Bedste kødhakker til prisen

Mange danskere vælger i dag at gå den traditionelle vej og hakke deres eget kød til madlavning. I dag findes der naturligvis mange forskellige typer af hakkekød i supermarkedernes kølediske, som man kan få til rimelige priser. Der er dog i de seneste år sket en udvikling, således at der er kommet mere opmærksomhed på at spise kvalitetskød fremfor det masseproducerede hakkekød. Af denne grund er det endnu engang blevet anvendt hos danskerne at gøre brug af en kødhakker til fremstilling af hjemmelavet hakkekød. Denne nye tendens kan vi her på siden kun se som en positiv udvikling, idet det altid er bedre at sørge for at spise sit kød af god kvalitet frem for meget af det.

Tips til at vælge den bedste kødhakker

Hvis du også har fået øjnene op for at investere i en kødhakker og dermed selv stå for at lave fantastisk kvalitetshakkekød, så kan vi her på siden hjælpe dig rigtig godt på vej med at finde den bedste kødhakker til prisen. Herunder har vi nemlig udarbejdet en kødhakker test, der vil kunne hjælpe dig med at finde frem til lige præcis den kødhakker, der passer bedst til dine behov.

Før man går ud og investerer i en ny kødhakker, er det altid vigtigt at have en idé om, hvilke kvaliteter man søger i en ny kødhakker. Markedet er stort, og du kan derfor finde et væld af kødhakkere, der hver kan noget forskelligt. Vores bedste råd til dig er derfor at nedfælde et par funktioner og kvaliteter, som du specifikt efterspørger ved en kødhakker. Dernæst kan det være en rigtig god idé at overveje, hvor meget du regner med at bruge din kødhakker og til hvilke formål. Dette går naturligvis i tråd med det førnævnte, men fordi at kødhakkere generelt har en masse funktioner, så kan man hurtigt blive overvældet og forvilde sig ud i købet af en rigtig dyr maskine. Dette er dog langt fra nødvendigt, så længe at du holder øje med præcis de funktioner, du har brug for.

Et andet godt råd vi kan give med herfra er at overveje, hvor meget en kødhakker skal have lov at fylde i dit køkken. Det giver helt sig selv, at alle kødhakkere har forskellige størrelser og forskellige muligheder for at blive opbevaret. Nogle kødhakkere er kompakte og små i deres størrelse og design, mens andre kan være større at flytte rundt på. Endeligt kan du også finde kødhakkere, der giver dig muligheden for at opbevare tilbehør mm. inde i selve maskinen. Dette er enormt praktisk, hvis man ikke er interesseret i, at ens kødhakker skal fylde på køkkenbordet eller skabene, når den ikke er i brug. Vores gode råd herfra er derfor kort og godt, at du altid bør give dig tid til at overveje, hvor meget du vil gøre brug af din kødhakker, hvor meget den skal fylde samt hvor meget tilbehør, den skal komme med.

Du kan som nævnt tage et kig på vores kødhakker test herunder og finde en masse god inspiration til, hvilken kødhakker du skal vælge. Vores kødhakker test inkluderer kødhakkere af forskellige priser og med forskellige funktioner. Derfor kan du være sikker på, at du vil finde en kødhakker, der passer perfekt til dine behov.

Phillips HR2709/20 kødhakker

Phillips HR2709/20 kødhakker

Gå til webshop

Denne kødhakker fra Phillips er til dem, der ønsker at hakke deres eget kvalitetskød uden at gå på kompromis med pladsen i køkkenet. Denne kødhakker er kompakt i dens design, hvilket gør, at den tager et minimum af plads op på køkkenbordet og i køkkenskabene. Dette er klart en fordel, hvis ikke man er interesseret i at opgive for meget plads i sit køkken. Man skal dog ikke tage fejl af dens kompakte og enkle design – denne kødhakker har nemlig en hakkehastighed på 1,7 kilo per minut. Dens kraftfulde motor gør, at der kan blive hakket store portioner af kød ad gangen, hvilket klart er en fordel, hvis man ønsker at fryse det hakkede kød ned til senere brug. Som tilbehør får du desuden et særligt pølsehorn i to forskellige tykkelser, der tillader en masse nye og spændende madprojekter.

Phillips formår altid at lave deres produkter i et innovativt og enkelt design. Denne kødhakker er ingen undtagelse. Med dens innovative skærmrengøring samt dens skarpe hakkekniv i rustfrit stål, er denne kødhakker nem at tage i brug allerede fra første gang.

Når denne Phillips kødhakker skal rengøres, er processen ganske simpel. Skærmen på kødhakkeren befries fra maskinen, og eventuelle kødrester bliver derefter gjort fri fra skærmen ved hjælp af den særlige rengøringsklods. På denne måde bliver alle kødrester befriet fra skærmen, og denne kan nu nemt blive rengjort.

Bosch MFW45020 ProPower kødhakker

Bosch MFW45020 ProPower kødhakker

Gå til webshop

Kødhakkeren fra Bosch er for dem, der ønsker lidt mere kraft på deres kødhakker. Denne kødhakker kan med lethed stå på et køkkenbord uden at optage unødig plads. Derudover er den utroligt let at pakke sammen, således at den ikke fylder i et skab. Bosch har nemlig gjort designet praktisk, således at både ledning og hulskive har en integreret opbevaring inde i selve maskinen. Dette er enormt praktisk, når maskinen skal pakkes sammen og lægges til side til senere brug. Bosch holder som altid fast i deres kompakte og praktiske stil, men dette forhindrer ikke denne kødhakker i at have en kraftfuld ydeevne. Dette gør sig særligt gældende ved dens kraftige hakkefunktion af 2,7 kilo i minuttet.

ProPower kødhakkeren fra Bosch viser sig fra sin stærke side, når der for eksempel opstår tilstopning af kød i hakkemaskinen. Her kan maskinen indstilles til at hakke den anden vej, således at al kødet kommer med den rigtige vej. Her er det også belejligt at nævne, at denne kødhakker ikke kun kan hakke oksekød, men også er rigtig god til både grøntsager og fisk. Der er altså rig mulighed for at gøre brug af denne Bosch kødhakker til mange forskellige madlavningsprojekter.

Slutteligt er det værd at bide mærke i, at denne kødhakker kommer med noget smart tilbehør. Udover den obligatoriske stopper, så medfølger der også en kebbe og et pølsehorn. Dette er meget praktisk at have med en sådan kødhakker, idet det åbner op for et væld af nye projekter i køkkenet.

Kenwood MG700 kødhakker

Kenwood MG700 kødhakker

Gå til webshop

Til slut i vores kødhakker test har vi et sandt ikon af mærket Kenwood. Denne kødhakker er af formstøbt aluminium, der kan klare lidt af hvert. Med sin hakkehastighed på 3 kilo per minut, vinder denne kødhakker prisen for mest kraftfulde i vores test. Man skal dog ikke lade sig slå ud af den kraftfulde motor, idet maskinen stadig formår at bære præg af det klassiske Kenwood design. Kenwood er i sandhed et mærke, der har slået sig igennem på at være stilfuldt, funktionelt og enkelt i sit design. Dette bærer denne kødhakker tydeligt præg af, idet du hurtigt kan samle den sammen og opbevare den sikkert uden at optage unødig plads.

Af tilbehør kommer denne kødhakker fra Kenwood med en kebbemaker, to slags pølsehorn, tre slags hulskiver, stopper og bakke. Alt sammen er naturligvis udført i flot og praktisk aluminium. Denne store mængde af tilbehør gør, at selv en nybegynder i et køkken vil kunne få glæde af denne kødhakker. Den åbner i sandhed op for et væld af nye muligheder, når det kommer til eksperimenterende madlavning.

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk