliver sløve med tiden.

Når du skal rengøre din skægtrimmer, så kan du nemt rense den med almindeligt vand, da denne er 100% vaskbar. Denne trimmer kan tåle lidt af hvert, og den er særligt god, hvis du har mod på at eksperimentere med stilen på dit skæg. Med op til 13 forskellige klippelængder er der nemlig rig mulighed for at prøve nye skæglængder af i ny og næ. Bruger du denne trimmer fra Remington i mere end 90 minutter, så kan den hurtigt blive ladt op igen. Dette kan du gøre ved at lægge den i det særlige hylster og vente i fem minutter, hvor den herefter er klar til brug igen. Hvis du derimod ønsker en fuld opladning, så tager det cirka fire timer. Dette kan nemt gøres over natten, så du kan bruge den igen om morgnen.

Dette skægtrimmer kit fra Remington giver dig i sandhed mange muligheder for at rette op på dit skæg. Hvis du er på udkig efter en trimmer med en masse ekstra tilbehør, men som på samme tid er lavet af noget godt håndværk, så er dette skægtrimmer kit det perfekte valg for dig.

Andis Slimline Pro Lithium T-Blade Hår- og Skægtrimmer

Andis Slimline Pro Lithium T-Blade Hår- og Skægtrimmer

Gå til webshop

Den sidste skægtrimmer, der fik en plads i vores skægtrimmer test, er denne eksklusive trimmer fra mærket Andis. Andis er ikke gået på kompromis med designet af denne trimmer. Med dens ergonomiske design og flotte aluminiums indstøbte greb, vinder denne trimmer på dens enkle og lette design.

Man skal dog ikke tage fejl af dens flotte design, da der også ligger en masse motorkraft bag. Med 6000 omdrejninger i sekundet og 4 afstandskamme kan du hurtigt og nemt opnå det perfekte look. Derudover kan denne trimmer som noget helt særligt klippe helt ned til 0.1 mm. længde. Dette kræver både præcision og forsigtighed, som begge er egenskaber ved denne skægtrimmer fra Andis.

Udover den stærke motorkraft, kan du også forvente en lang brugstid fra denne skægtrimmer. Grundet dens lithium batterier holder den nemlig i op til 2 timer, mens opladningen kun tager 2.5 timer. Dette er klart en fordel, hvis du også skal bruge trimmeren til dit hår på hovedet. Dette arbejde udfører trimmeren nemlig også til perfektion.

Slutteligt får du med i købet af denne trimmer en særlig børste og olie til at rengøre maskinen efter brug. Her er det nemlig vigtigt, at du ikke gør brug af hvad som helst, når du skal rengøre maskinen, idet det i værste fald kan være med til at forårsage permanente skader på barberhovedet.

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk