Bedste dermaroller lige nu

Hudpleje og nye måder at forynge huden på har altid været en del af det internationale skønhedsmarked. I takt med at globaliseringen har gjort det muligt at udveksle nye hudpleje idéer på tværs af lande grænser og endda kulturer, er foryngende hudplejeprodukter blevet en stor del af kvindernes hverdag. Hvert år udkommer etablerede hudplejemærker med nye og innovative måder at slippe af med irritabel hud og uheldige rynker på. Denne tendens har i sandhed fået lov at give sig til kende i de seneste år. Desværre betyder denne tendens også, at der årligt bliver kastet en masse penge efter hudplejeprodukter og -behandlinger. Her på siden ser vi ikke nogen grund til, at danske kvinder smider så mange penge efter dyre hudbehandlinger hos en dermatolog, idet vi mener, at dette nemt kan gøres indenfor hjemmets trygge rammer.

Du kan nemlig sagtens opnå en ung hud igen uden at bruge oceaner af penge på det. Alt det kræver, er et par enkelte men gode hudplejeprodukter og en såkaldt dermaroller. Hvis ikke du kender til konceptet bag denne form for hudpleje, så kan vi glædeligt fortælle dig, at du kan lære meget mere om markedets bedste dermaroller lige her. Hvis du derudover ønsker at få hjælp til at finde den dermaroller, der passer bedst til dig, så kan du passende tage et kig på vores dermaroller test længere nede i artiklen.

Hvad kan en dermaroller hjælpe mig med?

I første omgang vil vi kort præsentere den såkaldte dermaroller til dem, der endnu ikke har haft muligheden for at afprøve den endnu. En dermaroller er ganske enkelt en lille rulle med en masse fine små nåle på. Denne rulle bruges således til at rulle over de steder på ansigt og krop, hvor der enten er strækmærker, ar, pigmentfejl, rynker eller akne. Dermarolleren sørger således for at ”åbne” huden op med en masse små huller. Her vil huden naturligt starte en reproduktion af blandt andet kollagen for at lukke hullerne i igen. Denne proces kan for mange kvinder virke foryngende og kan i mange tilfælde være med til at løse diverse hudproblemer.

Husk altid på, at dette hudplejeredskab vil åbne op for din hud, og at det derfor er uhyre vigtigt, at du renser din hud inden brug af din dermaroller og herefter undgår at smøre creme direkte på huden umiddelbart efter behandling. Husk også altid på at rense både hænder og rulle grundigt af før og efter behandling.

Hvordan finder jeg den bedste dermaroller?

Hvis du er blevet interesseret i at investere i en dermaroller for at se de positive resultater på egen hud, så kan vi hjælpe dig godt på vej. For at finde den bedste dermaroller på markedet, kan du til en start overveje, til hvilket formål du vil gøre brug af dit hudplejeredskab. Hvis du er nybegynder indenfor denne form for hudpleje, så anbefales det, at du starter ud med en rulle med knap så mange nåle på. Således kan du hurtigt finde ud af, om denne form for hudpleje er noget for dig. Det kan også være, at du har nogle strækmærker på lår eller mave, som du gerne vil af med, hvor det her kan være en fordel at investere i en udskiftelig rulle med mange nåle på. I vores særlige dermaroller test nedenfor kan du finde et stort udvalg af forskellige ruller, der med garanti vil passe perfekt til dine behov.

DermaRoller MNS

DermaRoller MNS

Gå til webshop

Denne dermaroller er perfekt for nybegynderen, der endnu har til gode at prøve denne nye form for hudpleje af. Denne rulle er super anvendelig med sit enkle design og med kun 192 små nåle, er den let at gå til som nybegynder. Alle nåle er lavet af solidt titanium, der kan tåle at blive brugt flere steder på kroppen, så længe at nålene bliver rengjort efter en behandling.

Denne rulle er enkel i sit design og har en yderst fordelagtig pris. Den kan bruges op til flere gange, hvis du sørger for at rense nålene grundigt efter brug. Der findes fem forskellige nålelængder til denne rulle, og for nybegyndere anbefales det at gøre brug af en 0.5 mm. nål. Med denne nål længde kan du hurtigt komme dine hudproblemer i ansigtet til livs uden at bruge mange penge på dyre hudplejebehandlinger.

DermaRoller ZGTS

DermaRoller ZGTS

Gå til webshop

Denne ZGTS rulle vinder prisen for mest eksklusive design i vores dermaroller test. Denne rulle kan hjælpe dig af med alt fra akne i ansigtet til strækmærker på lår og mave. Med op til fem forskellige nåle længder, kan du helt selv bestemme, til hvilket formål du vil bruge denne rulle.

Dermarolleren kan bruges af både nybegyndere som erfarne indenfor denne type af hudpleje. Ligesom den tidligere nævnte rulle har denne dermaroller 192 titaniumbelagte nåle, der kan komme alle dine hudproblemer til livs. Sørg dog altid for at rense nålene grundigt af med for eksempel klorhexidin.

DermaRoller med udskifteligt hoved

DermaRoller med udskifteligt hoved

Gå til webshop

Hvis du er interesseret i at spare en masse penge på dine fremtidige hudplejebehandlinger, så er denne dermaroller med udskifteligt hoved det helt rette valg for dig. Her behøver du nemlig aldrig at udskifte hele dermarolleren men kan i stedet nøjes med at udskifte hovedet afhængig af, hvilken type behandling du søger.

Med denne dermaroller har du mulighed for at investere i ruller med nåle af hele seks forskellige nåle længder. Af denne grund kan du bruge rullen til alt fra irriterende appelsinhud på benene til rynker i panden. Denne type dermaroller kan klart anbefales til dem, der har erfaring indenfor denne type af hudbehandlinger og som derfor også tør eksperimentere med forskellige nålelængder.

DermaPen – DermaStamp

DermaPen – DermaStamp

Gå til webshop

Hvis du er interesseret i at gå effektivt ind og behandle specifikke hudproblemer som for eksempel ar, pigmentfejl eller rynker i ansigtet, så er denne effektive dermapen det rette valg til dig. Med denne dermapen får du op til fem forskellige typer af nåle og kan dermed gå ind og forebygge eller udjævne eventuelle hudproblemer.

Det giver sig selv, at denne form for behandling vil tage længere tid, end det vil gøre ved hjælp af den klassiske dermaroller. En dermapen har 40 nåle indbygget og skal ikke rulles over ansigtet men i stedet med et let tryk presses over de steder, hvor der er eventuelle pigmentfejl eller små strækmærker. Med denne effektive form for nålebehandling kan du som sagt gøre brug af op til fem forskellige typer af nåle. Hvis det er til almindeligt brug i ansigtet, så kan vi anbefale dig at investere i en nålelængde på 0.5 mm.

Gode råd til behandling efter brug af dermaroller

Når du har gjort brug af en dermaroller til behandling af diverse hudproblemer, skal du altid huske på, at din hud vil være ekstra modtagelig for snavs og skidt. Derfor er det vigtigt, at du grundigt renser dine hænder, inden du begynder at smøre serum og andre lindrende cremer på huden. Hvis din hud reagerer kraftigt på en behandling, så må du ikke blive bekymret, da dette er helt naturligt. Her er det dog vigtigt, at du behandler din hud med lindrende ingredienser efterfølgende. Her kan du for eksempel gøre brug af cremer eller en gel med kølende aloe vera. Slutteligt må du aldrig gå på kompromis med renligheden før og efter en behandling. Rengør derfor altid dine hudplejeredskaber før og efter en behandling.

Indholdet på denne side er sponsoreret mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk